• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Ay Başinda Ne Yaparsiniz?

AY BAŞINDA NE YAPARSINIZ ?

• erkek arkadaşımın/eşimin kafasının etini yiyip,zırvalıyom

OY: 72 25,0%
  • çikolata komasına girip en az beş kilo ile dönemi tamamlıyom

OY: 46 16,0%
  • agrasiflikten çevremi kırıp döküyorum

OY: 67 23,3%
  • ağrıdan gözüm bi pokh görmüyo

OY: 79 27,4%
  • foruma katılıp stres atıyom ve ona buna dalaşıyom

OY: 13 4,5%
  • regli olmuyom menepozum

OY: 11 3,8%

• Ankete Katılan
    288
ay başı olduğumda eskiden çok üzülüyordum şimdi ise çooooooooook mutlu oluyorum çünkü eşim beni rahat bırakıyorrrrrrrrrrrnaniknanik

Ağrıdan gözüm bi pohk görmez ilk günün nasıl geçiceni düşünürüm (oturamam,kalkamam,uyuyamam, konuşamam, sersemleşirim v.s.) ilaçlar kullanırım ama banamısın demezsenağlamasenağlama

Herhalde çekilmez oluyorum eşim yaklaştıkça hep sakin ol sitrese girme diye nasihatlara başlıyor ardında yandım gene diyor :) bana ciidi konularda mail atma önemli konulara girme bitince konuşalım çok alıngan oluyorsun diyor :) adamın gözünü ne korkutmuşum

ilk gün sancılı.ama öncesinde kimse bana yaklaşamaz.sinirden ufacık lafta bile kıyamet kopar.ve migrenimi tetikliyor şiddetli baş ağrısı koma vaziyetine getiriyor beni ilaçlar bile kar etmiyor.

aslında aybaşından bir hafta önce erkek arkadaşımın/eşimin kafasının etini yiyip,zırvalıyom
ama aybaşı olduğumuz zamanı sormuşsunuz ozaman ağrıdan gözüm bi pokh görmüyo valla :roflol:

zor gectigi icin benim o donem pek kimseye catacak halim olmuyo sadece tatli seyler seker falan yerim birde ecuk esime dalasirim oyle atlatirim ama dogumdan bu yana rahatim hala tik yok :)

yaaa evlenince gecer bu ağrılar diolar ama bakıorumda evli bayanlarda sancılardan yerlere seriliolarrr oofffffffffff =(

senağlama menopozdayımmmmmm senağlama senağlama
hakket zordayım pozdan poza giriyom :çok üzgünüm:

ağrıdan gözüm bişey görmüyo:bbo: bıktım gerçekten ya.. ilaçlar, haplar, çikolata bilmem ne.. bi de üstüne çok kilolu hissediyorum o dönemler:bbo: 16 yaşındayım ama menopoza girsem de kurtulsam diyorum:d

olmadan once cok agresıf oluorum kesın sewgılımle tartısıorum
olduktan sonra ıkı gun agrıdan ayaga kalkamıorum ucuncu gunden sonrada tatlı
yıorum sureklı:D:D:D

acaip bir tatlı krizi olur bende vede acaip sinirli duygusal olurum.hiç olmayacak şeylere hüngür hüngür ağladığımı biliyorum senağlama

bende cok agrım oluyo vde cok sınırlı olurm tabı esımn kafasnn etını yıyorum ve bıde tatlı kırzi var berbat bı donem benım ıcn yanıı:((

diğeri diye bir şık koysaydın tatlıcadıarzu o dönemde ne ağrım oluyor ne sinirli oluyorum nede tatlı krizim tutuyor valla hiçbirşey olmuyor bana bendemi bir tuhaflık var acaba CADIARZU

Back