Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

minacim benim cocuklarim büyüdü artik ama yanliz büyütmesi cok zor ama allah kolaylik veriyor yazik bebege nasil dayanacak onca saat yolagelmeden doktoruna danisirsin yolla ne lazimsa veriyorler heral demi

sevgili mina...insan bir yerde hissediyor...birilerinin yalnizligi ile basbasa kalmasinin ne demek oldugunu...cnm bak yakinda bebeginde dünyaya gelecekmis..üzme kendini ne olur..sana birsey söyliyeyimmi belkide böylesi daha iyi..bebeginle ilk günlerini sadece sen ve esin paylasacaksiniz..etrafinda herseye karisan birileri olmayacak...inan annelik cok dogal bir olay..cok mutluluk veren bir olay..zorda degil...korkacak birsey yok..dünyada yerini mutluluga devreden tek olay bu..cnm bak dogum sonrasi hormonlarin seni biraz daha hirpalayacak..ilk günler aglama krizlerine bile girersin..ama aklinin bir kösesinde hep bunlar benim hormonlarim,ben güclü biriyim demek olsun olurmu cnm...ben uzun yillardir avusturyada mutlu mesut yasiyorum...anneyim...benim kizim büyüdü artik...cocugumla gecirdigim zaman hayatimin en mutlu dakikalari..senin icinde ayni seyleri diliyor iyi haberlerini bekliyorum...uzakta degil.bak cnm bir tus sesi kadar yakiniz birbirimize...sevgilerimi gönderiyorum sana..

ANABELL INAN O GUNU DORT GOZLE BEKLIYORUM. BU DOGUMDAN SONRA OLAN HORMON DEGISIKLIKLERINI DOKTORUM ANLATMISTI. BAZEN AYLAR BILE SUREBILIYORMUS. ZATEN COK DUYGUSAL BIR INSANIMDIR, GOZYASLARIMI TUTAMAM.AMA INSALLAH ALLAH YARDIMCIM OLUR.AMIN
VE BUNDAN SONRA SIZLERINDE COK BASINI AGRITACAGIM GIBI GELIYOR. NE YAPAYIM EN YAKINIM VE HER ZAMAN ULASABILECEGIM SIZLER VARSINIZ SIMDI. SEYDA VE ANABELL DESTEKLERINIZ ICIN SIZLERE NE KADAR TESEKKUR ETSEM YETMEZ. SIZI COOOOOOOOOOOK SEVIYORUM:öperim: :öperim:

minacim bizde seni seviyoruz dogumami gittin sesin yok canim öpüldünüzzzzzz

ucanim dostlarim..illa avusturyada olmak sart degil birseyleri paylasmak icin..sSINIRDAN ÖTE HER YER UZAK BIZE::hele su günlerde birde icimizde benim gibi türkiyeye gidemeyenler varya..yani ..bunu sadece burda kalanlar bilir..neyseki bu ara burdada hvalar iyi gidiyor..arada yüzmeye falan gidiyoruz...tabiki.simdi istanbulda olmak vardi..diye bir sarki vardiya onu da söylüyorum arada ya neyse...sevgiler hepinize..

selam anabell türkiyedende ben varım dertleşmeye sohbete varmısın

selam nina daha burda yeniyim kurulan dostlukları gıpta ile okuyorum bende sizlerle birlikte olmak istiyorum sevgiler paylaştıkça büyür dertlerse azalır

zeyno42 .!.:
selam anabell türkiyedende ben varım dertleşmeye sohbete varmısın
selam sevgili zeyno...
aramiza hosgeldin..ne zaman is´tersen...burdayiz..yürekten dostluklara merhaba demek icin burdayiz...sevgiler...tekrar hosgeldin..: :yes:

selam mısssscool bende varım acemiyim henüz ama paylaşmayı severim

anabell merhaba canım seni öok iyi anlıyorum bende gurbeti bilirim ablam avusturyada abim almanyada yaşıyor istedigin herşeyi bizlerle paylaşabilirsin dinlemeye ve yardımcı olmaya hazırız.....:öperim:

slm arkadaslar bende gurbette yim belcika dan sizlere buradan kucak dolusu sevgiler gonderiyorum canlarim .insallah guzel sohbetlerde bulunuruz.

selam kizlarrrrrrr
ay ne tembelim demi kendi sayfamiza urayamadim
nasilsiniz bakim benmi ben hava güzel gidince evde yokum yamurlu havalarda burdayim ama sayfaya uramaya firsatim olmuyordu neyse öpüldünüzzzz

……
Kim ne derse desin, ben bu ülkenin grigün akşamlarını seviyorum. Titreten serinliğini sabahların, solumasını gecelerin… Kimi gün tren oluyorum, kimi gün otobüs, araba, psiklet oluyorum geziyorum şehir şehir, sokak sokak… Kuş olup uçuyorum orman orman…"

arkadaslar hollandadan yazan saynur arkadsimizi lütfen okuyun:::uzun seneler avusturyada yasayan biri olarak onun bu yazisina gönülden katiliyorum..artik bizlerde bu ülkenin üyeleriyiz..ve bende yasadigim bu ülkeyi cok seviyorum,,babamda sevmisti....bizler bu ülkede mutlu olmayi ögrendik cünkü..

bende avusturyadanim arkadaslar gurbet cok zor ama bir yerde cekmek zorundasin ama yinede kendi gelenek ve göreneklerimizi yasatmaya calisiyorum kendimce burda dertler iki kati oluyor araya özlemde girince ama yinede halimize cok cok sükür inaniyorumki burada dertlerimizi paylastikca azaltacagiz

gecen hafta viyana ya gittim var ya ben turkiyeden sonra boyle bir doga harikasi bir yer gormedim yemin ediyorum 3 dunlugune gittim ama inanin hayran kaldim .kizlar bulundugunuz ulkenin kiymetini bilin super bir ulke ya .

selam guzel bayanlar bende avusturyada yasiyorum ben trol bölgesindeyim

bende avusturyadayim gurbet te olmak zor bunu en iyi gurbette olanlar bilir

Selam ben Avusturya Viyana dan katiliyorum.Bu gün ilk günüm:)
Bu siteyi bir müddet önce tesadüf gördüm icerigini okuduktan sonra hos ve samimi buldum,yapanlari katilanlari tebrik ediyorum.
güzel dostluklarin paylasimlarin olacagi ,güzel günlere dilegi ile hepinize merhaba diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…