avukatın istifa etmesi ve azilname hakkında yardımcı olur musunuz ?

benmesela01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2017
1.632
731
123
39
merhaba. karşı taraf kızımı görüntülü görmek için beyan göndermiş ben ertesi günü avukata cevap dilekçesi yazalım dedim kendim hazırladım ve gönderdim aradan 1 hafta geçmesine rağmen göndermedi salladı resmen dilekçeyi şimdi ara karar vermiş hakim istemediğim bir karar geldi. bu avukatımı değiştirmek istiyorum baştan beri davama hiç ilgili değildi.ite kaka götürdü resmen. bu arada bütün ücretini ödedim ve bu ücretlerini de annesinin hesabına attırdı.
bana dediği karşı tarafın vekalet ücretini de benden alacakmış. onu haksız yere azil edecekmişim. dava açaçakmış bana. sonra fikir değiştirip o zaman davaya yeni avukatınızı da ekleyin vekalet yarı yarıya bölünsün falan demeye başladı. hakaret etmeye bile başladı.
daha sonra yanına çağırıyor bi evrak imzalamam lazımmış ıslak imzalı. istifa edecek sanırım tam anlayamadım.
bana yardım eder misiniz haklarım nelerdir. bunları talep edebilir mi? yarın neye dikkat etmeliyim ? teşekkür ederim.

Konu ustte dursun diye yaziyorim ama uyapa sadece vekillikten cekilme dilekcesi veriyor yeni avkt devam ediyor diye biliyorum. Parayi annesine gonderdiyseniz elinizde dekont vardir . Kotu bitirmeyelim diyin. sayet sizi maliyeye sikayet ederim vergi kacirmaktan annenize para aklamaktan sikayet hakkim var diyin bakalim ne dicek vs annesi ne alaka yani

evet annesine attırdı bende dekont açıklamasında hep yazdım dosya adını vs. birebir yanına çağırıyor birde bilemedim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…