Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlarr ovulasyon testime bakar mısınız ilk defa yapıyorum bu ay takipteyim
Kızlar merhaba son adet tarihim 13 Şubat
Regli bittikten bir kaç gün sonra ovulasyon testim pik görmüştüm diğer günler biraz silikti bugün tam 14.günüm yine pil gördüm sizce çatlama olmuş mu bugün biraz kasık ağrılarım var
Kızlar merhaba son adet tarihim 13 Şubat
Regli bittikten bir kaç gün sonra ovulasyon testim pik görmüştüm diğer günler biraz silikti bugün tam 14.günüm yine pil gördüm sizce çatlama olmuş mu bugün biraz kasık ağrılarım varEki Görüntüle 3566244
Yarın tekrar yap testı silikleşirse catlamıs demektir suan catlama boyutunda ıkısıde aynı renkteler silikleştiri zaman ilişki sonra 21. Gun adetin progesteron ver 5 ustu cıkarsa catlama olmus gebelık ıhtımalı var oluyor
Yarın tekrar yap testı silikleşirse catlamıs demektir suan catlama boyutunda ıkısıde aynı renkteler silikleştiri zaman ilişki sonra 21. Gun adetin progesteron ver 5 ustu cıkarsa catlama olmus gebelık ıhtımalı var oluyor