• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avulosyon tesi

sesessdadd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2025
4
0
1
26
Kızlar merhaba regl düzensizliğim mevcut 11 Şubat regl gördüm 14’de bitti bugün ise kayıt olduğum uygulamada yumurtlama günüm gözüküyor ve regl olmadım daha ama avulosyona adetim bittiği günden bugüne kullanıyorum pik olup olmadığını bana açıklarmısımısınız lütfen

Eklentiler

• 19124133-3621-49e3-b9ee-4cb0e6923e99.webp
    19124133-3621-49e3-b9ee-4cb0e6923e99.webp
    52,4 KB · Görüntüleme: 51
dediğim gibi adetim bittiği günden beri yapıyorum ilk yaptığım daha silikti gün geçtikçe renk değişti umarım pik görürüm

Kızlar merhaba regl düzensizliğim mevcut 11 Şubat regl gördüm 14’de bitti bugün ise kayıt olduğum uygulamada yumurtlama günüm gözüküyor ve regl olmadım daha ama avulosyona adetim bittiği günden bugüne kullanıyorum pik olup olmadığını bana açıklarmısımısınız lütfen
Canım pik olmamış eminim araştırmışsın zaten ama ben de yine yazayım sana en en en koyu olan gün pik demek zaten bu öyle birdenbire koyulaşıyor ya direkt koyulaşıyor ya da koyulaşmaya başlıyor ondan sonra ilk çizgiden hani hep çıkan o kontrol çizgisi var ya ondan çok çok çok koyu olduğunda ki zaten anlayacaksın zaten o pik demek ondan sonraki gün direkt mesela pik olduğu zaman hem o günü hem de o günün sabahına mesela değerlendir ne zaman böyle yapsam hep 13 gün falan gebelik testinde pozitifi gördüm

Ama henüz adetliyken falan yumurtlamaya destekleyici şeyler kullanıyordum işte hayıt
Ne bileyim klomen işte çörek otunu balla karıştırıp yiyordum ekstradan çörek otunu yine çiğniyordum bir kaşık her gün gibi şeyler

Çok teşekkür ederim evet araştırma yaptım açıkçası avulosyonu arkadaşımın tavsiyesiyle aldım. Düzensiz olduğu için hangi gün yumurtama olduğunu anlayamıyorum bu ay içinde regl olucam ama hangi gün tabi bilemiyorum o güne kadar teste devam..

Adetin düzensiz olduğu için devam et mutlaka ben döngünün 26. Gününde gördüm pik sabırla devam etmek gerekiyor

Back
X