• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Ay Başinda Ne Yaparsiniz?

AY BAŞINDA NE YAPARSINIZ ?

• erkek arkadaşımın/eşimin kafasının etini yiyip,zırvalıyom

OY: 72 25,0%
  • çikolata komasına girip en az beş kilo ile dönemi tamamlıyom

OY: 46 16,0%
  • agrasiflikten çevremi kırıp döküyorum

OY: 67 23,3%
  • ağrıdan gözüm bi pokh görmüyo

OY: 79 27,4%
  • foruma katılıp stres atıyom ve ona buna dalaşıyom

OY: 13 4,5%
  • regli olmuyom menepozum

OY: 11 3,8%

• Ankete Katılan
    288
ilk günler ağrı'dan ve sinirden gözüm hiçbir şey görmez ama daha sonraki günlerde tatlı krizim tutar hemde ne kriz..

aybaşlarımda çevremdekileri kırıp geçiriyorum.diğer aybaşıma kadar gönüllerini almaya çalışıyorum.bu bir kısır döngü benim için.

bende cevapliyayım bari
ay başında maaşımı çeker,elk-su faturasını,kirayı taksitleri öder
gene öteki ay başını beklemeye başlarım Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

:Roflol::Roflol:

kacamak cevap olmus bu

bende yukardaki siklarin hic biri olmuyor yani hic bisey hissetmiyorum o anda normal gunden farki yok yani

bazen sinirden diş gıcırdatıyorum bazende ağlama krizine giriyorum her ikisinde de tatlı krizi eşlik ediyo, seyrekde olsa merhamet duygum kabarıyo sanki ben olmuyorum alıngan ağlamaklı oluyorum

Çok sancım oluyoooo, gözüm hiç bişey görmüyo, sinirden de geberiyom valla... ama 2. gün sıra sıra gelsin tatlılar önüme :)

bi kaç gün öncesi başlayan çikolata kriziiii veee agresif ruh haliiiii. bu halet-i ruhiyenin verdiği etki ile eş dost sevgili kırık dökük... sona başlayan ağrılar ile kimseyi göremeyen ben.... of valla tam üstüne bastım şimdide aman sevmiom ben bu dönemi...

yaklaşmasına bir gün kala duramam direk soluğu markette ararım.bir torba ne bulursam çikolata,gofret,,kek,bisküvi,ne bulursam eve gelirim.ve 1 hafta onları yerim.....birde ilk gün mutlaka ağrı kesici almam lazım ,yoksa ağrıdan kesin hastanelik olurum. ayrıca birde depresif olurum biraz ,ve de uykucu..... ağır geçer yani.

ben foruma girip stres attigimi isaretledim...ama simdi gercektende öyle yani..
cünkü benim adet zamanimda cok mu cok basim ve belim agrir....kötü oluyor yani birazda fazla cukolatayi kaciririm....

sinirlerim zıplıyor elimde değil:sm_confused: canım diyene canın çıksın diyorum:oklava: birde tatlıyı zaten çok severim daha çok yiyorum:icecream:

galiba aranızda en iyi benim çünki öyle çikolata krizine falan girmem hatta anlamam bile olur ve biter ::)

çok fazla alıngan ve tahammülsüz oluyorum :) herşeye ağlarım,mızmız,sinirli ve acaip iştahlı oluyorum evimi çok kirli hissederim her tarafı temiz olsa bile yeniden temizlerim sürekli duş alırım vs vs..

Back