Avukat sorunu,böyle yapması normal mi

baharraa

Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2024
187
98
13
Kızlar selam.Kendi yaşadığım şehir bir avukatımız var fakat şu an muhattap olduğumuz dava başka şehirde olduğu için oradan bir avukat tuttum.Avukatımız asla ilgilenmiyor.Savunma dahi yazmadı ilk ifadenizi aynen tekrar edin vs dedi resmen başından attı.Olabilir demek ki yazmaya gerek yok dedim çok takılmadım ama asla mesajlarıma cevap alamıyorum.Adliyeden dosya alınacak avukatım var sonuçta benim takip etmeme gerek yok diye düşünüyorum ama tüm bu süreci ben uyaptan vs takip ederek avukatı bilgilendiriyorum resmen.Aşırı ilgisiz,burda olan mahkemeye girdik kendisi biliyor gününü saatini ne yaptınız gittiniz mi ya da bir önce ki gün yarın mahkemeniz var vs diye bilgilendirmedi.Kamera kaydının alınması gerekiyor almış açamam bilgisayar bozuk diyor gönderin burada mühendis arkadaşlarım var ben açtırayım diyorum onu da göndermiyor.Tek ilgisi bir sonra ki mahkemede nakit şu kadar verirseniz yardımcı olurum,düşündünüz mü onu da bana mı vereceksiniz felan.ücretinin büyük bir kısmını ödedik.Yani hani ters bir şey de söylemek istemiyorum çekilir diye.Aşırı sinirimi bozmaya başladı bu durum normal mi yaptığı ya da benim ücretimi alıp başka avukatla devam etme gibi bir seçeneğim olur mu sizce?

Avukatınız uzaktan eğitim sayesinde mezun olmuş herhalde.
Genç birisi,internetten yorumlarına dayanarak tuttum ama pişman oldum.Resmen bir şey sorarken çekiniyor duruma geldim,hoş cevap bile alamıyorum geçiştiriyor kendisi.

Genç birisi,internetten yorumlarına dayanarak tuttum ama pişman oldum.Resmen bir şey sorarken çekiniyor duruma geldim,hoş cevap bile alamıyorum geçiştiriyor kendisi.
Çekilse daha iyi değil mi ? Yani avukat bu benim yerime davayı yürütsün, ben uğraşmayayım diye vekalet verdiğim kişi.

açıkça soracaksınız
neden geçiştiriyorsunuz sağlıklı cevap alamıyorum sizden gibi gibi
bırakacağı varsa zaten bırakır bırakmazsa da davayı kazanamayacak zaten belli

Çekilse daha iyi değil mi ? Yani avukat bu benim yerime davayı yürütsün, ben uğraşmayayım diye vekalet verdiğim kişi.
Ücretin çoğunu ödedim,çekilirse onu alamayacağım tekrar bir avukat masrafı,vekalet masrafı vs çıkacak ondan dolayı tedirginim.

Avukat olarak söylüyorum. İnternet yorumu ile avukat tutulmaz. Çoğu Bolt hesapların sahte yorumları ve para karşılığı yapılıyor. Bu isi meslek olarak yapıp yeni açılan bürolara arayıp teklifte bulunuyorlar. Genelde genç meslektaşlar bu yola başvuruyor. Barolar ceza kesiyor ama nafile.
Arkadaşlar biraz mantıklı olun lütfen. Avukat kafe mi otel mi hangi aklı başına mantıklı müvekkil tamamen kendi özel alanı ile ilgili bir sorununu çözen avukatı sosyal platformda övüp kendini ifşa eder. Mantıklı hiçbir avukat bunu talep etmez zaten. Kişinin avukatla işi zaten ya şahsi ya ailevi özel sorundan çıkar . Yani hanginiz atıyorum bir suçtan sanık ya da mağdur olduğunuz dosya da size yardımcı olan avukat hakkında kendinizi sosyal platformda taninadiğiniz insanlara ifşa edersiniz. Ya da aileniz ile mal paylaşımında sıkıntınız var onun davasına bakıyor ya da sizi boşadı. Amanda ne iyi avukat çok güzel boşadı diye kim yorum atar ve kendini ifsalar. Arkadaşlar avukatligin birinci kuralı gizliliktir. O nedenle o yorumlara boşuna inanmayın.

Haklısınız kesinlikle bir iki tane de kötü yorum vardı benimkiyle aynı ilgisiz olduğuna,tek derdinin para olduğuna dair.İş işten geçti keşke bu şekilde tutmasaydım ön görüşmede şöyle ilgilenirim böyle ilgilenirim diyip parayı atınca değişti.Dünden beri kamera kaydını atacak diye bekliyorum patlamamak için davayı bırakın dememek için zor tutuyorum kendimi.

Baroya şikayette bulunabilirsiniz. Görevini ihmal ettiğini düşünüyorsanız suç duyurusunda bulunabilirsiniz.
Tavrı normal değil ve hatalı.

Baroya şikayet etme hakkınız var bence bundan bahsedin tüm rahatsızlıklarınizi belirten bir konuşma yapın wp mesaji da olabilir yani para verip hizmet alıyorsunuz avukat doktor özel öğretmen vs vs fark etmez ki bence saygı çerçevesinde hakkınızı arayın kendinizi ifade edin gerçi size böyle yazıyorumda ben sabırlı olamazdım ilk aksilikte bu niye böyle diye başının etini yemiştim siz ama lütfen belirtin böyle olmaz ki sinir bozucu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…