Avukata hakaret bi bakarmisiniz

Hahahha :) ben de iyi bilirim hukuk bürolarını. Merak etme o tarz telefonları çağrı merkezi katı- asistan falan açar. Her gün kaç tane dosya var. Hiç avukat onlarla ilgilenir mi?
Dert etme kesinlikle.

*Ayrıca ses kaydı almadan önce aldığını söylemek yasal bir zorunluluktur. Gizli ses kaydı yapmak-video çekmek suçtur

Gercekten bi ara dolandiricilar sandim cunku bi avukat bu kadar terbiyesiz seviyesiz olamaz di yani. Eger ifadege cagirilirsamda bunlari dile getiricem
O avukat değildir zaten avukat yanında çalışan call centerdır takip elemanıdır. Aklınca korkutmaya çalışmış. Ve bütün sülaleye de bu numara hakkında soruşturma başlatılmıştır şeklinde bi mesaj da yanlış. Sonuçta eğer bir soruşturma varsa gizli yürütülür. Bence bi avukatla görüşün. Kimse kimseyi hele ki başkasının borcu yüzünden korkutamaz

dayım hukukçudur ve kendisi bizzat ve avukat arkadaşıyla birlikte annemi ve teyzemi yıllarca dedemden kalan miras artı vasiyet üzerinden dolandırmaya kalktı .avukatların hepsi melek değildir iyiside var kötüsü de her meslek gibi

Hiç bisey olmaz korkmayın

Ne diye vermiş merak ettim gerizekalı dedi bana diyemi. Devletinde işi gücü yok bunla uğraşıcak. Merak etme sallamış.

Avukatcilik oynayan takip elemani sekreter falandir o. Ara dedilerse o da kendini bir halt sanmistir. Asil siz verin onu ne demek armut dibine duser hadsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…