• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avukata olan karşılıksız sevgim, onun evli olduğunu ve eşini ablası sanmam ? Bu nasıl bir çıkmaz , ben gerçekten bilemiyorum ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar biliyorum bir önyargı ile okuyacaksınız belki ama, bir kurumda çalışırken başta bir şeyler hissetmediğim bir erkeğe onun da bakışları ile belki de ben öyle sanarak bana baktığını düşündüm. Örneğin sabah bir kez karşılaştık bana gülerek günaydın demesi , ortak bir alanda bana bakması yani bunu bir kız yanlış hissedebilir mi bana baktığını ben hissettim ya da öyle sandım bilmiyorum . Kendisi henüz 24 yaşında olması onun evli olabileceğini bana düşündürmedi, parmağına da hiç dikkat edemedim. Pazartesi günü iş ile ilgili bir konuda bunların ekran görüntüleri bende var size atabilirim demişti tam çıkarken benimle konuştu . Dün öğle yemeğinde aynı restaurantta karşılaştık yanında bir adam vardı yüzüme bile bakmadı gördüğü halde, sadece merdivenden inerken saniyelik baktı yemeğini yemeye devam etti bende saf gibi baktım ona Omu değil mi diye tanımak için ben anlamıştım benden hoşlanmadığını ... O zamanlar bilmiyordum işte . Bugün bu kişinin evli olduğunu öğrendim. Ben bir kez yolda yanında hamile biri görmüştüm ama ben ablası sanmıştım bilemedim . Size tek sorum şu ben mi bakışlarını yanlış anladım gerçekten biz kadınlar bir erkeğin bize baktığını hissetmez miyiz ? Gerçekten aklım almıyor ben mi paronayaktım. Aslında bana bir şey de demedi ama bilmiyorum vicdanen kendimi o kadar kötü hissediyorum ki iyiki kimseye söylememişim evli olduğunu gram anlamadım . Sizce ben mi abartmışım.
Medeniyet ve sosyal yazamin kurallari konusuna biraz calisin bence. Ustelik mumkun degil bence ama velev ki dogru anladiniz, ne degisecek?

Belli ki beğenmişsiniz ve hareketlerinden bir anlam cikarmışsınız. Evli olduğunu bilmiyordunuz ama buraya kadar problem yok. Ancak şu an evli üstelik eşinin hamile olduğunu biliyorsunuz. Öğrenir öğrenmez aklınızdan derhal silmeniz gerekirdi. Buna rağmen başlığa karşılıksız sevgim yazmanız...

Belki adam miyoptur, ne size baktığını farkındadır ne bakmadığını.
Ben de miyobum, hiç duymadıysam bin kere 'askolsun, yolda gördün selam vermedin/ XY sana küsmüş, koridorda görüp kafanı cevirmissin' lafını duydum çevremdeki insanlardan. Bir o kadar da 'ne süzdün boyle' tarzı cümle duymussumdur. Ama baktığım yeri net göremediğim için ne karşıdakinin onu süzdüğümü düşündüğünde onu görmüş oluyorum, ne de bakıp görmezlikten geldiğimi sandığında onu gormus oluyorum
Yani bu dünyada miyoplar da vardır. Belki de konunun özü sadece budur (benim de gençlik yıllarımda benimle bakistigini sanip açılan insanlar vardı, oysa bakismayi gec,simaları bile tanıdık gelmezdi)
Bence olay bundan ibaret. Bundan ibaret değilse de kendini bundan ibaret olduğuna ikna et. Çünkü bir anlamı yok. Adam sana bayıldı diye bakıyor bile olsa bir anlamı yok. Ne yapacaksin elalemin çocuğunun babasını?

Arkadaşlar biliyorum bir önyargı ile okuyacaksınız belki ama, bir kurumda çalışırken başta bir şeyler hissetmediğim bir erkeğe onun da bakışları ile belki de ben öyle sanarak bana baktığını düşündüm. Örneğin sabah bir kez karşılaştık bana gülerek günaydın demesi , ortak bir alanda bana bakması yani bunu bir kız yanlış hissedebilir mi bana baktığını ben hissettim ya da öyle sandım bilmiyorum . Kendisi henüz 24 yaşında olması onun evli olabileceğini bana düşündürmedi, parmağına da hiç dikkat edemedim. Pazartesi günü iş ile ilgili bir konuda bunların ekran görüntüleri bende var size atabilirim demişti tam çıkarken benimle konuştu . Dün öğle yemeğinde aynı restaurantta karşılaştık yanında bir adam vardı yüzüme bile bakmadı gördüğü halde, sadece merdivenden inerken saniyelik baktı yemeğini yemeye devam etti bende saf gibi baktım ona Omu değil mi diye tanımak için ben anlamıştım benden hoşlanmadığını ... O zamanlar bilmiyordum işte . Bugün bu kişinin evli olduğunu öğrendim. Ben bir kez yolda yanında hamile biri görmüştüm ama ben ablası sanmıştım bilemedim . Size tek sorum şu ben mi bakışlarını yanlış anladım gerçekten biz kadınlar bir erkeğin bize baktığını hissetmez miyiz ? Gerçekten aklım almıyor ben mi paronayaktım. Aslında bana bir şey de demedi ama bilmiyorum vicdanen kendimi o kadar kötü hissediyorum ki iyiki kimseye söylememişim evli olduğunu gram anlamadım . Sizce ben mi abartmışım.
Yanlis anlaşılma olmuş evli olduğunu artik biliyorsunuz madem ve bakmak ve düşünmekten vazgecin.Sorgulamak falan gereksiz adam belki de flörtlesmeyi seviyor bilemeyiz.

Adam merhaba demis sen gelinlik bakmaya baslamissin kuzum nasil bir cazibesi varsa artik...

Hisler nasil dogru soyler, misal evlisindir kocan sekilden sekile girer bakisi durusu degisir anlarsin birsey var ,bu genelde dogru cikar ama birinin senden hoslanma hissinde yanilma payin coook yuksek ki bunu da yasamissin

Yarın sabah eşime diyeceğim, iş yerinde kimseyle göz göz gelme, hele günaydın gibi kelimeleri hiç kullanma. Genç kızlara yazık değil mi, kimsenin akli karışmasın 🥴

Eşini "ablası" sanmanız, kadın kesin büyük duruyordur tabi yakışıklı avukatın yanında.

s-25bf00e0281b6309594c409a2b95a8919474a600.jpg

Siz yanlis anlamışsınızdır ya da adam flortozdur herkese mavi boncuk dagitiyordur
Hamile esi olan ve efendiliginden asla taviz vermeyen 26 yasinda bir avukat da tanıdım, 30 yas civarinda olup cok guzel karısı olduğu halde esi hamile diye onu aldatan da tanıdım. Bu is meslek ya da hamilelik degil erkegin karakteriyle alakali bir mesele.

Bazı erkekler ve kadınlar flörtöz oluyor. Tek selamları bile yetiyor birşeyler hissetmek için. Belki de avukatın bir anlık dikkatini çektiniz. Ama bir selam bir bakışma, olmamalıydı ama bitti gitti. Yani siz kurmadınız belki de hissettiğiniz şey oldu. Ama ne bunun için depresyona girmeye gerek var ne de duygularınızı devam ettirmeye.

Burda okuduğum bazı konulardan gayet de hissetmiyoruz. Arkadaş neymisiz biz kadınlar maşallah her şeyi hissediyoruz. Ama aslında sadece kendi yaşantımızdan yola çıkarak bazı anlamlar yüklüyoruz o kadar. Anlatamadık bunu. Gülümsemiş günaydin demiş bundan nasıl bir şey çıkardiniz mesela?Hiç mı karşı cinse sabah gülümseyip günün güzel geçsin diye dilekte bulunamayız. Bir de diyor ki karısını ablası sandim önyargılı olan biz değiliz canım sensin sanırım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back