• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avukat Eşleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ve eşim benide kandırdı...artık hukuk öğrencisiyimmm:)

kızlar bende avukat eşiyim:))üniv.mezunuyum ama çalışmıyorum.bölümümden dolayı hesap kitap işim iyidir ona hesap kitap işinde yardımcı oluyorum sadece.ofisindede yardımcı oluyorum bazen.şu anda anne adayıyım.avukat eşi olmak zor ama tabi kaymağıda çok.yoğun olduğu kadar getiriside yoğun oluyor.ama bayan için zor bir meslek bence.veya eşide avukat olur bayanda ofis işlerine bakar.hep sorunlu insanlarla uğraşıyorlar sonuçta.ALLAH yardımcıları olsun.

zor bi meslek

Son düzenleme:
nişanlım avukat.temmuzda düğünümüz var.gerçekten zorlukları var.haklı olduğunuz tartışmalar da bile haksız konuma düşebiliyorsunuzalsanaalsanasmile

a.s. benim eşimde avukat arkadaşlar evet belki stresli bir meslek ama artılarıda çok

a.s. benim eşimde avukat arkadaşlar evet belki stresli bir meslek ama artılarıda çok

ben stresine tanık olmadım ama benim ki mizac olarak rahat adamdır zaten...
ama artıları konusuna katılıyorum...hem çok iyi para kazanıyorlar hem de aklımın almadığı bir çevreye sahipler.
ben avukatlığa idealist meslek gözüyle bakardım; yemin ediyorum esnaflığın gelişkin modeliymiş...
ayrıca avukat ortamı kadar dedikodunun döndüğü bir camia yok sanırım...muhabbet ilerlerse yeniden yazışırız kızla, sevgilerimle...

eşi ya da sevgilisi izmir'de avukatlık yapan var mı aramızda?

Son düzenleme:
benimde eşim avukat bende halkla işkiler diplomasının üstüne işletme şimdide adalet okuyorum anlıyacağınız avukat yamağıyım :)

meslek bakımından baya bir karmaşa oldu :)renkli kişilik ehe:9:

Benimki de avukat eşi olacak, bende avukatım ( henüz stajyer avukat ama) :1::1:

Benim de hayat arkadaşım avukat,sevgili-erkek arkadaş değil,hayat arkadaşı demek istiyorum... Her şey planladığımız gibi giderse ilkbaharda da evlenmiş olacağız,hayat arkadaşım da öğretmen eşi (:

Benimki de avukat eşi. Bazen kolaylıklarını yaşasa da zorluğunu çok çekiyor.Örneğin ben duruşma için şehir dışında olacağım, o arkamda, bilmediği bir şehirde yapayalnız kalacak:(

Son düzenleme:
hem ben hem nişanlım avukatız :1: bütün şehir dışı işlerine o gidiyor ben keyfini sürüyorum :)

Back