- 12 Mart 2015
- 906
- 394
Merhabalar ben 3 ay once mahkememiz goruldu bosandik esim anlasmali bosanma icin bana imza attirdi atmazsan cocuklarin yuzunu bile goremezsin seni rezil ederim dedi bende cocuklarim icin attim. Dilekcede nafaka mal varlihi zinet talebinde bulunmayacagim ve cocuklarin velayeti babada kalacak ve mahkeme masraflarin kocaya aittir diye 3 tane madde yaziyordu. Mahkemeden sonra karar kesinlesmesi icin 2 hafta sonra gelin imza atin dediler ben gitmedim esim gecen hafta gitmis atmis ben simdi ameliyat oldum ben hastanedeyken eve tebligat gelmis ama yokum diye bildiri kagidi asmislar. Ben temyize basvurmak istiyorum. Esim zorluk cikarirsan seni ahlaksizlikla suclarim diyor. Ben oyle bisey asla yapmadim asil yapan kendisi ben disardan okuyorum diye sucladi facedeki acikogretim sayfasinda bilgi amacli gorusmemi ve internetten kitap aldihim kisiyi ile aramda bursey olduhunu idda ediyor gec saatteki whats app gorusmelerini falan delil saydiririm diyor ama alisveris yaptigim kisiler saat 11 12arasi musaitler diye o saatte iletisime gecoyordum mecburen o da onlari kotu anlama cekiyor. Simdi ben ne yapmaliyim. Bunlar gercekten beni haksiz saymaya yetermi temyize basvurdugumda muhtemelen bunlari ortaya dokecek cocuklarimi ve velayeti alabilirmiyim temyize nasil basvurabilirim?