Avukat tacizi

sonkafautucu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
550
374
103
Merhabalar.. Konuya nerden nasıl başlayacağımı bilemiyorum. O anlar gözümün önüne geldi yine kötü oldum yazarken ellerim titriyo.

2011 yılında kendi adıma internet bağlatmıştım annemlerin evine. Bekardim o zamanlar 18 yaşındaydım. Babama çok israr etmistim bağlatalim diye kabul etmemisti maddi durumlardan dolayı. Ben de işe girip kendi adima baglattim.

Yalnizca 1 ay kullandim onunda faturasini ödemiştim zaten ama diger aylar kullanmadim ve kullanmadigim halde bi sürü fatura birikmiş ben sadece kullandımızı öderiz saniyodum kimse beni bu konuda bilgilendirmedi o zamanlar. Her neyse faturalar da aksilik bizim eski eve gidiyormus hep.. Bir gün iş yerindeyim telefonuma bi mesaj geldi.. Borcunuzu şu kadar zaman da ödemezseniz haciz gelecektir diye. O zamanlar tam 1000 tl ye yakim borç çıkmisti. Avukat masrafi dosya masrafi falan.

Benim de başıma ilk kez böyle bir şey geldi. Babamdan da çok korkuyodum zaten gönülsüzdü bağlatịrken. Şimdi bide icra gelecekti benim yuzumden. Neyse babam duymadan halletmem lazimdi. Patrondan avans istedim o kadar veremem dedi. Seni kandiriyolar icra gelmez hemen ver ben konusiym avukatla dedi konusturmadim salak gibi. O kadar korkuyodum ki gözümde öyle büyümüştü ki. Evimize icra gelecek hapse girecez herkese rezil olucaz babam kavga cikarcak falan diye..Annem de hastaydi üzülmek yasakti falan..

Avukatla telefonda konustum o da korktugumu anlayinca daha çok baski yapmaya başladi bana. Ödemezsen şöyle olur böyle olur falan diye. Ben nasıl yalvariyorum ama nolur süre taniyin bana diye.. Neyse bu şerefsiz benim acizligimden yararlanmak istedi'
Bana facebook var mi dedi var dedim. Ekledi beni.. Mesajlar atiyodu bana sürekli telefondan gel kendi aramiz da halledelim şu borcu kimseye bir şey deme. Nasıl yani diyordum anla işte evime gel şunu yap bunu yap hemen silicem borcunu diyordu. Kabul etmiyordum sen bilirsin o zaman hapse girerseniz karismam diyordu.. Neyse tabi ki kabul etmedim istegini ama bi yandanda yine korkuyorum. Psikolojim bozuldu iş yerinde bayildim şantaj taciz surekli midem bulaniyordu artik.. Sonra bi sekilde parayi denklestirip ayni hukuk bürosundaki başka avukata ödedik konu kapandi gitti öyle. . Ama ben şuan o kadar pişmanim ki onu şikayet etmedigime hiç kimseye bir şey demedigime..

Benim resmen saflığımdan cahilliğimden yararlanmaya çalisti.. Bazen rüyalarima bile giriyor.. Bu psikolojiyi nasil atlaticam. Şimdi sikayet etsem çok mu geç kalmis olurum. Beni bu konuda bilgilendirir misiniz?

Kendisinin adını biliyorum ama soyadini bir türlü hatirlayamiyorum.. Hukuk bürosundan ögrenmek için aradim ama burda öyle biri calismiyor şuan eskiden calistiysa bilemeyiz daha sonra tekrar bi arayin dediler.. Son olarak o zaman ki telefon hattim farkliydi..O mesajlara nasıl ulasabilirim savcilik karariyla mi?
Ne yapabilirim nasil süründürebilirim? Ceza alir mi yoksa avukat oldugi için bi sekilde paçayı kurtarir mi? Lütfen yardim edin o şerefsiz belki başka cahillere de ayni şeyi yapiyor şuan..

Zamanaşımı süresi geçmiş epeyce dava açsanız elinize bi şey geçer mi bilmiyorum ama sosyal medyada yayabilirsiniz bu olayı daha etkili olacaktır zaten. Kendinize bi hesap açın elinizde mesajlar duruyordur umarım onları da paylaşarak kişiyi ifşa edin. Zaten bu tarz kişilerin mağdurları bi olay olduktan sonra ortaya çıkıyor böylelikle bi kamuoyu yaratmış olursunuz.

Twitterda Ruling diye biri var özellikle bu tarz olayların üzerinde çok duruyor ve baya araştırıp ifşa ediyor çok geçmiş üzerinden elinde delilde yok hani bilemedim rulinge bi yaz istersen belki yardımı dokunur sana yönlendirir en kötü olmadı.. instada da vardı bu kişi ben Twitter kullandığımdan ordan takip ediyorum..

o zaman o an yapmanız gerekenı yapmalıydınız sımdı gectı
eskıden kullandıgınız hattınızdakı sıldıgınız mesajları tekrar savcılık kararıyla getırtmek suan zor ıs adamın soyadı bıle yok elınızde orda calıstıgı avukat oldugu kesın bıle degıl bılmedıgınız kısıye savcılıkdan dava acacaksınız eskı operatorunuzden sılınmıs mesajlar gerı getırtılecek falan.... gectı artık gecmıs olsun

ayrıca genelde orda calısanlar arar avukat adına . hıc bır avukat kendı aramızda hallederız demez kı avukatlık burosundan arıyorum borcunuz var dıye kac kısı dolandırıldı
gozunuz acık olsun bıraz dunyada yasıyoruz etraf dolandırıcı kaynıyor

Yazicam çok teşekkür ederim. :)

Sonucta o hukuk bürosundan aradigini biliyorum eminim yani. 18 yaşında bilgisizdim diyorum okuduysaniz..

Sonucta o hukuk bürosundan aradigini biliyorum eminim yani. 18 yaşında bilgisizdim diyorum okuduysaniz..
emnıyetden arıyor gıbı yapıp ınsanların paralarını da alıyorlar burda o ısımde calısan yok demısler ıspatlayamazsınız oyuzden dıyorum
ustunden de bukadar zaman gecmıs artık gecmıs olsun dıyorum sıze kotu bırsey demedım . okuduysanız. ıyı gunler.

Twitter kullanmiyorum instagram hesabi var mi acaba?

Hakikaten sizden yararlanmaya çalışmış Allahtan yem olmamışsınız ama kusura bakmayın çok salakmışsınız hem faturanın her ay geleceğini bilmemeniz, hem bu borcun taksit yapılabileceğini bilmemeniz, hem hemen icranın gelmesinin mümkün olmaması, hem Facebook adresinizi verip tacize uğramanız, (18 yaş aslında bunların bilincinde olunur bir yaş) hem de ne isim soyisim, ne bir fotoğraf, ne bir mesaj, belge, kanıt olmadan şikayet etmeye çalışıyorsunuz ama çok zor iş o.. Olmaz yani sıfıra sıfırsınız şu an..

Emniyetten arayanlarla benim olayimin ne alakasi var allah askina ben tacize ugradim nasil ortaya cikaririm derdindeyim.

Emniyetten arayanlarla benim olayimin ne alakasi var allah askina ben tacize ugradim nasil ortaya cikaririm derdindeyim.
derın bır nefes cekıp sabırla yazıyorum anlamanız ıcın
o ofısten aradıgına emınım dedınız ya aramıssınız ofısı burda oyle calısan yok demısler orda calıstıgına oyuzden ıspatınız bıle yok dedım
emnıyetden bıle arıyor gıbı yapabılıyor dolandırıcılar dedım

sıze gercekten ıyı gunler.

çok zaman geçmiş maalesef küçükmüşsünüz de , korkmanız normal. Allahından bulsun sizde Allaha havale edin ve rahatlayın artık çok zor bir durum ama deştikçe içinizde büyür durum.
Bazen oluyor böyle keşke o zaman şunu yapsaydım dediğiniz olaylar ama iş işten geçince de maalesef elden gelen olmuyor.

Avukatlik bürosundan haber bekliyorum muhtemelen soy ismini bulucaklar çünkü orada calisti. Savcilik karari ile 2012 yilina ait mesajlari cikarilabilir mi diye soruyorum. Bu kadar eminsiniz yani cikarilmayacagindan? Siz 18 yaşındayken bilinçliydiniz diye herkesin bilinçli olmasini bekleyemezsiniz çünkü gerçekten bu konular için küçük bir yaş.

Sizede

Hayır gerçekten küçük bir yaş değil bir kere birşeye faturalı herhangi bir şeye abone olup imza atıyorsunuz, almak için küçük değilsiniz ama kullanmak için küçük müsünüz?
Neyse geçmiş geçmişte kalmış bir musibet bin nasihatten iyidir.
Ben bulabileceğinizi sanmıyorum...

İğrenç herif. Avukatlık kimlerin eline kaldı cidden çok sinirlendim zaman geçmiş olsa da ifşa edin her yerde. Şikayet edin avukatlık hayatı bitsin şerefsizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…