- 22 Kasım 2020
- 6.323
- 90.475
- 498
- Konu Sahibi zorunlualann
belki yanlis anladiniz belki dogru ama cidden bunun bir önemi var mi? Evliymis, esi hamileymis. Bitmiştir yani.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burda okuduğum bazı konulardan gayet de hissetmiyoruz. Arkadaş neymisiz biz kadınlar maşallah her şeyi hissediyoruz. Ama aslında sadece kendi yaşantımızdan yola çıkarak bazı anlamlar yüklüyoruz o kadar. Anlatamadık bunu. Gülümsemiş günaydin demiş bundan nasıl bir şey çıkardiniz mesela?Hiç mı karşı cinse sabah gülümseyip günün güzel geçsin diye dilekte bulunamayız. Bir de diyor ki karısını ablası sandim önyargılı olan biz değiliz canım sensin sanırım
Aynen onu ben de düşünmüş ve söylemiştim ama pek dikkate alınmıyor, sanırım diyecek bir şey olmuyor o konuda. Bence konu sahibinin dediği şeyi karşıdakini beğenen herkes yapıyor.. Yani bizim algımiz ile alakalı. Hiç dikkatimizi çekmeyen biriyse ilk etapta her davranışına anlam.yükleyip bizden hoşlanıyor mu demeyiz. Olay o aslından konu sahibi adamı beğenmiş.Geçen gün Kudra yazmıştı bir konuda; "kadınlar aldatıldıklarını ya da başka her şeyi hissediyorlar da bir tek evlendikleri adamların ne mal olduğunu hissedemiyorlar. Evlenmeden önce böyle değildi diyerek şaşırıyorlar sonra" demişti.
Mükemmel bir tespitti
Ortada fol yok yumurta yok neden bu kadar abartıp dert edindiniz ki.. Aynı iş yerinde çalışan insanlar bakışabilir birbirine destek olabilir ben anlattığınız kadarıyla adamın yaptıklarını flörtöz bulmadım.. E sonuç olarak iki bakıştınız diye adama aşık da olmadınız herhalde.. Ortada bir sorun yok yani şuan.. Belli ki bekar bir kadın olarak siz adamı hoş gördünüz belki alıcı gözüyle baktınız adamın bakışını o şekilde anladınız ama sonuçta evli olduğunu öğrendiniz ve fikrinizden vaz geçtiniz hepsi bu..Arkadaşlar biliyorum bir önyargı ile okuyacaksınız belki ama, bir kurumda çalışırken başta bir şeyler hissetmediğim bir erkeğe onun da bakışları ile belki de ben öyle sanarak bana baktığını düşündüm. Örneğin sabah bir kez karşılaştık bana gülerek günaydın demesi , ortak bir alanda bana bakması yani bunu bir kız yanlış hissedebilir mi bana baktığını ben hissettim ya da öyle sandım bilmiyorum . Kendisi henüz 24 yaşında olması onun evli olabileceğini bana düşündürmedi, parmağına da hiç dikkat edemedim. Pazartesi günü iş ile ilgili bir konuda bunların ekran görüntüleri bende var size atabilirim demişti tam çıkarken benimle konuştu . Dün öğle yemeğinde aynı restaurantta karşılaştık yanında bir adam vardı yüzüme bile bakmadı gördüğü halde, sadece merdivenden inerken saniyelik baktı yemeğini yemeye devam etti bende saf gibi baktım ona Omu değil mi diye tanımak için ben anlamıştım benden hoşlanmadığını ... O zamanlar bilmiyordum işte . Bugün bu kişinin evli olduğunu öğrendim. Ben bir kez yolda yanında hamile biri görmüştüm ama ben ablası sanmıştım bilemedim . Size tek sorum şu ben mi bakışlarını yanlış anladım gerçekten biz kadınlar bir erkeğin bize baktığını hissetmez miyiz ? Gerçekten aklım almıyor ben mi paronayaktım. Aslında bana bir şey de demedi ama bilmiyorum vicdanen kendimi o kadar kötü hissediyorum ki iyiki kimseye söylememişim evli olduğunu gram anlamadım . Sizce ben mi abartmışım.
Erkek mi kalmadı? Neye üzülüyorsunuz?Şu saatten sonra asla yani ama üzüldüm ya hakikatten kendime üzüldüm
Ne yapsın adam günaydın demesin mi ?Yanlış anlamak ıstersek çok guzel yanlıl anlarız evet .Lütfen bu konuyu kapatın ve yolunuza bakın .Arkadaşlar biliyorum bir önyargı ile okuyacaksınız belki ama, bir kurumda çalışırken başta bir şeyler hissetmediğim bir erkeğe onun da bakışları ile belki de ben öyle sanarak bana baktığını düşündüm. Örneğin sabah bir kez karşılaştık bana gülerek günaydın demesi , ortak bir alanda bana bakması yani bunu bir kız yanlış hissedebilir mi bana baktığını ben hissettim ya da öyle sandım bilmiyorum . Kendisi henüz 24 yaşında olması onun evli olabileceğini bana düşündürmedi, parmağına da hiç dikkat edemedim. Pazartesi günü iş ile ilgili bir konuda bunların ekran görüntüleri bende var size atabilirim demişti tam çıkarken benimle konuştu . Dün öğle yemeğinde aynı restaurantta karşılaştık yanında bir adam vardı yüzüme bile bakmadı gördüğü halde, sadece merdivenden inerken saniyelik baktı yemeğini yemeye devam etti bende saf gibi baktım ona Omu değil mi diye tanımak için ben anlamıştım benden hoşlanmadığını ... O zamanlar bilmiyordum işte . Bugün bu kişinin evli olduğunu öğrendim. Ben bir kez yolda yanında hamile biri görmüştüm ama ben ablası sanmıştım bilemedim . Size tek sorum şu ben mi bakışlarını yanlış anladım gerçekten biz kadınlar bir erkeğin bize baktığını hissetmez miyiz ? Gerçekten aklım almıyor ben mi paronayaktım. Aslında bana bir şey de demedi ama bilmiyorum vicdanen kendimi o kadar kötü hissediyorum ki iyiki kimseye söylememişim evli olduğunu gram anlamadım . Sizce ben mi abartmışım.