Avustralya Paylasim Alani(Tanisma)

seninle tanıştıgıma sevindim mina.benim aklımı karıştıran çok şey var.mesala iş.ben oraya gittiğimde çalışmak istiyorum fakat kızım 5yaşın da onun okul sorunu ora alışmaması benim süre ve zaman kaybına uğramamdan korkuyorum.birde aile sorunu var onlar benden kesinlikle ayrılmak istemiyor.ve bunun gibi bir sürü şey.aslında isterseniz ben size msn adresimi veriyim .kabul ettiğinizde msn adresimi gönderirim.yanıt verdiğiniz için teşekkürler.

bende tanistigima memnun oldum. ozel mesaj gondermeye calistim ama kapaliydi. eger acarsan ordan mesajlasabiliriz. ordan elimden geldigi kadar sorularina cevap vermeye calisirim.

arkadaşlar slm.bende türkiye denim. tanıdığım bi ablam 49 yaşında ewlenmek istiyor.
ama Avustralyadan olsun diyor illaki. ona diyoruz ki avrupa olsun bari yakın olsun. seneler önce aklında kalmış avustralya. illaki orasını istiyor.
ablamın iki çocuğu var ikiside ewli.
bir kısmet bulsanız ona çok sevinirim. ona ben senin yerine bakayım dedim. ben anlamam internetten falan dedi.
böyle hayırlı bir işe yardımcı olsanız nekadar sevinir.
kendisi sarışın, çakır gözlüdür. SELAMETLE..

avustralya seni merak edenlerden biri de benim.Yıllar önce bi arkadaşımızı gönderdik sana.Umarım iyidir.Tüm Türk arkadaşlar hepinize iyi yaşamlar dilerim......:eek:

:teytey:bende bu sıtede yenıyım herkesle guzel dostluklar kurmak ıstıyorum ben nerıman mersınden sımdıden memnun oldun selamlar...

merhaba Avusturalya'da yaşayan arkadaşlar, ben İstanbul'dayım. oraya hep gelmek istiyoruz eşimle, sadece gezmek için değil yaşamak için de. acaba nasıl olabilir bu dileğimiz, bir bildiğiniz var mı? biz ikimiz de öğretmeniz, dil falan mı istiyorlar? şartları bilemiyoruz tam olarak. zor mu gelmek? hoşçakalın

selam lar herkese..............
ben gitmedim avusturalyaya ama benim halam orda her sene gelemiyor çok zor oğluna bursadan bir kız aldı kız 2-3 sene sonra geldi uzeklık kötü ya.............
orda üzüm bağında çalışıyormuş oğlu gelini yani zor şartları vardır mutlaka sidney melborn de oturuyorlar.......
1985 senesinde gittiler devlet ev iş yaşam koşulları sundu.

canim ben suan avustralyadayim evet cok uzak isteyince gidip goremiyorsun 6 yildir burada kaliyorum.insallah gelebilirsiniz esinizle.

canim ben suan avustralyadayim evet cok uzak isteyince gidip goremiyorsun 6 yildir burada kaliyorum.insallah gelebilirsiniz esinizle.

evet, uzak oldukça, uçakla 30 saat diyorlar ama çok istiyoruz orayı, nezih bir yermiş. sen evlenip de mi gittin? 6 yılda alışmışsındır artık. Türk komşuların falan var mı, nasıl bir yaşam acaba, bizim buralar gibi komşuluklar kurulabiliyor mu? bir de dil kursları pahalı mı?

selam arkadaşlar benim bir sorum var ben Türkiyede el emeği ürünleri toplayıp yurtdışına satmak istiyorum Annemin bir arkadaşı yapıyor ve bu iş ile uğraşan herkes ciddi para kazanıyor yani yapanda aracıda satanda memnun bende şimdi araştırıyorum böyle bir imkan olursa sadece ben değil bir çok hanım para kazanmış olacak sizce ne yapmalıyım nasıl başlarım sizlerin tanıdığı bildiği böyle ürünler satan yerler var mı mesela el örgüsü şallar şapkalar danteller gibi yardımcı olursanız çok sevinirim ayrıca bir blogum var oradan mail adresimi alabilirsiniz şimdiden teşekkür ederim

merhaba bende avustralyada yasiyorum new castle da bende araniza yeni katildim yani klube herkese slm.....

Merhaba

bende yakında Avustralya sidneye yerleşeceğim evlilik nedeniyle.
Fakat orada yaşayan kişilerden biraz bilgi almak istiyorum.Nişanlı vizesi başvurusu yapıp orada nikah yapmayı düşünüyoruz.Bu şekilde vize alabilmek daha kolay oluyormuş.
Bu şekilde aranızda evlilik yapan ve oradaki sosyal haklarla ilgili bilgi verebilirseniz sevinirim.

herkese selammm... bende araniza yeni katilanlardanim.sydneyde yasiyorum siteyi inceledim cok begendim en azindan herkes merak ettigi konularda aydinlaniyoo:))))

slm Elida buraya gelmek icin nisanlilik basvurusu yapmaniza gerek yok bende turkiyede evlenip geldim ve vizem 2 ayda cikti bence diger yolla ugrasmana gerek yok ..

slm Elida buraya gelmek icin nisanlilik basvurusu yapmaniza gerek yok bende turkiyede evlenip geldim ve vizem 2 ayda cikti bence diger yolla ugrasmana gerek yok ..

Düğün vs orada olacağı için nişanlı olarak başvuru yapacağız.Fakat benim merak ettiğim
benim avustralyaya ayak bastığım anda yasal haklarımın ne olduğudur.

Elida buraya hangi sinif vizeyle gelceksiniz eger onuda yazarsan sana daha net bilgi verebilirim

Sınıf derken neyi kast ediyorsunuz.
Nişanlımın bana söylediği nişanlı olarak başvuru yapacağımızdır.
Benolabilecek her türlü olumsuzluklara karşı ne gibi haklarım olacak onu öğrenmek istiyorum.
Yabancı bir ülke olduğu için tedirginim.Orada nişanlımdan başka tanıdığım kimse yok.

X