Avukat olan ayda bu durumda ne yapacağımızı bilen

Icinde bulundugu durumun vehametini anlamiyor. Ilaci psikolog degil psikiyatri vermiyor mu? Psikologa gitmemis o zaman. Once tedavi icin ikna olmasi lazim.

Icinde bulundugu durumun vehametini anlamiyor. Ilaci psikolog degil psikiyatri vermiyor mu? Psikologa gitmemis o zaman. Once tedavi icin ikna olmasi lazim.
Daha önce yazmıştım ikisine de gitti psikiyatri ilaç verdi 2 kere psikologla bir kere konuştular çift olarak zaten babanın da psikolojisi iyi değil bu evliklik onu da majvetti oda gitti doktor ikisiyle de ayrı görüştü ikisin de ilac verdi . Sorun su göz görmüyor cocuk için korkuyoruz .baba cocugu benden alırlar diye bosanamiyor.ve işten gelip cocuga yemek yapıyor gece kalkıp sut hazırlıyor anne ev hanımı ama yapmıyor sadece sut veriyor cocuga biberon veriyor yemek yapmıyor baba gelip yapıyor yedirmeye çalışıyor.

Kaç aylik bu bebek. Allah yardımcınız olsun. Daha önce gittigi psikiyatrisyler hastane psikiyatristimi. Eğer öyleyse kullandığı ilaçlar sistemde çıkar.

Ayrıca burdan danismakla olmaz. Baba aile hukukunda uzmanlaşmış bir avukattan profesyonel yardım alsin ona göre bir yol cizsin. Çünkü bazen gizli kamera görüntüleri delil olarak kabul edilebiliyor.

Son olarak babanın akrabalarının tanıklığı da delil olarak kabul edilebilir.

Cocuga yemek yapmak sut vermek sadece annenin gorevi sayilmiyor. Hukuken de anne bunu yapmadigi icin suclu bulunmaz bence. Ama siddet cok ciddi bir durum. Sahitlik yapacak kimse yoksa da annenin saglik durumunu belirterek bosanma ve velayet davasi acilabilir. Kullandigi ilaclar bellidir,hepsi sistemde kayitlidir. Ayrica Istanbuldaysaniz bence Nevzat Tarhan bu konularin uzmani,bence ona da bir goturun.

Konuyu zaten erkek tarafindan birinin açtığı net belli....

Umarım o kadına yaşatmaya çalıştığınız şeyi size de yaşatırlar...
Ya saka misiniz siz? Cocuk siddet goruyor yazmis okumuyor musunuz?
Ben anlamiyorum bu erkek tarafini kotulemek ugruna sacma sapan yorum yazanlari.
Size de umarim o cocugun yaşadıklarını yasarsiniz mi diyelim?

Sosyal hizmetlerde çalışıyorum lütfen bu ihmal edicelecek yada şansa bırakılacak bir konu değil. Hangi ildeyseniz lütf2n en kısa zamanda sosyal hizmetler il müdürlüğüne başvurun yada alo 183den ihbarda bulunun. İncelemeye gidilecek çevreden ve bir çok yerden bilgi alınacak sonrasında karar verilecek zaten. Ve emin olun çocuk için belkide en doğru karar verilecek. Lütfen ama lütfen bu gibi durumları aksatmayın belki anne bir sonraki sinir krizind3 safece cocugun kafasına vurmakla kalmayacak. . O kdr çok anne ve baba gördüm ki o yüzden h3r çocuğun yani anne babadır diyemeyeceğim..

Başka bir yorumunda da "baba isten geliyor yemek yapıyor çocuğa ama anne süt veriyor kendi ev hanımı yapmıyor falan demiş... "eşinden bosanamiyor, çocuğu alırlar diye korkuyor" diye de eklemis....

Ben büyük resmi görebiliyorum hanimefendi...

Erkek tarafından olan konu sahibi kadinin boşanmasını istiyor ama kocası çocuğu alırlar diye bosayamiyor...bu durumda kadının elinden çocuk istismarı diyerek önce çocuğu almak lazım ki kocası kadını da boşayabilsin...

Boyle bir kadina niye cocuk yaptiriliyor peki yazik degil mi hem kadina hem bebege. Sonra cocuk sagliksiz anne yaninda buyuyor ya da anneden ayri babada buyuyor. Aile planlamasi yanlizca cocuk yapmamak icin degil iste sartlara gire vebek yapmak icin de var. Kimseye birsey olmaz kadina da babaya da olan sevgisiz buyuyeb bebege olur.ben olsaydim buyuk ebeveynlerden biriyle yasasin hem bebek hem anne gozetim altinda olur derdim. Anne de hastaysa ki bej hasta oldugunu sanmiuroum ilgisiz belki depresyonda boylecek tedavisini olurdu

Bebeğin yeri her zaman anne diye düşünenlerdenim ama. Cocuga siddet uygulayıp duygusal yakinlik sağlamıyorsa gerçketen annenin yani degil

anne de yanlış olan bir şeyler varsa çocuğu korumak babanın görevi. evine kamera taktırsın başka ispat şansı yok çünkü.

Bebeğin yeri her zaman anne diye düşünenlerdenim ama. Cocuga siddet uygulayıp duygusal yakinlik sağlamıyorsa gerçketen annenin yani degil
Konu sahibi bu kadar çözüm odakli ise bence gün içersinde anneye destek olsa daha güzel olur...

Bu durumdaki birini hic anlamadiniz yani evlenmeden once nasil anlasilmaz bu kadar psikolojosi bozuk bir insan hic mi arastirmadiniz

Çok hatalı düşünüyorsunuz. Doğumdan sonra kadınlarda depresyon çok sık görülür. Bazı kadınlar hafif yaşar bazıları bebeğine ve/veya kendine zarar vermeye kadar agır yaşanabilir. Kültürümüzde lohusa olarak geçer ve ilk 40 gün tüm ailenin desteği ile lohusalik atlatır. Aslında bu süreç anneye yeterli destek yoksa 40 günden daha uzun sürebilir. Tedavi edilmez ise söylediğim gibi annenin intiharın veyahut bebeğe zarar vermesine kadar giden yolu var. Herkesin başına gelebilir.

Neyse konu sahibi bebeğin veya annenin sağlığı tehlikedeyse sosyal hizmetler vasıtası ile müdahale edersiniz. Ya da gidin kadina yardim teklif edin. Uyusun banyosunu yapsin yemegini yesin ciksin arkadaslari ile bir kahve icsin esi ile gitsin bir sinemaya, akşam yemeğine.

Lakin yok kamera taktırmak yok avukat vs ile hareket etmeye çalışmak çok çirkin ve iyi niyetinizden emin olamıyoruz.

Ben iyi niyetli goremedim sizi... yardimci olursaniz duzelir bence... ama sizin derdiniz yani akrabanizn derdi bosanmak.. madem cocuguna bu kadat duskun bir baba cozum odakli dusunxun... bir insan kafasini duvarlara vuracak kadar psikolojosi bozuk olacak ama nedense evlilikten once hic farkedilmeyeccek... desen ki evlendikten sonra boyle psikolojisi bozuldu bi nebze anlarim ama o zaman da derim ki demek ki evlilik de kotu seyler yasamis ki evlendikten sonra bozulmus... bu kadar ofke kontrolu olmayan bir kadin evlilikten once illaki farkedilir di

Ben kendi adıma inanmadım. Şiddet görüyor aç bırakıyor vs. Ev habimiymis elinde bütün gün telefon varmış. Erkek tarafı görüyor biliyor baba boşanmak istiyor. Eee kadının tarafı çocuğun halini görmüyor mu? Zaten psikiyatri babaya da anneye de ilaç tedavisi vermiş. Hani anne tamam kötü de baba çok mu iyi acaba.

Erkek tarafı olarak ev hanımı gelin hanımdan yana endişeniz varsa sabah gidin oturun evine çocuk yaşına göre ek gıdası park gezmesi vs artık bakımı neyi gerektiriyorsa yapın. Haa bizi istemez diyorsanız tutun bir bakıcı onu gönderin.

Ayrıca bu durumun benzeri bana yaşatıldı....

Esimin ailesindeki fitne kadınlar eşimi de kendilerine uydurarak ilk kızımı benden koparmaya çalıştılar ve başardılar...sebebi "çocuk annesinden kopsun ki oğlumuz boşanabilsin" idi....ve ben direndim boşanmadım, şimdi 3 çocuğum var ama ilki ile aramızdaki kopartılan bağ bir türlü düzelmiyor....

Bazı durumları tecrübeli olanlar anlar diyelim...

Konu sahibi iyi niyetli olsaydı bu sekilde avukat, kamera, boşanmak, ev hanımı yemek yapmıyor, baba çocuğuna bakıyor, kadının elinden telefon diyene kadar, gider ve o kadına yardımcı olmanın yollarını arardı....

Gecmis olsun canım. Doğumdan sonra kadının devreler bir süreliğine gidiyor zaten. Erkeğe de bir haller oluyor o ara bence. Neyse o ara ilişkiler bozuluyor. İşte ailelerden fesat firsatci tipler çıkınca böyle şeyler yaşanması kaçınılmaz.

Teşekkür ederim canım...

Halden anlayan lazım insana...

Hamileliklerimdeki alt üst olan hormonal sistem, doğumla tekrar allak bullak oluyor....kadin yemek yapmadığına göre depresyonda demek ki...kim bilir neler yasatildi ki, kadıncagiz bebegi ile tam ilgilenemiyor...
Burada bir kisinin kendi yanından anlattığı gibi algilarsak başkalarına zulmedebiliriz...
Konu sahibi bunları görüyor biliyorda bebegin babasi görmüyor mu???

Bugün 6 aylık bebeğimi esime bıraktım ve ben biraz kafa dağıtacam dedim ve dışarı çıktım...eve döndüğümde yine emzirme hariç bugün bebek bakımına karismam dedim...eşim bebeğe de bakti, yemekte yapti, bebeğin ek gıdasini da yedirdi...ne var bunda...

Anneyim diye, çocuğu ben doğurdum diye bütün yük benim mi olmalı? Baba sadece spermi veren kisi mi yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…