• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avukata olan karşılıksız sevgim, onun evli olduğunu ve eşini ablası sanmam ? Bu nasıl bir çıkmaz , ben gerçekten bilemiyorum ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
belki yanlis anladiniz belki dogru ama cidden bunun bir önemi var mi? Evliymis, esi hamileymis. Bitmiştir yani.

Her size bakani sizden hoslaniyor diye mi dusunursunuz? Merak ermistir de bakmistir. Birine benzetmistir.. bir suru sebebi olabilir. Iki bakisa hemen anlam cikarmak cok normal gelmedi bana. Birseyler hissetse idi soylerdi. Ki bahsettiginiz kisi evli ve bebekleri olacakmis. Yani size birsey hissetse evli olmasi sizin icin fark etmeyecek mi? Hala cunku bakislari ben mi yanlis anladim diye sordugunuza gore...

Burda okuduğum bazı konulardan gayet de hissetmiyoruz. Arkadaş neymisiz biz kadınlar maşallah her şeyi hissediyoruz. Ama aslında sadece kendi yaşantımızdan yola çıkarak bazı anlamlar yüklüyoruz o kadar. Anlatamadık bunu. Gülümsemiş günaydin demiş bundan nasıl bir şey çıkardiniz mesela?Hiç mı karşı cinse sabah gülümseyip günün güzel geçsin diye dilekte bulunamayız. Bir de diyor ki karısını ablası sandim önyargılı olan biz değiliz canım sensin sanırım

Geçen gün Kudra yazmıştı bir konuda; "kadınlar aldatıldıklarını ya da başka her şeyi hissediyorlar da bir tek evlendikleri adamların ne mal olduğunu hissedemiyorlar. Evlenmeden önce böyle değildi diyerek şaşırıyorlar sonra" demişti.
Mükemmel bir tespitti :KK51:

Geçen gün Kudra yazmıştı bir konuda; "kadınlar aldatıldıklarını ya da başka her şeyi hissediyorlar da bir tek evlendikleri adamların ne mal olduğunu hissedemiyorlar. Evlenmeden önce böyle değildi diyerek şaşırıyorlar sonra" demişti.
Mükemmel bir tespitti :KK51:
Aynen onu ben de düşünmüş ve söylemiştim ama pek dikkate alınmıyor, sanırım diyecek bir şey olmuyor o konuda. Bence konu sahibinin dediği şeyi karşıdakini beğenen herkes yapıyor.. Yani bizim algımiz ile alakalı. Hiç dikkatimizi çekmeyen biriyse ilk etapta her davranışına anlam.yükleyip bizden hoşlanıyor mu demeyiz. Olay o aslından konu sahibi adamı beğenmiş.

Tamam kendini bu kadar kotu hissetmene gerek yok, adamn sana karsi ilgisi olmamis ama sen hoslanmissin anlasilan ama adamn evli oldugunu ogrendin uzak dur artik, bundan sonra da iyice tanimadan kaptirma kendini, diger arkadaslar da yazmis her gunaydin diyen her bakan hoslanmiyor, ben de is yerimdeki insanlara gulerek gunaydin derim, muhabbet ederim, is konusuda hic ayirt etmeden yardimci olurum aslnda sicak kanliyimdr ve insanlarla konisurken gozlerine bakarim yani bu benim icin etkili iletisim yontemidr sizin bakis acinzla bakarsak baya kisinin yanlis anlamasi lazim

Ben artık sıkıldımya kocam iş arkadaşına bile günaydın diyemeyecek komşumuzun çocuğunu sevemicek yahut iyi akşamlar dileyemeyecek yani aklım almıyor yahu bu adamcağızlar napsın çarşaf mı giydirelim adamlara yaaa sinirim bozuldu bir iki bakış atılmış yahu biz kimlere kimlere bakıyoruz gözümüz denk geliyor hoşlanıyor muyuz yani lütfen yapmayın nolur karşıdan bi atak gelmediği sürece şu insanca şeyleri yanlış anlamayın nolur yaa gerçekten utanıyorum ben başkası adına burda o kadar çok konu açıldıki bununla ilgili genel konuşuyorum artık.

ben bazen adamlara da çok üzülüyorum ya. kimseye günaydın demeye, gülümsemeye, selam vermeye gelmiyor artık. ne bir açıkça konuşması var ne bir muhabbeti, lise mi orası uzaktan uzağa bakışacaksınız? adam bir günaydın demiş, bir ekran kayıtlarını atarım demiş konu nerelere gelmiş..

Arkadaşlar biliyorum bir önyargı ile okuyacaksınız belki ama, bir kurumda çalışırken başta bir şeyler hissetmediğim bir erkeğe onun da bakışları ile belki de ben öyle sanarak bana baktığını düşündüm. Örneğin sabah bir kez karşılaştık bana gülerek günaydın demesi , ortak bir alanda bana bakması yani bunu bir kız yanlış hissedebilir mi bana baktığını ben hissettim ya da öyle sandım bilmiyorum . Kendisi henüz 24 yaşında olması onun evli olabileceğini bana düşündürmedi, parmağına da hiç dikkat edemedim. Pazartesi günü iş ile ilgili bir konuda bunların ekran görüntüleri bende var size atabilirim demişti tam çıkarken benimle konuştu . Dün öğle yemeğinde aynı restaurantta karşılaştık yanında bir adam vardı yüzüme bile bakmadı gördüğü halde, sadece merdivenden inerken saniyelik baktı yemeğini yemeye devam etti bende saf gibi baktım ona Omu değil mi diye tanımak için ben anlamıştım benden hoşlanmadığını ... O zamanlar bilmiyordum işte . Bugün bu kişinin evli olduğunu öğrendim. Ben bir kez yolda yanında hamile biri görmüştüm ama ben ablası sanmıştım bilemedim . Size tek sorum şu ben mi bakışlarını yanlış anladım gerçekten biz kadınlar bir erkeğin bize baktığını hissetmez miyiz ? Gerçekten aklım almıyor ben mi paronayaktım. Aslında bana bir şey de demedi ama bilmiyorum vicdanen kendimi o kadar kötü hissediyorum ki iyiki kimseye söylememişim evli olduğunu gram anlamadım . Sizce ben mi abartmışım.
Ortada fol yok yumurta yok neden bu kadar abartıp dert edindiniz ki.. Aynı iş yerinde çalışan insanlar bakışabilir birbirine destek olabilir ben anlattığınız kadarıyla adamın yaptıklarını flörtöz bulmadım.. E sonuç olarak iki bakıştınız diye adama aşık da olmadınız herhalde.. Ortada bir sorun yok yani şuan.. Belli ki bekar bir kadın olarak siz adamı hoş gördünüz belki alıcı gözüyle baktınız adamın bakışını o şekilde anladınız ama sonuçta evli olduğunu öğrendiniz ve fikrinizden vaz geçtiniz hepsi bu..

Sizin yapmış olduğunuz bir ahlaksızlık olmadığı gibi adamın da yaptığı olağan dışı bir durum yok.. Ben böyle bir sonuç çıkardım..

Ayrıca iki ne olduğu belli olmayan bakışma sonucu gidip birileriyle bu durum paylaşılmaz.. Doğrusunu da yapmışsınız.. Bence fazla anlam yüklemeyin.. 😊

Bence sizden hoşlanmışş...

Evet. Şimdi bu cevabım sizi nereye götürecek. Hamile karısını boynuzlamaya mı? Hala benden hoşlandı mı diye sorduğuna göre hoşlandıysa, umudunuz devam edior mu olacak?
Sen gibi 20 yaşında ergenlerin gözü kara olur. Evli olduğu ortaya çıktığı halde ama baaanaaa baakktıııı beni seviyoooo sandımlarınız bitmediğine göre bi bokluk çıkaracaksınz. 😡

Hanımefendi adamın yaptığına nezaket deniyor. Sanırsın adam flört etmiş sizinle , karısı duysa sizim yüzünüzden yok yere sorun yaşarlar. Burada bazı kadınlar eşlerinin iş ortamında kadınlarla selamlaşmasına ve sohbet etmesine tepki gösterdiklerinde kızıyoruz ama sizin gibi kadınları okuyunca kadınlarda kendince haklı diyesim geliyor. Bence bu kafayı biran evvel değiştirin. İnsanlar yüzük takmayabilir, anlık göz göze gelebilir., nezaketen iş ortamında birbirlerine yardımcı olabilir. Bunlar olunca hemen hoşlanıyor mu demek? Medeni dünyada insanlar ve özellikle yetişkinler flört ederken daha bariz adımlar atıyor, mesela tanışıp, telefon numarasını istiyor, sosyal medyadan mesaj atıyor, iletişiminiz varsa bişeyler içmeye davet ediyor. Bana baktı beni seviyor dönemi 15- 20 yıl önceki liselilerde kaldı, şimdi onlar bile yapmıyor sizin dediğinizi. Ayrıca yanında hamile gördüğünüz adamı bekar sanmanızda ayrı bir ironi, bizi mi kendinizi mi kandormaya çalışıyorsunuz bilemedim.

Son düzenleme:
Bazen iş ortamında gülümsedıgım halını hatrını sordugum kişiler tarafından flört gibi algılandı normal davranışlarım. inanın cok dogal konusmaladı yanı mesela masada birşeyler yiyordum o da oturuyordu"istersen sana da verebilirim" dedım ayıp olmasın diye diğer arkadas bunu flört dıye algılamıs. Demem o ki bakıslara bi anlam yuklemeden biraz bekleyin baska isaretlere bakın benım yaptıgım gıbı nezaket olabılır illa flört amacı taşıyor diye düşünmeyin! Kötü birşey yapmamışsınız bu arada bunu da çok kafanıza takmayın unutun gitsin karşınıza daha kimler cıkar!

Belki nezaketen belki sizden hoşlandığı için bakışmış filan. Netice itibariyle adam evli çıkmış. Neyin muhasebesini yapıyorsunuz? Amaç ya da varılmak istenen nokta ne? Ben kendi kendime mi evhamlandım yoksa cidden doğru bir sinyal mi aldım. Onu mu öğrenmeye çakışıyorsunuz? Bunun sonu gelmez ki. O zaman avukat sizle macera mı yaşama peşinde mi yoksa karısını bırakıp sizle mi olacak? Bu seferde bunu mu sorgulayalım.

Arkadaşlar biliyorum bir önyargı ile okuyacaksınız belki ama, bir kurumda çalışırken başta bir şeyler hissetmediğim bir erkeğe onun da bakışları ile belki de ben öyle sanarak bana baktığını düşündüm. Örneğin sabah bir kez karşılaştık bana gülerek günaydın demesi , ortak bir alanda bana bakması yani bunu bir kız yanlış hissedebilir mi bana baktığını ben hissettim ya da öyle sandım bilmiyorum . Kendisi henüz 24 yaşında olması onun evli olabileceğini bana düşündürmedi, parmağına da hiç dikkat edemedim. Pazartesi günü iş ile ilgili bir konuda bunların ekran görüntüleri bende var size atabilirim demişti tam çıkarken benimle konuştu . Dün öğle yemeğinde aynı restaurantta karşılaştık yanında bir adam vardı yüzüme bile bakmadı gördüğü halde, sadece merdivenden inerken saniyelik baktı yemeğini yemeye devam etti bende saf gibi baktım ona Omu değil mi diye tanımak için ben anlamıştım benden hoşlanmadığını ... O zamanlar bilmiyordum işte . Bugün bu kişinin evli olduğunu öğrendim. Ben bir kez yolda yanında hamile biri görmüştüm ama ben ablası sanmıştım bilemedim . Size tek sorum şu ben mi bakışlarını yanlış anladım gerçekten biz kadınlar bir erkeğin bize baktığını hissetmez miyiz ? Gerçekten aklım almıyor ben mi paronayaktım. Aslında bana bir şey de demedi ama bilmiyorum vicdanen kendimi o kadar kötü hissediyorum ki iyiki kimseye söylememişim evli olduğunu gram anlamadım . Sizce ben mi abartmışım.
Ne yapsın adam günaydın demesin mi ?Yanlış anlamak ıstersek çok guzel yanlıl anlarız evet .Lütfen bu konuyu kapatın ve yolunuza bakın .

Her bakıp selam veren kişi bisey hissediyor mu sanıyorsunuz. Bakıpta nasil baktı, siz selam vermesinden bile anlam çıkartmissiniz. Oturduğum apartmanda kimseyi tanimam nezaketen görünce selam veririm gülerek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back