• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avukatlar

enise35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2008
180
1
0
İzmir
Kızlar eşi,kendisi ya da bir yakını avukat olan varsa,aylık ne kadar gelir kazanıyorlar acaba???
Cok merak ediyorum:kedi:
(Ha bu arada büro da iki ortakla çalısıyorsa??)

Son düzenleme:
aslinada bu tamamen aldiklari davaya bagli desem benim akrabam var avukat kendisinden duydum tecavüzcu,katil,hirsiz o tarz müvekilleri olursa haliyle parasi daha yüksek olyuor ama o savunmuyormus yani örnek vermek istedim sadece.

aslinada bu tamamen aldiklari davaya bagli desem benim akrabam var avukat kendisinden duydum tecavüzcu,katil,hirsiz o tarz müvekilleri olursa haliyle parasi daha yüksek olyuor ama o savunmuyormus yani örnek vermek istedim sadece.

Anladım canım,peki avukat olan yakınınızın maddi durumu iyi mi?

evet gayet iyi o davalara bakmadigi halde nadir karakasli internetde haberleri var opuyorumnanaktan balikesirden

insanlar artık paraya bakıyor kazancı az olsa vermicekmisiniz yani paracı insanlardan oldum olası nefret etmişimdir herşeyde para degil :dilcikar:

hmmm demek o yüzden sordunuz?avukat olmus ya avukat olmak kolya degil öyle bir talibi varsa ne mutlu ona.

Avukat değil ama savcı akra bam var..O da devlet memuru statüsünde oluyor zaten..
Avukat çok arkadaşım var ama hiç sormadım ne kadar kazancınız diye..CADIARZU

Konuyu bulana kadar canım çıktı :bbo:
Kızlar tahmin ettiğiniz gibi değil :icecream:
Sadece meraktan sordumm..
İnsallah yazan olursa tabi..

Back