• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avukata olan karşılıksız sevgim, onun evli olduğunu ve eşini ablası sanmam ? Bu nasıl bir çıkmaz , ben gerçekten bilemiyorum ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya Allah aşkına selam vermeye korktuk bende market çalışanına kolay gelsin dediğim için bana “güya” aşık olmuştu akrostij şiirler yazıyordu. Niyetim sadece nezaket göstermekti

Rahatça çevremize bakınamayacağızda artık. Allah muhafaza birisiyle göz göze gelip ona umut vermiş olabiliriz.

Şaka gibi bir konu neyse ileri derece de takıntı başka birşey değil bende. Bir bakış için içinizde ne çok gereksiz duygu beslemişsiniz (!)

Bazen benim de başıma gelir bu . Bazı bekar babalar , çocuk acaba bugün neden okula gelmedi diye sorarım ertesi gün sizin kadar ilgili bir öğretmenimiz olduğu için ne kadar şanslıyız vs vs yazan çiçek gelir okula 😂 hayır bilse ben bu aramayı yapmak zorundayım . Ha bir kere sarraf olan bir velim bana künye göndermişti :KK70: kabul edemem bunu dedim çocuğa . Öğretmenim bu sizin dedi masaya attı gitti kutuyu. öğlen dersim bitince eşime söyledim , normalde işim var , toplantım var diyen adam çıkıp gelmişti . Elimden tuttu , sarrafa gittik , bu hediyeyi kabul edemem demiştim. Ama adamın yanında sürekli elimi tuttu 😂
Umarım sevginizi hak edecek birileri çıkar karşınıza . Olur bazen böyle şeyler. Önemli olan yanlıştan dönmek .

İşyerinde herkese gülümseyerek, gözlerinin içine bakarak selam veririm. Her zaman göz kontağı kurmaya çalışırım. Bunun da yanlış anlaşılacağını hiç düşünmemiştim, şoklardayım. Kimse sizin yüzünüze gülüp selam vermiyor mu? İlk gülene benden hoşlanıyor demek ergen kızların işi...

Eminim adam sana bir iki baksa ve birşeyler yaşamayı teklif etse evli olduğu falan asla umruna gelmezdi. Çünkü sen sevgilisi olduğu halde başkasıyla cinsellik yaşayan, başkalarına bakan bir tipsin.

Allah kocalarımızı senin gibilerden esirgesin 🤲

Arkadaşlar biliyorum bir önyargı ile okuyacaksınız belki ama, bir kurumda çalışırken başta bir şeyler hissetmediğim bir erkeğe onun da bakışları ile belki de ben öyle sanarak bana baktığını düşündüm. Örneğin sabah bir kez karşılaştık bana gülerek günaydın demesi , ortak bir alanda bana bakması yani bunu bir kız yanlış hissedebilir mi bana baktığını ben hissettim ya da öyle sandım bilmiyorum . Kendisi henüz 24 yaşında olması onun evli olabileceğini bana düşündürmedi, parmağına da hiç dikkat edemedim. Pazartesi günü iş ile ilgili bir konuda bunların ekran görüntüleri bende var size atabilirim demişti tam çıkarken benimle konuştu . Dün öğle yemeğinde aynı restaurantta karşılaştık yanında bir adam vardı yüzüme bile bakmadı gördüğü halde, sadece merdivenden inerken saniyelik baktı yemeğini yemeye devam etti bende saf gibi baktım ona Omu değil mi diye tanımak için ben anlamıştım benden hoşlanmadığını ... O zamanlar bilmiyordum işte . Bugün bu kişinin evli olduğunu öğrendim. Ben bir kez yolda yanında hamile biri görmüştüm ama ben ablası sanmıştım bilemedim . Size tek sorum şu ben mi bakışlarını yanlış anladım gerçekten biz kadınlar bir erkeğin bize baktığını hissetmez miyiz ? Gerçekten aklım almıyor ben mi paronayaktım. Aslında bana bir şey de demedi ama bilmiyorum vicdanen kendimi o kadar kötü hissediyorum ki iyiki kimseye söylememişim evli olduğunu gram anlamadım . Sizce ben mi abartmışım.
Ne guzel en başta fark etmıssın .Allahın sevgılı kulusun.Şimdi yenı moda bu evlı oldunu gızlemek

Arkadaşlar biliyorum bir önyargı ile okuyacaksınız belki ama, bir kurumda çalışırken başta bir şeyler hissetmediğim bir erkeğe onun da bakışları ile belki de ben öyle sanarak bana baktığını düşündüm. Örneğin sabah bir kez karşılaştık bana gülerek günaydın demesi , ortak bir alanda bana bakması yani bunu bir kız yanlış hissedebilir mi bana baktığını ben hissettim ya da öyle sandım bilmiyorum . Kendisi henüz 24 yaşında olması onun evli olabileceğini bana düşündürmedi, parmağına da hiç dikkat edemedim. Pazartesi günü iş ile ilgili bir konuda bunların ekran görüntüleri bende var size atabilirim demişti tam çıkarken benimle konuştu . Dün öğle yemeğinde aynı restaurantta karşılaştık yanında bir adam vardı yüzüme bile bakmadı gördüğü halde, sadece merdivenden inerken saniyelik baktı yemeğini yemeye devam etti bende saf gibi baktım ona Omu değil mi diye tanımak için ben anlamıştım benden hoşlanmadığını ... O zamanlar bilmiyordum işte . Bugün bu kişinin evli olduğunu öğrendim. Ben bir kez yolda yanında hamile biri görmüştüm ama ben ablası sanmıştım bilemedim . Size tek sorum şu ben mi bakışlarını yanlış anladım gerçekten biz kadınlar bir erkeğin bize baktığını hissetmez miyiz ? Gerçekten aklım almıyor ben mi paronayaktım. Aslında bana bir şey de demedi ama bilmiyorum vicdanen kendimi o kadar kötü hissediyorum ki iyiki kimseye söylememişim evli olduğunu gram anlamadım . Sizce ben mi abartmışım.
Konu açmaya bile değmez. Ablası sanman saçma . Evliymis . Gül geç. Bu kadar anlam yükleme. Hoslanti olmuş. Aşkından ölmuyorsun sonuçta. Salla gitsin

Eminim adam sana bir iki baksa ve birşeyler yaşamayı teklif etse evli olduğu falan asla umruna gelmezdi. Çünkü sen sevgilisi olduğu halde başkasıyla cinsellik yaşayan, başkalarına bakan bir tipsin.

Allah kocalarımızı senin gibilerden esirgesin 🤲
Bu konunun hortlatılmasına ne gerek vardı? Neden bu konu? Keşke gidip bdv son sayfadan hortlatsaydınız da bu konuyu ellemeseydiniz.

Bazı erkekler( abazalar )her kendine bakan kadına yazar ya siz de onların bayan versiyonusunuz .

Hiçte zorunlu olarak almiyormussunuz konu sahibesi. Ağzımı bozdum iyice. Yukarıda bir arkadaş doğru söylemiş, abazalarin dişi versiyonusunuz. Uçan kaçan kurtulmuyor sizden. Hiçbir aklı başında adam, sizi sevmez, değer vermez. Size gelenler de kendine bile hayrı olmayan o adam gibi tipler olur. Şaşırmadım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back