• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avukat Eşleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben avukatım da,
anlamadığım şey
eşiniz neden size ben avukat değilim diyor,

Kızlar yakın bir arkadasımın kredi kartı borcu var.Banka evine kağıt yollamıs.Bankayla konusmus.Taksitklendirme yapmıyorlar ve bir hafta süre vermisler.Bir hafta sonunda yine ödeyememis.Evrakları avukata gidicek.Evine icra gelmesinden korkuyor.Ne yapması gerekir ve ne kadar zamanda icra gelir.Bunu durdurmasının yolu varmı?Banka taksitlendirme yapmıyor ama avukat yaparmı?Konuyla ilgili yardımcı olabilen olursa sevinirim.Avukat arkadaslardan yardım bekliyoruz.En azından bir fikir.

benim eşimde avukat biz daha yeni evlendik ama icra için şehir dişinna gitmmesi benim için zor oluyo evde yalnız oldum için hiç sevmiyorum bazen avukat olmasaydi diyorum

selam benim eşim de avukat. ve seninle aynı dertten müzdaribiz.icra için bazen şehir dışına çıkması gerekiyo ve ben evde yalnız kalamıyorum çok korkuyorum... ama onu ve işini seviyorummm.:asigim:

selam benim eşim de avukat. ve seninle aynı dertten müzdaribiz.icra için bazen şehir dışına çıkması gerekiyo ve ben evde yalnız kalamıyorum çok korkuyorum... ama onu ve işini seviyorummm.:asigim:

ne yazıkki benimde eşim avukat ve aynı dert bende de varbenneyaptımkibenneyaptımki bizde yeni evliyiz ve ben hala evde yalnız kalamıyorum anneme gidiyorum o gittiğinde bi düzen oturtamadık bi türlü :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

En son buraya yazdığımda benimde erkek arkadaşım avukat demiştim. Şimdi nişanlım oldu. İnşallah bir sonraki yazmamda eşim olur. Şimdi askerde şafak sayıyorum yani senağlama

ınsallah ben de avukat olacagım :)
hukuk öğrencısıyım ...

merhaba ben yenıyım benım nısanlım ve kardesım avukat bende aranıza katılmak ıstıyorum hangı baroya kayıtlı eslerınız belkı arkadas olabılırız

benım nısanlım ve kardesım avukat ben lise mezunuyum aynı sorular degısık bakıslar avukatsa avukat ne yanı onlarda yurdum ınsanı

merhaba esra bende selin ozel msj gonderecektım ama bı turlu beceremedım ablam yok erkek kardesım avukat nısanlım ıstanbulda avukat bu meslekte bırıyle evlenmenın artı ve eksı yonlerı ne sen evlısın benden daha ıyı bılırsın bana bılgı verırsen sevınırım bazen pısmanlık yasıyorum cunku yenı bıraz sıkıntıları var bu boyle devam eder dıye cok korkuyorum bıde aılesı ustune gelınce tam oluyo aman neyse hayırlısı herseyın benımle tanısmak ıstedıgın ıcın tsk ederım gorusmek dılegıyle ...sevindirik:)))

hem avukat olacak hem de avukat eşi olacak arkadaşlara sesleniyorum. işiniz hiç kolay değil. gözünüz korkmasın ama yine de . ben hem avukatım hem de avukat eşiyim. avukatlık okulda okuduğumuz gibi bir meslek değil. yani okulda hukuk daha ağır basar. avukatlıkta ise insan ilişkileri. ama çok çok çok stresli olduğunu söyleyebilirim. aman şunun süresi kaçtımı aman bunun duruşmasında nolcak. valla uykularımız kaçıyor kimi zaman. eşim benim kadar sakin bir insan da olmadığı için panikliyor falan çoğu zaman. ama yine de güzel o cüppeyi giymek yada ben avukatım/eşim avukat demek. üstelik eşi yada nişanlısı avukat olan bayanlara bir de tüyo : ileride çok rahat bir hayatınızın olma olasılığı yüksek. çünkü avukatlık sabit gelirli bir iş değil.eşiniz bir gün bir iş alır hayatınız değişir. böyle de bir avantajı var :Saruboceq:hihoyyyt

benim eşimde avukat ben pek şikayetçi değilim OCAS'lar dışında gecenin bi yarısı ocasdan gelen telefonlar dışında bencede avukat eşi olmak çok güzel eşim avukat demek güzel bişi:1rolleyes:

ee bu kadarmıyız kızlar eşi avukat olan yokmu başka :uhm:

bende avukat olcam ıns :D az kaldıııııııııı

bende avukat eşiyim nerde bu hanımlar bu kadarcıklar mı avukat hanımları

ben de her ne kadar şu anda çalışmasam da avukatım. ama allahtan eşim avukat değil. gerçi onun işi de avukatlıktan aşağı kalır streste değil ama olsun iyiki avukat değil.

kk da hıcmı avukat esı yok bu kadarmıyız nerdesınız gelın bızde cogalalım....

Back