• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avukata olan karşılıksız sevgim, onun evli olduğunu ve eşini ablası sanmam ? Bu nasıl bir çıkmaz , ben gerçekten bilemiyorum ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her erkek böyle değil ama yapan çok fazla. Özellikle evli erkekler, kadınlar tarafından daha fazla tercih ediliyor, bu yüzden de aklında olmayan adamın bile aklına girebiliyor bir şekilde. Dikkat edin derim
Anladım

Bendeki de tam tersi durum nezaketli bi insanım herkese karşı Güler yüzlüyüm elimde değil kadınada erkeğede benide yanlış anlıyolar sanki 😔

Bizim milletin genel sorunlarından biri; nezaket dolu, nazik davranışları yanlış anlamak. Ya ciddiye alınmıyorlar ya da fazla ciddiye alınıyor böyle davranan insanlar.
Adam bana baktı diyorsunuz, belki de günaydın demesinden etkilenip aval aval adama çakılı kalmış gibi bakmaya başladıysanız ne bakıyor bu diye düşünmüş de olabilir.

Ruh haliniz pek normal değil, umarım düzelirsiniz Allah şifa versin, çok üzüldüm size. Bu arada yakışıklı avukatın eşi eminim çok güzeldir, fiziken olmasa da kalben 🧡 tabii aynı şeyi sizin için söylemek mümkün değil.

Acaba nasıl bir kurgu ve senaryoyla aramıza gelicek merak ediyorum

Siz dun 3 senelik birlikteliginiz ile alakli konu acmamismiydiniz.Bahsi gecen avukat evliymisde sizinde 3 senelik iliskiniz varmis.Onu neden belirtmediniz.Yada ben konulari mi karistirdim.

avukatı yanlış anlamışsınız muhtemelen
Her bakan öyle beğendiği için bakmıyor
Bu birinci ihtimal

İkinci ihtimal de adam çapkındır öyle göz çapkınıdır güzel bulduğu kadınlara bakıyordur vs

Ama her iki durumda da geçiniz. Zaten tanımadığınız bilmediğiniz adam boşverin.

Arkadaşlar biliyorum bir önyargı ile okuyacaksınız belki ama, bir kurumda çalışırken başta bir şeyler hissetmediğim bir erkeğe onun da bakışları ile belki de ben öyle sanarak bana baktığını düşündüm. Örneğin sabah bir kez karşılaştık bana gülerek günaydın demesi , ortak bir alanda bana bakması yani bunu bir kız yanlış hissedebilir mi bana baktığını ben hissettim ya da öyle sandım bilmiyorum . Kendisi henüz 24 yaşında olması onun evli olabileceğini bana düşündürmedi, parmağına da hiç dikkat edemedim. Pazartesi günü iş ile ilgili bir konuda bunların ekran görüntüleri bende var size atabilirim demişti tam çıkarken benimle konuştu . Dün öğle yemeğinde aynı restaurantta karşılaştık yanında bir adam vardı yüzüme bile bakmadı gördüğü halde, sadece merdivenden inerken saniyelik baktı yemeğini yemeye devam etti bende saf gibi baktım ona Omu değil mi diye tanımak için ben anlamıştım benden hoşlanmadığını ... O zamanlar bilmiyordum işte . Bugün bu kişinin evli olduğunu öğrendim. Ben bir kez yolda yanında hamile biri görmüştüm ama ben ablası sanmıştım bilemedim . Size tek sorum şu ben mi bakışlarını yanlış anladım gerçekten biz kadınlar bir erkeğin bize baktığını hissetmez miyiz ? Gerçekten aklım almıyor ben mi paronayaktım. Aslında bana bir şey de demedi ama bilmiyorum vicdanen kendimi o kadar kötü hissediyorum ki iyiki kimseye söylememişim evli olduğunu gram anlamadım . Sizce ben mi abartmışım.
Siz biraz karakter olarak heralde olaylara olumlu bakan bir insansiniz galiba .o nedenden dolayı öyle düşünmek isteyip öyle gören biri gbib geldiniz .çünkü normalde yanında hamile kadın görsem ilk aklıma gelen ablası değil karısı mi acaba olur.o yüzden ben önceki konuşmaları da size karşı olumlu bir durum gibi algilamis olabilirsinix

Arkadaşlar biliyorum bir önyargı ile okuyacaksınız belki ama, bir kurumda çalışırken başta bir şeyler hissetmediğim bir erkeğe onun da bakışları ile belki de ben öyle sanarak bana baktığını düşündüm. Örneğin sabah bir kez karşılaştık bana gülerek günaydın demesi , ortak bir alanda bana bakması yani bunu bir kız yanlış hissedebilir mi bana baktığını ben hissettim ya da öyle sandım bilmiyorum . Kendisi henüz 24 yaşında olması onun evli olabileceğini bana düşündürmedi, parmağına da hiç dikkat edemedim. Pazartesi günü iş ile ilgili bir konuda bunların ekran görüntüleri bende var size atabilirim demişti tam çıkarken benimle konuştu . Dün öğle yemeğinde aynı restaurantta karşılaştık yanında bir adam vardı yüzüme bile bakmadı gördüğü halde, sadece merdivenden inerken saniyelik baktı yemeğini yemeye devam etti bende saf gibi baktım ona Omu değil mi diye tanımak için ben anlamıştım benden hoşlanmadığını ... O zamanlar bilmiyordum işte . Bugün bu kişinin evli olduğunu öğrendim. Ben bir kez yolda yanında hamile biri görmüştüm ama ben ablası sanmıştım bilemedim . Size tek sorum şu ben mi bakışlarını yanlış anladım gerçekten biz kadınlar bir erkeğin bize baktığını hissetmez miyiz ? Gerçekten aklım almıyor ben mi paronayaktım. Aslında bana bir şey de demedi ama bilmiyorum vicdanen kendimi o kadar kötü hissediyorum ki iyiki kimseye söylememişim evli olduğunu gram anlamadım . Sizce ben mi abartmışım.
Evli olduğunu öğrendiğiniz halde konu açma sebebiniz ne? 🙄 Buradan evet adam senden hoşlanmış diyen çıksa nolcak mesela? 🙄

Konu başlığınız çok çirkin karşılıksız sevgim demişsiniz işte adamda karşılık yok. Evli işte ablası, annesi sansanız ne yazar evlii

Adam size günaydın demiş sadece, bir iki de anlık bakışı denk gelmiş. Anlam yüklemek için hızlı davranmışsınız. Her gülmsediğimize, iş konusunda yardım ettiğimize sinyal vermiş sayılırsak ohooooo

diğer yandan kendinizi bu kadar suçlayacağınız bir şey de yok. evli olduğunu bilmiyormuşsunuz, hoşlanmışsınız. Evli olduğunu öğrendiniz, kaldı ki adamın size karşı bir hareketi de yok zaten anlattıklarınıza göre. Bir ilişk başlatmya çalışmadığınz sürece, konuyu burda kapattığınız sürece vicdan yapacak bir şey yok
Aklıma universitedeki bir arkadaşım geldi, hoşlandığı çocuk bizim yanımızda ona günaydın demişti. O da bütün gün yolda karşılaştığı herkese "x, bana günaydın dedi" diye anlatmıştı :D. Çocuk başkasıyla evli şu an 😂.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back