- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.669
- 498
Icinde bulundugu durumun vehametini anlamiyor. Ilaci psikolog degil psikiyatri vermiyor mu? Psikologa gitmemis o zaman. Once tedavi icin ikna olmasi lazim.Evet ama kac kere daha doktora götürebiliriz yada artık hangi doktora götürelim ilaçlarını düzenli kullanmıyor ki zorla ağzına nasıl sok alim sinir halinde onu nasıl sakinlestirelim üstte yazdim 2 kere psikolog gitti ayrıca dahiliye yada sinir haline ne etken olabilecekse de o doktorlara da gitti .
Daha önce yazmıştım ikisine de gitti psikiyatri ilaç verdi 2 kere psikologla bir kere konuştular çift olarak zaten babanın da psikolojisi iyi değil bu evliklik onu da majvetti oda gitti doktor ikisiyle de ayrı görüştü ikisin de ilac verdi . Sorun su göz görmüyor cocuk için korkuyoruz .baba cocugu benden alırlar diye bosanamiyor.ve işten gelip cocuga yemek yapıyor gece kalkıp sut hazırlıyor anne ev hanımı ama yapmıyor sadece sut veriyor cocuga biberon veriyor yemek yapmıyor baba gelip yapıyor yedirmeye çalışıyor.Icinde bulundugu durumun vehametini anlamiyor. Ilaci psikolog degil psikiyatri vermiyor mu? Psikologa gitmemis o zaman. Once tedavi icin ikna olmasi lazim.
Kaç aylik bu bebek. Allah yardımcınız olsun. Daha önce gittigi psikiyatrisyler hastane psikiyatristimi. Eğer öyleyse kullandığı ilaçlar sistemde çıkar.Daha önce yazmıştım ikisine de gitti psikiyatri ilaç verdi 2 kere psikologla bir kere konuştular çift olarak zaten babanın da psikolojisi iyi değil bu evliklik onu da majvetti oda gitti doktor ikisiyle de ayrı görüştü ikisin de ilac verdi . Sorun su göz görmüyor cocuk için korkuyoruz .baba cocugu benden alırlar diye bosanamiyor.ve işten gelip cocuga yemek yapıyor gece kalkıp sut hazırlıyor anne ev hanımı ama yapmıyor sadece sut veriyor cocuga biberon veriyor yemek yapmıyor baba gelip yapıyor yedirmeye çalışıyor.
Konuyu zaten erkek tarafindan birinin açtığı net belli....şahit olarak biz varız ama erkek tarafı
Cocuga yemek yapmak sut vermek sadece annenin gorevi sayilmiyor. Hukuken de anne bunu yapmadigi icin suclu bulunmaz bence. Ama siddet cok ciddi bir durum. Sahitlik yapacak kimse yoksa da annenin saglik durumunu belirterek bosanma ve velayet davasi acilabilir. Kullandigi ilaclar bellidir,hepsi sistemde kayitlidir. Ayrica Istanbuldaysaniz bence Nevzat Tarhan bu konularin uzmani,bence ona da bir goturun.Daha önce yazmıştım ikisine de gitti psikiyatri ilaç verdi 2 kere psikologla bir kere konuştular çift olarak zaten babanın da psikolojisi iyi değil bu evliklik onu da majvetti oda gitti doktor ikisiyle de ayrı görüştü ikisin de ilac verdi . Sorun su göz görmüyor cocuk için korkuyoruz .baba cocugu benden alırlar diye bosanamiyor.ve işten gelip cocuga yemek yapıyor gece kalkıp sut hazırlıyor anne ev hanımı ama yapmıyor sadece sut veriyor cocuga biberon veriyor yemek yapmıyor baba gelip yapıyor yedirmeye çalışıyor.
Ya saka misiniz siz? Cocuk siddet goruyor yazmis okumuyor musunuz?Konuyu zaten erkek tarafindan birinin açtığı net belli....
Umarım o kadına yaşatmaya çalıştığınız şeyi size de yaşatırlar...
Başka bir yorumunda da "baba isten geliyor yemek yapıyor çocuğa ama anne süt veriyor kendi ev hanımı yapmıyor falan demiş... "eşinden bosanamiyor, çocuğu alırlar diye korkuyor" diye de eklemis....Ya saka misiniz siz? Cocuk siddet goruyor yazmis okumuyor musunuz?
Ben anlamiyorum bu erkek tarafini kotulemek ugruna sacma sapan yorum yazanlari.
Size de umarim o cocugun yaşadıklarını yasarsiniz mi diyelim?
Boyle bir kadina niye cocuk yaptiriliyor peki yazik degil mi hem kadina hem bebege. Sonra cocuk sagliksiz anne yaninda buyuyor ya da anneden ayri babada buyuyor. Aile planlamasi yanlizca cocuk yapmamak icin degil iste sartlara gire vebek yapmak icin de var. Kimseye birsey olmaz kadina da babaya da olan sevgisiz buyuyeb bebege olur.ben olsaydim buyuk ebeveynlerden biriyle yasasin hem bebek hem anne gozetim altinda olur derdim. Anne de hastaysa ki bej hasta oldugunu sanmiuroum ilgisiz belki depresyonda boylecek tedavisini olurduBu durum için 2 kere psikoloğa götürüldü ama ilaçlarını kullanmadı aynı zamanda sinir anında kendine zarar veren kafasını duvarlara kapının camını indiren bir ann3.bu konu için hem doktora hem hocaya gitti.şiddet için troid lerine bastırıldı ayrıca beyinle alakalı diye norolojiye yönlendirildi,aynı zamanda genç kılığında mahallede onun için sinir hastası deli derlermiş,tabi evlendikten sonra ortaya çıktı ama ne yazık ki maddi ve manevi destek fayda etmedi.
Bebeğin yeri her zaman anne diye düşünenlerdenim ama. Cocuga siddet uygulayıp duygusal yakinlik sağlamıyorsa gerçketen annenin yani degilBebeğin yeri her zaman annedir. Baba ne yaparsa yapsın annenin yerini dolduramaz. Anneyle konuşulup fırsat verilebilir kendisini düzeltebilir öyle hemen çocuk mu alınır. Bebeği çok düşünen anneye kendisini toparlaması konusunda destek olur.
Siz görümce misiniz? Böyle bir şeye sebep olmazsınız umarım.
Konu sahibi bu kadar çözüm odakli ise bence gün içersinde anneye destek olsa daha güzel olur...Bebeğin yeri her zaman anne diye düşünenlerdenim ama. Cocuga siddet uygulayıp duygusal yakinlik sağlamıyorsa gerçketen annenin yani degil
Bu durumdaki birini hic anlamadiniz yani evlenmeden once nasil anlasilmaz bu kadar psikolojosi bozuk bir insan hic mi arastirmadinizBu durum için 2 kere psikoloğa götürüldü ama ilaçlarını kullanmadı aynı zamanda sinir anında kendine zarar veren kafasını duvarlara kapının camını indiren bir ann3.bu konu için hem doktora hem hocaya gitti.şiddet için troid lerine bastırıldı ayrıca beyinle alakalı diye norolojiye yönlendirildi,aynı zamanda genç kılığında mahallede onun için sinir hastası deli derlermiş,tabi evlendikten sonra ortaya çıktı ama ne yazık ki maddi ve manevi destek fayda etmedi.
Bu konuda size katılmıyorum.
Annelik öyle birilerinin zoruyla veya yönlendirmesiyle yapılacak bir şey değil ve herkes anne olamıyor,hasbelkader olduysa da annelik yapamıyor.
Elbette ilk çözüm yolu bu olmamalı,
önce yapıcı çözümler denenmeli ama her zaman çoçuğun hayrı gözetilmeli.
Anne ruhsal olarak sağlıksızsa,
bebeğin yeri her zaman annenin yanı değildir.
Anne bebeğine, ilgi ve bakım vermiyorsa bebek alınır.
Şahit olduğum anne tiplerini bilseniz meseleye daha farklı bakacağınızı düşünüyorum.
Ben kendi adıma inanmadım. Şiddet görüyor aç bırakıyor vs. Ev habimiymis elinde bütün gün telefon varmış. Erkek tarafı görüyor biliyor baba boşanmak istiyor. Eee kadının tarafı çocuğun halini görmüyor mu? Zaten psikiyatri babaya da anneye de ilaç tedavisi vermiş. Hani anne tamam kötü de baba çok mu iyi acaba.Ya saka misiniz siz? Cocuk siddet goruyor yazmis okumuyor musunuz?
Ayrıca bu durumun benzeri bana yaşatıldı....Ya saka misiniz siz? Cocuk siddet goruyor yazmis okumuyor musunuz?
O da sizin yorumunuz. Bebeğin anneden ayrılmaması için anneye yardım edilebilir. Kim bilir neler yaşadı anne de. Belki psikolojik sorunları vardır tedavi görür. Ama tabiki şiddet vs varsa bebek için zararlıysa zaten alır devlet.Çok saçma bir yorum olmuş. Demeden geçemedim.
Gecmis olsun canım. Doğumdan sonra kadının devreler bir süreliğine gidiyor zaten. Erkeğe de bir haller oluyor o ara bence. Neyse o ara ilişkiler bozuluyor. İşte ailelerden fesat firsatci tipler çıkınca böyle şeyler yaşanması kaçınılmaz.Ayrıca bu durumun benzeri bana yaşatıldı....
Esimin aileisndeki fitne kadinlar esimide kendilerine uydurarak ilk kizimi benden koparmaya çalıştılar ve başardılar...sebebi çocuk annesinden kopsun ki oglumuz boşanabilsin idi..ve ben direndim bosanmadim, şimdi 3 çocuğum var ama ilki ile aramızdaki kopan bağ bir türlü düzelmiyor....
Bazi durumları tecrübeli olanlar anlar diyelim...
Konu sahibi iyi niyetli olsaydi bu sekilde avukat, kamera, bisabmak, ev hanımı yemek yapmiyor, baba çocuğuna bakiyor, kadının elinden telefon diyene kadar, gider ve o kadına yardımcı olmanın yillarini arardi
Teşekkür ederim canım...Gecmis olsun canım. Doğumdan sonra kadının devreler bir süreliğine gidiyor zaten. Erkeğe de bir haller oluyor o ara bence. Neyse o ara ilişkiler bozuluyor. İşte ailelerden fesat firsatci tipler çıkınca böyle şeyler yaşanması kaçınılmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?