Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

ya bu sayfaya hic ugriyan yokmu:) en son ben yazmisim yine bakiyorum ben:)

hakli olabilirsin bu konuda bodrumlu bazen atliyoruz yazdigimiz sayfayi kontrol etmeyi:sm_confused:

selam anabell bende avusturyadanim siteyi tesadüf eseri buldum icerigi hosuma gitti buraya bizi avusturya olarak bir bölüm ayirilmasi cok hosuma gitti hemen üye olup yazayim dedim söyledigin gibi bize yani burda yasayan türklere üvey evlad muamalesi görüyoruz
iyi bir dostluga merhaba
sen bana baya uzaksin okudugum kadariyla sen tirol tarafindasin ben viyanadanim yazisalim ok byeeeee

eeeeeee bakiyorumda kimseler ugramiyor artik buralara. anabell, seyda canim nasilsiniz bakim? bne kucuk kizla ugrasiyorum. anneligin tadini cikartiyorum :1yes2: :1yes2:
sizler neler yapiyorsunuz gorusmeyeli gurbettekiler anlatin bakim:içelim: :içelim:

cnm minacim senden epeydir haber alamiyordum..hatta bebegin ismini bile yazmadin daha..anneligin tadini cikariyorum dedinya en güzeli bu iste..doya doya yasa bunu biraz büyüdülermi istedigin gibi sevdirmiyorlar bile..(saka cnm..yeterki büyüsünler dimi) ben kendi adima söyliyeyim iyi oldugumu..hayat devam etmekte..kk da cok güzel dostluklar kurduk..senide daima (VAKIT BULDUKCA )aramizda görmekten mutluluk duyacagiz..bebegini öp benim icin ..sevgiler cnm

haklisin sevgili bodrumlu..galiba sayfamizi biraz ihmal ettik..ama söz hergün burdayiz artik..avusturya alplerinden söylesilerde burda bulusalim olurmu...sevgiler...

öncelikle sayfamiza hosgeldin nurcennet..evet ben avusturyanin öbür ucundayim,,ama kk da hic bir yer uzak degil..bundan sonra hep burda bulusalim sorunlarimiz üzerine konusalim diyorum..anlatacak birseyler mutlaka vardir degilmi...ayrica 2 sene önce viyanada idim özellikle mariahilfe strasse ye bayildim...sadece cebinde bolpara olmasi gerek alisveris cenneti bir yerdi,,:1yes2: cnm görüsmek üzere..sevgiler.

ayyyy soyledim taman kizimin adini TARA JADE. cok tatli teyzesi nerdeyse 4 aylik. hergun yeni birseyler yapiyor kendini daha cok sevdiriyor :)
seninde iyi olduguna sevindim canim. ben firsat buldukca gelmeye caliisyorum optum gulum :1hug: :1hug:

selam kizlarrrrr
hos geldin minam bebisin nasil canim özlettin kendini yoktun artik sayfamiza bekliyoruz
anabell nasilsin canim
yeni gelen kizlarlada tanisisizz
hos geldiniz kizlarrrrr
ben ne tenbelim demi kendi saffamiza gelemiyorum bu ara kizimi krese gönderdim onlarla urastim birde sohbetten sayfaya gelmiye vaktim kalmiyor neyse öpüldünüz
gene görüsürüzzzzzzzz

sagol guzelim bebisim iyi allaha sukur. ayin 1ine 5 aylik olacak. zaman cok cabuk geciyor. evet burayi cok ihmal emisi. gelelim goruselim konusalim ayolllllllllllllllllllllll :)
optum hepinizi:1hug: :1hug:

hepinize sevgilerimi gönderiyorum..bu aksam burda noel kutlaniyor...görseniz caddeler inanilmaz sessiz ve ISIL ISIL..herkes evlerinde ve aileleriyle birlikte..
türkiyede noel cogu kesimlerde yilbasi gecesi olarak biliniyor..aslinda 24 ü hristiyanlarca en kutsal gece...
birde biz bu sene kurban bayrami ve yeni yili ayni gün kutluycaz ya bence cok güzel bir tesadüf...insan ömründe bu tesadüf kac kez olurki...arkadaslar bu konuda ki düsüncelerinizi paylasin olurmu...hepinizi sevgiyle kucakliyorum..görüsmek üzere...

slm canim
bugun burda christmas yani noel. hristiyanlar isa'nin dogum gununu kutluyorlar. haftalardir herkes alisveris yapiyor bugun icin. noel agaclarini isiklandiriyorlar, evleri, caddeleri susuluyorlar renkli renkli isiklarala.
dun gece anne ve babalar hediyeleri agacin altina koydular cocuklar uyurken. cocuklar sabah kalkinca yilboyunca planlayip noel babadan istedikleri hediyeleri buluyor, noel babanin getirdigini sanip hediyelerini aciyorlar. aileler kahvalti , ogle yemegi ve aksam yemegi icin biraraya gelip kutluyorlar noeli.
biz kutlamasakta nedense bugun benim icimde bir sevinc, bir huzur var.
simdiden herkesin kurban bayramini ve yeni yilin kutluyorum. optum canlarim

günaydin kizlarrrrr
allah bagislasin minam bebisin artik büyümüs artik dis cikarmiya baslama zamani gelmisssss
dayim sydneyde kaliyor esini götürmek icin türkiyeye geldi
sende ordaysan gelinimize yardimci olursun artik

Selam Bende Avusturyadayim Viyanadan Yaziyom Size Güzel Vakit Gecirmek Herseyi Paylasmak Dilegiyle

selam güzgüzeli sen kacinci viyanadansin ben 10 viyanadayim:1shok:

hepiniz hosgeldiniz arkadaslar tanistigima cok memnun oldum ayrica önce kurban bayraminizi kutluyorum sonrada iyi seneler diliyorum allah bu yeni senede bütün istediklerinizi vede dualarinizi kabul eylesin hepinizi öpüyorum

dileklerin icin tesekkürler yagmurcum evet ben avusturyadayim vorarlberg eyaletindenim sen sanirim viyanadansin uzagiz yani ama gönüller bir olsun
sevgi ve slmlar benden

yeni yilinizi en icten dileklerim le kutlarim
kurban bayramimizda kutlu olsun
saglikli mutlu huzurlu nice nice nice yillar dilerim

cnm hosgeldin..sen avusturyanin neresindensin,,ben bodensee tarafindayim..kendinitanitirsan cok sevinirim.

sevgili anabell yeni okudum yazini ben viyanada kaliyorum kendimi kisaca tanitayim 22 yasinda 5 yillik evliyim 2 aylik bir kizim var ev hanimiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…