taahhüdü ihlal suçundan aldıysa cezayı 3 aydır. tc kimlik numarasından size bilgi vermezler şayet hangi mahkeme olduğunu oğrenirseniz kaleme gidip sorduğunuzda yardımcı olacaklardır
bir kaç tane taahhüdü olsa da 3 ay mı yer yoksa taahhüt başına 2 ay mı anlayamadım cevaplarsan sevinirim.
El anomalisi olan bebeğim
aah an neresinden başlamalıyım bilemiyorum avukat arkadaşların bana yardımcı olacağını düşünüyorum bu sayfayı yeni gördüm ve vakit kaybetmeden yazıyorum
2011 ekiminde özel bir hastanede doğum yaptım ve bebeğimizin durumuyla ilgili öncesinde bilgilendirilmediğimiz için doğumda şok olduk çünkü her ultrason kontrolünde doktorumun bize çok iyi çok sağlıklı mükemmel dediği bebeğimiz el anomalili doğdu. Her iki elindede 3 parmaklı doğdu ve sağ kolunda ulna kemiği yok, her iki elinde baş parmak işaret ve orta parmağı var , yüzük ve serçe parmağı yok. o an şoktan tepkisiz kaldım- kaldık sonrada zaten sürekli üniversite hastanesine gidip geldik bebeğim sarılık oldu falan zaman geçti. doktor da açıkçası başından savdı bizi ilgilenmedi bile zaten doğumada son anda geldi ve numaramızı aldı ama 5 ay olmasına rağmen 1 kez olsun aramadı. ultrason fotolarım videolarım ve yapılan tahlillerim elimde tüm avukat arkadaşlara soruyorum ''doktorun ihmali ve özen eksikliği, bizi doğumdan önce bilgilendirmediği nedeniyle'' maddi manevi dava açsak doktora kazanma oranımız yüzde kaç?
BU ARADA DOKTORUN OLAYLI DOĞUMU ÇOKMUŞ VE GALİBA BENİM DOĞUMUMDAN SONRADA İSTANBULA GİTMİŞ AMA NE ŞEKİLDE GİTTİ BİLMİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.
eğer çoçuk için olsaydı bu nafaka istediğiniz zaman talep edebilirdiniz. ancak yoksulluk nafakası eğer ilamda hakkı saklı tutulmuyorsa 1 sene içerisinde açılması gerekir. Gene de şansınızı deneyin derim Yargıtay a gderek bozulabilirde karar. kesinleşme tarihine dikkat edin mutlaka Mahkemeden öğrenin
arkadaşım ve eşi yaklaşık 1 yıldır evliliklerinde problem yaşıyorlar...
1.eşi arkadaşımı aldatıyor ve eve 1 yıldır gelmiyor
2.şiddet var fakat herhangi bir rapor alınmamış ( belkide erkek herhangi bir tırnak darbesiinde gidip almıştır gayet çakal bir insan)
3.eşi arkadaşım için avukattan çocuğa çok bağırıyor diye yazı getirmiş biara (çocuğun valayetini almada sıkıntı çıkarmı?)
4. arkadaşımın üstüne iş yeri açtı ve herhangi bir söz söyleme hakkı vermiyor arkadaşıma ayriyetten mertesini aynı iş yerinde çalıştırıyor (arkadaşımın iş yerinde olan bitenden haberi yok)
5.elimizdeki tek delil metresi ile çekilmiş birkaç resim ve facebookda paylaşımları var 1 tanede kendilerine çekmiş oldukları video (eşi ve sevgilisinin)
6.böyle bir durumda arkadaşım boşanma davasını açtıktan sonra ailesinin yanına gelebilirmi gelse dava sürecinde sıkıntı yaşarmı çünkü şiddetten olayı korku var baskı olabilir (çünkü yaşadığı yerde akrabası hiç yok)
son olarak çocuk 4 yaşında velayet kime kalır?? lütfen en kısa zamanda cvp bekliyoruz çünkü çok zor durumdayızzzz
İsveren sigorta girisinizi yaptiysa herhangi bir is sozlesmesine ihtiyaciniz yok. İhtarname icin teblig edildikten sonra 7 gun beklemeni ve sonra hemen bolge calisma mudurlugune sikayet etmen gerekir. 2 ay gibi kisa bir sure calistiginiz is guvencesi ve kidem tazminati talebinde bulunamazsiniz yani ise iade davasi acmaniz mumkun degil. Ancak kotu niyet tazminati talep edebilir ve odenmeyen ucretleriniz ile odenmeyen fazla mesai ve hafta tatili (varsa tabi) ucretleri izi dava acarak ya da dogrudan icra takibi ile talep edebilirsiniz. Ancakdava asamasi oldukca masrafli ve uzun suruyor... Umarim yardimci olabildim. İyi gunler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?