Avukat olan ayda bu durumda ne yapacağımızı bilen

Elaemi

Sağlık olsun
Kayıtlı Üye
24 Mart 2009
3.177
4.322
658
Merhaba bir bebege annesi tafafindan iyi bakolmadığı yani beslenme si eksik ve yetersiz verilmedi siddet uygulayan telefonla sureklu meşgul olup çocukla duygusal ovelarak sevgi vermeme ve yine telefonla oynamaktan ihmal edip kazalardan korumama gibi bir durum varsa baba bunu nasil ortaya cikartir yada ispat ederek boşanma durumunda bebeği alma durumu olabilir mi

SOSYAL HİZMETLERDEN BİLGİ ALABİLİRSİNİZ.

Telefondan yazdım kusura bakmayın anlatım bozukluğu ve yanlış yanlış telafuzdan dolayı our dilerim

Eve kamera taktırsın

Eve kamera taktırsın
Bu durum düşünüldü ama gizli çekim olacağı için suç teşkil etmesinden korktu ayrıca anne bu durumdan dolayı babanın hassas olduğunu ve çocuğuna aşırı düşkün olduğu için babanın böyle birşey yapabileceginden suphelendi hep tetikte

Bebeğin yeri her zaman annedir. Baba ne yaparsa yapsın annenin yerini dolduramaz. Anneyle konuşulup fırsat verilebilir kendisini düzeltebilir öyle hemen çocuk mu alınır. Bebeği çok düşünen anneye kendisini toparlaması konusunda destek olur.
Siz görümce misiniz? Böyle bir şeye sebep olmazsınız umarım.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nü arayın ya da bizzat gidin,onlar sizi yönlendirir.

Bu konuda size katılmıyorum.
Annelik öyle birilerinin zoruyla veya yönlendirmesiyle yapılacak bir şey değil ve herkes anne olamıyor,hasbelkader olduysa da annelik yapamıyor.
Elbette ilk çözüm yolu bu olmamalı,
önce yapıcı çözümler denenmeli ama her zaman çoçuğun hayrı gözetilmeli.
Anne ruhsal olarak sağlıksızsa,
bebeğin yeri her zaman annenin yanı değildir.
Anne bebeğine, ilgi ve bakım vermiyorsa bebek alınır.
Şahit olduğum anne tiplerini bilseniz meseleye daha farklı bakacağınızı düşünüyorum.

Bu durum için 2 kere psikoloğa götürüldü ama ilaçlarını kullanmadı aynı zamanda sinir anında kendine zarar veren kafasını duvarlara kapının camını indiren bir ann3.bu konu için hem doktora hem hocaya gitti.şiddet için troid lerine bastırıldı ayrıca beyinle alakalı diye norolojiye yönlendirildi,aynı zamanda genç kılığında mahallede onun için sinir hastası deli derlermiş,tabi evlendikten sonra ortaya çıktı ama ne yazık ki maddi ve manevi destek fayda etmedi.

Ben gorumce değilim zaten bu konu gelin kaynana durumu değil cocuk için endişeliyiz her yol denemeden buraya konu açacak biri değilim doktor psikolog psikatri nöroloji dahiliye hoca aile büyükleri kocası yani kısacası her yol denendi

Çok saçma bir yorum olmuş. Demeden geçemedim.

Butun bunlari bu kadar net bildiginize gore sahitler var. Mahkemede kullanilabilir.

Temeli derken şahit olarak biz varız ama erkek tarafı olarak ne kadar geçerli olur tek taraflı gibi olmaz mi?
Ama iddialar ispatlanamayacak seyler degil ki zaten. Tedavi sureci kayit altinda zaten. Bebege karsi ilgisizlik degil ama siddet ispatlanabilir.

Ama su da var. Anneye yardim edip kendine getirmek, yaptiklarini anlamasini saglamak ve hatta duzgun bir tedavi daha iyi olur. Neticede o anne ve hep oyle kalacak. Asla hayatindan cikmayacak. Onlari ayirmak iliskiyi daha da icinden cikilmaz bir hale getirmez mi?

Ama iddialar ispatlanamayacak seyler degil ki zaten. Tedavi sureci kayit altinda zaten. Bebege karsi ilgisizlik degil ama siddet ispatlanabilir.
Şöyle söyleyim siddet uygulanıyor ama morarti şeklinde değil kafasına vuruyor koluna vuruyor .tedavi de aşırı sinir hali var diye gidildi kendini duvarlara vurduğunu söyledi çocuğumu dovuyorum diye söylenmedi tabi zaten ev içindeki kavga cocuga bakilmadigindan kazalar oldu ama ihmal değil cocuk küçüklüğüne ve yaramazligina baglandi

Evet ama kac kere daha doktora götürebiliriz yada artık hangi doktora götürelim ilaçlarını düzenli kullanmıyor ki zorla ağzına nasıl sok alim sinir halinde onu nasıl sakinlestirelim üstte yazdim 2 kere psikolog gitti ayrıca dahiliye yada sinir haline ne etken olabilecekse de o doktorlara da gitti .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…