Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

Bu arada kendimi tanitmayi unuttum:1rolleyes:
Ben 24 yasindayim 9 senedir evliyim ve 9 senedir avusturyanin viyana sehrinde yasiyorum.2 tane cadimi cadi tatlimi tatli kizim var.Gezmeyi eglenmeyi sohbet etmeyi ve saglam dostluklar kurmayi cok seviyorum.Bu arada en büyük hobim dinlenme aracim yemek yapmak:icecream:

selammm sude naz naber sekerim prenseslerin nasil öp yerimeee onlarii
simdiden 5 kisi olduk bulusmak icin baska baska kim katilacak bizeeee NERDESINIZZ HANIMLARRR GELIN ARAMIZA
:sm_cool:

Selam Sudenaz ve bitanemce,
Ben bebekkokusunada takiliyorum belki orada görmüssünüzdür beni nickim ayni zaten.
Daha önce görüsmüs olmaniz ne güzel:) Bakalim kimler eklenecek aramiza..Havalarda isiniyor görüsmek icin iyi olur yani:)
Sevgiler herkese..

bitanemce canim benim prenseslerimi öptüm yerine bol bol:)
Kelebekgibi canim ben seni kadinhastaliklarivedogum sitesinden taniyorum bir kac kez yazismistik seninle.Havalar isiniyor dedigin gibi insallah bir bulusma daha gerceklestiririz.
Bitanemce yarinki bulusmaya gecikme canimklava::1hug:

selam kizlar bende varim
bitanemcim ve sudenazcim biz tanisiyoruz zaten güzel tostluklar kurduk
diger arkadaslarimizlada bulusup görusmeyi cok isterim

Ne oluyor bir bulusma mi ayarladiniz yoksa?:uhm:
ee kac kisi olduk,5 kisi mi?
Sudenaz evt orayada cok takilirdim bir zamanlar ama artik baska foruma takiliyorum daha sicak buluyorum cünkü.:1yes2:

Hee aklima gelmisken Msn 'den görüsmeye baslasak yavas yavas sizce uygun mu? Avusturyalilar olarak msn dende konusuruz..
Hepinize sevgiler..

kelebekgibi haklisin canim msn de bulusalim ilk önce biraz samimiyet kuralim ortami sicaklatalim degilmi ama:)
Peki ya nasil msn lerimizi verecegiz ki birbirimize.Bne sahsen burada forumda msn adresimin görünmesini istemiyorum.Özel mesaj ile gönderelim birbirimize msn lerimizi olurmu kizlarr

Özelden iyi olur bencede Sudenaz. Ben simdilik güz_güzelide gönderdim msn adresimi, pespese hemen msj gönderilmiyormus sanirim ve bayagi uzun beklemem gerekiyor. Sizlerede göndericem ilk firsatta..
Msn de görüsmek üzere..

kelebekgibi canim ben nedense sabahtan beri ugrasiyorum fakat özel mesaj yollayamiyorum.Eger sen yapabiliyorsan sne gönder bize ok canimbekliyorum

Sudenaz sen özel mesaj gönderimini kapatmissin yahut kisitlamissin bilmiyorum. Bak normalde nickimin üstüne tiklayinca özel msj gönder secenegide olur ama sende bu yok, bende sana gönderemedim bu yüzden.
DALOLIM sana gönderdim ikinci mesajimi..

kelebekgibi canim vallahi yapamadim özel mesaj ile ilgili problemi düzeltemedim fakat yarim saatligine sana mail adresimi yaziyorum sonra silecegim buradan ok?

Bitanemce,dalolim ve güz güzeline gönderdim ben man adresimi..Sudenaz ayarlar kismina falan bir bak istersen sen, neden özel msjin kapali acaba?!

slm kizlar ben yaren ismmim yanda cikmiyor sinir oldum iki gündür soruyorum bu sayfanin editörlerine bisey yazmiyorlar biriniz bisey biliyorsa nasil düzelte bilirim bana yazsin bitanemce yada dalolim kizlar cevap yazin size hep soracam unutuyorum siz simdi diyeceksiniz niye msn de söylemiyorsun kizlar valla bu günlerde siz hic girmiyorsunuz ondan.(BITANEMCE SENIN SU TOPLANTI FIKRI COK GÜZEL BENDE VARIM CANIM ):1yes2: :1yes2:

KIZLAR DÜZELDI YAPTIM SIMDI CIKTI NEYSE GENE DE TSK LER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…