• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avukata olan karşılıksız sevgim, onun evli olduğunu ve eşini ablası sanmam ? Bu nasıl bir çıkmaz , ben gerçekten bilemiyorum ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar biliyorum bir önyargı ile okuyacaksınız belki ama, bir kurumda çalışırken başta bir şeyler hissetmediğim bir erkeğe onun da bakışları ile belki de ben öyle sanarak bana baktığını düşündüm. Örneğin sabah bir kez karşılaştık bana gülerek günaydın demesi , ortak bir alanda bana bakması yani bunu bir kız yanlış hissedebilir mi bana baktığını ben hissettim ya da öyle sandım bilmiyorum . Kendisi henüz 24 yaşında olması onun evli olabileceğini bana düşündürmedi, parmağına da hiç dikkat edemedim. Pazartesi günü iş ile ilgili bir konuda bunların ekran görüntüleri bende var size atabilirim demişti tam çıkarken benimle konuştu . Dün öğle yemeğinde aynı restaurantta karşılaştık yanında bir adam vardı yüzüme bile bakmadı gördüğü halde, sadece merdivenden inerken saniyelik baktı yemeğini yemeye devam etti bende saf gibi baktım ona Omu değil mi diye tanımak için ben anlamıştım benden hoşlanmadığını ... O zamanlar bilmiyordum işte . Bugün bu kişinin evli olduğunu öğrendim. Ben bir kez yolda yanında hamile biri görmüştüm ama ben ablası sanmıştım bilemedim . Size tek sorum şu ben mi bakışlarını yanlış anladım gerçekten biz kadınlar bir erkeğin bize baktığını hissetmez miyiz ? Gerçekten aklım almıyor ben mi paronayaktım. Aslında bana bir şey de demedi ama bilmiyorum vicdanen kendimi o kadar kötü hissediyorum ki iyiki kimseye söylememişim evli olduğunu gram anlamadım . Sizce ben mi abartmışım.
siz bakışları yanlış anlamış olabilirsiniz

Olabilir böyle anlaşılmalar boşverin dikkat edin karşınıza kötü niyetli biri de olabilirdi.En azından siz kısa zamnda anlamissiniz

Kendinizi o kadar şartlamışsınız ki size aşkla baktığına adamın yanında karısını görüp ablası sanıyorsunuz ılginç. 20 yaş üstü birinin yanında hamile kadın görsem ablası mablası diye düşünmem ilk aklıma karısı gelir çünkü neden olmasın, gençler çok hızlı 😅 inşallah fazlaca takıntı yapıp da imkansız aşk triplerine girmezsiniz öyle bir hava sezdim sizde ,neyin ne olduğu ,olamayacağı ortaya çıkmışken hala kurcalamanız gereksiz. Velev ki size baktı ne yapacaksınız yani. Ki insanların bir arada olduğu ortamda çokça olan bir şey bazen kadın kadına göz göze geldiğimiz oluyor töbeest. Yani ne düşünelim 🤣

Arkadaşlar biliyorum bir önyargı ile okuyacaksınız belki ama, bir kurumda çalışırken başta bir şeyler hissetmediğim bir erkeğe onun da bakışları ile belki de ben öyle sanarak bana baktığını düşündüm. Örneğin sabah bir kez karşılaştık bana gülerek günaydın demesi , ortak bir alanda bana bakması yani bunu bir kız yanlış hissedebilir mi bana baktığını ben hissettim ya da öyle sandım bilmiyorum . Kendisi henüz 24 yaşında olması onun evli olabileceğini bana düşündürmedi, parmağına da hiç dikkat edemedim. Pazartesi günü iş ile ilgili bir konuda bunların ekran görüntüleri bende var size atabilirim demişti tam çıkarken benimle konuştu . Dün öğle yemeğinde aynı restaurantta karşılaştık yanında bir adam vardı yüzüme bile bakmadı gördüğü halde, sadece merdivenden inerken saniyelik baktı yemeğini yemeye devam etti bende saf gibi baktım ona Omu değil mi diye tanımak için ben anlamıştım benden hoşlanmadığını ... O zamanlar bilmiyordum işte . Bugün bu kişinin evli olduğunu öğrendim. Ben bir kez yolda yanında hamile biri görmüştüm ama ben ablası sanmıştım bilemedim . Size tek sorum şu ben mi bakışlarını yanlış anladım gerçekten biz kadınlar bir erkeğin bize baktığını hissetmez miyiz ? Gerçekten aklım almıyor ben mi paronayaktım. Aslında bana bir şey de demedi ama bilmiyorum vicdanen kendimi o kadar kötü hissediyorum ki iyiki kimseye söylememişim evli olduğunu gram anlamadım . Sizce ben mi abartmışım.
bir erkek size ilanı aşk yapmadığı sürece beni seviyor diye düşünmeyin. ha yaparsada yine beni seviyor diye düşünmeyin bir belki diyin. yaşınız daha çok küçük bu gibi olayları daha çok yaşayacaksınız muhtemelen .

Bu bakışmayı da anlamam hiç. En son lisede koridorda kalmadı mı bakışlara anlamlar yüklemek. Hoşlanan adam öyle trene bakar gibi bakmaz kalkar gelir bir kahve teklif eder. Bu zamanda hele. Siz kendi kendinize yeşillenmişsiniz

Hayır, kesinlikle kadınlar erkeğin bakış niyetini anlara katılmıyorum
Bir arkadaşım, çalıştığı iş yerinde patronun oğlunun kendisine aşık olduğuna o kadar inanıyordu ki, çocuğun nişanlanacağı haberi ortaya çıkınca ; ailesi zorla nişanlıyor o beni seviyor demeye devam etti. Yani buluttan nem kapan hatunlarımız da olmuyor değil . Adam evli barklı. Eşi de hamileymiş. Siz de nezaket çerçevesinde selam sabah dışında konuşmayın. Umarım karşınıza ondan daha güzel bir insan çıkar , üzmeyin kendinizi..

konunun sonundaki soruya cevaben söylüyorum, evet abartmışsınız.
keyifli bir günümdeysem ben de insanlarla gülerek konuşurum, her koşulda günaydın-iyi akşamlar-kolay gelsin derim nezaketen.
1-2 bakışına denk geldikten sonra siz adama bakmaya başladıysanız o da size bakmıştır sonradan. bu konuda bir anım var, üniversite kantininde sürekli görüp çok hoşlandığım biri vardı, ara ara bakardım kendisine "o da bakıyor mu" diye, arada da göz göze gelirdik. aradan zaman geçti, biz sevgili olduk, bana dedi ki "bana yiyecek gibi bakıyordun, ben de yine mi bakıyorsun diye seni kontrol ediyordum" :D:D:D:D:D
yani bakıyorsa da başka başka sebepleri olabilir, anlam yüklememek gerek.

Bu konu ergenken başıma gelen bir durumu anımsattı. Sınıfımıza baska sınıftan bir kiz geliyordu ve o kizi birine benzetiyordum. Gözüm carpiyordu kiza ara ara istemsizce goz goze geliyorduk. Megerse sınıf arkadaşım olan çocuğun sevgilisiymiş bu kız ve benim onun sevgilisinden hoslandigimi düşünüp beni dövmeye gelmişti 😂 nasıl düşündüyse öyle bir seyi ilginc dogrusu

Adamin hareketlerine nezaket deniyor.

Erkekler nasıl her gülen kadına atlıyorsa, bazı kadınlar da her gülen erkeğe atlıyor.

Ayrıca konu sahibi evli ise evlidir. Bitti. Yanlış mı anladım, şu bu vs teferruat artık. Adam evli. Olay bitti. Konuyu açmak bile gereksiz. Kara sevda triplerine gerek yok.

Kadinlar hisseder.
Eğer size sizin hissettiginiz gibi baktiysa , evliyken bunu yaptiysa kafa yoracak kadar bile ustunde dusunmem bu adamin.
Ama tabiki her gunaydin diyene, kolay gelsin , merhaba diyene de "acaba bana mi yürüyor?" Diye dusunmek cok paranoyakca. Cok ergence..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back