• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avukata olan karşılıksız sevgim, onun evli olduğunu ve eşini ablası sanmam ? Bu nasıl bir çıkmaz , ben gerçekten bilemiyorum ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam hoşuna gitmiş hayale kapılmış ola bilirsin ama öğrenmişsin evli olduğunu bırak artık kimseyi huzursuz etme. Birde konu başlığını okuyunca avukat sizi kandırmış evli oldğunu saklamış diye anladım.🤦🏻‍♀️

Arkadaşlar biliyorum bir önyargı ile okuyacaksınız belki ama, bir kurumda çalışırken başta bir şeyler hissetmediğim bir erkeğe onun da bakışları ile belki de ben öyle sanarak bana baktığını düşündüm. Örneğin sabah bir kez karşılaştık bana gülerek günaydın demesi , ortak bir alanda bana bakması yani bunu bir kız yanlış hissedebilir mi bana baktığını ben hissettim ya da öyle sandım bilmiyorum . Kendisi henüz 24 yaşında olması onun evli olabileceğini bana düşündürmedi, parmağına da hiç dikkat edemedim. Pazartesi günü iş ile ilgili bir konuda bunların ekran görüntüleri bende var size atabilirim demişti tam çıkarken benimle konuştu . Dün öğle yemeğinde aynı restaurantta karşılaştık yanında bir adam vardı yüzüme bile bakmadı gördüğü halde, sadece merdivenden inerken saniyelik baktı yemeğini yemeye devam etti bende saf gibi baktım ona Omu değil mi diye tanımak için ben anlamıştım benden hoşlanmadığını ... O zamanlar bilmiyordum işte . Bugün bu kişinin evli olduğunu öğrendim. Ben bir kez yolda yanında hamile biri görmüştüm ama ben ablası sanmıştım bilemedim . Size tek sorum şu ben mi bakışlarını yanlış anladım gerçekten biz kadınlar bir erkeğin bize baktığını hissetmez miyiz ? Gerçekten aklım almıyor ben mi paronayaktım. Aslında bana bir şey de demedi ama bilmiyorum vicdanen kendimi o kadar kötü hissediyorum ki iyiki kimseye söylememişim evli olduğunu gram anlamadım . Sizce ben mi abartmışım.
Çok fazla anlam yüklemişsiniz..zaten evli olduğunu öğrendiniz bu saatten sonra konuyu sorgulamaniza bile gerek yok artık. ..vicdan yapılacak bir durumda yok..en güzeli konuyu kapatıp unutmaniz

Arkadaşlar biliyorum bir önyargı ile okuyacaksınız belki ama, bir kurumda çalışırken başta bir şeyler hissetmediğim bir erkeğe onun da bakışları ile belki de ben öyle sanarak bana baktığını düşündüm. Örneğin sabah bir kez karşılaştık bana gülerek günaydın demesi , ortak bir alanda bana bakması yani bunu bir kız yanlış hissedebilir mi bana baktığını ben hissettim ya da öyle sandım bilmiyorum . Kendisi henüz 24 yaşında olması onun evli olabileceğini bana düşündürmedi, parmağına da hiç dikkat edemedim. Pazartesi günü iş ile ilgili bir konuda bunların ekran görüntüleri bende var size atabilirim demişti tam çıkarken benimle konuştu . Dün öğle yemeğinde aynı restaurantta karşılaştık yanında bir adam vardı yüzüme bile bakmadı gördüğü halde, sadece merdivenden inerken saniyelik baktı yemeğini yemeye devam etti bende saf gibi baktım ona Omu değil mi diye tanımak için ben anlamıştım benden hoşlanmadığını ... O zamanlar bilmiyordum işte . Bugün bu kişinin evli olduğunu öğrendim. Ben bir kez yolda yanında hamile biri görmüştüm ama ben ablası sanmıştım bilemedim . Size tek sorum şu ben mi bakışlarını yanlış anladım gerçekten biz kadınlar bir erkeğin bize baktığını hissetmez miyiz ? Gerçekten aklım almıyor ben mi paronayaktım. Aslında bana bir şey de demedi ama bilmiyorum vicdanen kendimi o kadar kötü hissediyorum ki iyiki kimseye söylememişim evli olduğunu gram anlamadım . Sizce ben mi abartmışım.
Herkes linclemiş sizi ama bence yasadiginiz gayet normal..Kadin- erkek hepimiz, eger birinin tipini begendiysek, ondan gelen bir bakisa bile birsürü anlam yükleriz! Gunde size gulerek 5 kisi merhaba diyordur eminim.Ama iste hoslandiginiz kidi deyince anlami olmus ..Bosverin gitsin unutursunuz! Onunuzdeki yakisiklilara bakin 😊

çalıştığım yerde evli erkek arkadaşlar ile muhabbette etmişliğim, oturup çay içmişliğimiz de yemek yemişliğimiz de var. Denk geliriz gülümserler, gülümserim vs gibi bi sürü örnek.. Şimdi onlar bana aşık mı? Ya da ben onlara mı aşığım? Kendi kendinize kurmuşsunuz. Bir de şu algıyı kafanızda yaratmışsınız "eşini gizliyor eşi olduğu belli olmuyor, belki aşık değil beni seviyordur." Böyle böyle çok üzülürsünüz, üzersinizde.

Her günaydın dediğim ve gülerek baktığım kişi ona aşık olduğumu iddia ederse 7 kocalı Hürmüz’e dönerim heralde :işsiz::işsiz::işsiz:
Hamile bile kalınabilir hatta.😀😀😀 Is ortamında merhaba demek sohbet etmek vb gayet medeni bir durum. Ya bu erkeklerin de işi zor. Merhaba dese aşık, demese öküz yaftası yiyorlar.

Sen yanlıs anladın evet.

Eklentiler

• Screenshot_20210402_134836.jpg
    Screenshot_20210402_134836.jpg
    77 KB · Görüntüleme: 40
Gerçekten vicdan yaptığınız için mi soruyorsunuz? Yanlış anlamışsınız, yanlış anlayabilirsiniz niye sıkıntı ettiniz? Evli olduğunu da bilmiyormuşsunuz. Dolayısıyla bu yanlış anlamanın vicdanen rahatsızlığı neden?

Olabilir bence böyle durumlar, her şey insanlar için. Sanki adamla sevgili olmuşsunuz gibi aşırı tepki verenler olmuş. İş yerinde aşık olup sevgili olanlar da var sonuçta, kendi içinizde hoşlanmış olabilirsiniz dile gelen bir şey yok. Evli olduğunu gerçekten bilmeden hareket ettiyseniz bence büyütülecek bir şey değil. Her günaydın diyene aşık mı oluyorsunuz falan demeler bence biraz fazla gibi... 🤔 Zaten öğrendiğiniz anda yaptıklarınız için pişman olmuşsunuz.

Önemli olan bu saatten sonra bakmamanız ki ona da zaten, asla bakmam demişsiniz. Hoşlantınızı da kesin, başka birine odaklanırsanız kesilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back