Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boyner termosifona benziyor. banyodaki kalorifer peteği söküp yerine boyner takılıyor.Yani içindeki sıcak su kalorifer kazanından geliyor.Kullanılan su ortak giderden karşılanıyor.Bu da binanın su faturasını ve kullanılan yakıtı etkiliyor.Boyner kullananlar ne kullandıkları suyun nede yakıtın farkını vermiyorlar.Yani bizim cebimizden çıkıyor.Uyarıları bitürlü dikkate almıyor.Hukuki yollarla bu komşularımıza müdahale edebilirmiyiz.
kızım 3 yaşında oldu kimlikte 2 isim yazılı ben bunu nasıl tek isime düşürebilirim bunun maddi boyutu nedir
slmlar.avukat arkadaşlar bi konuda yardımınıza iğtiyacım var.eşim boşanma davası açmış bulunkatatadır ve süreç devam ediyor.eşimin üstüne olan evi boşanma davasını açmadan önce diğer bir şahısa satış göstermiştir.ev bu durumda üzerine görünmüyor.bahsettiğim bu evde hak talebim olurmu yeni medeni kanun bu konu hakkında nasıl bir yol izleyicidir.şimdiden ilginize teşekkürler...
Merhaba çok önemli bir sorum var. Bir dava sulh cezadan ağır cezaya sevk edildiyse itiraz edilebilirmi? Öyleki karşı tarafın avukatı bile ağır cezaya sevk edilmesine itaraz etti. Davanın sulh cezadan devam etmesi için itiraz edebilirmiyiz? Lütfen yardımcı olurmusunuz?
bubölüme herkes her soruyu avukat arkadaslara sorabilirler.
AVUKAT ARKADASLAR SORULARIMIZA CEVAP VERIRSENIZ VE BIZLERI AYDINLATIRSANIZ MADUR KADINLARIMIZA COK YARDIM ETMIS OLACAKSINIZ.MÜKAFATINIZ ISE SADECE ICTEN YÜREKTEN YAPILAN DUALARDIR:NEDEMISLER KIMININ PARASI KIMININ DUASI
merhaba benimde bi sorum olacaktı yardımcı olursanız sevinirim... benim kayınpederim 2003 yılında bir devremülk satmış.. ki bu satıştan resmi hiç bir evrak olmadığını mülkü alan şahıstanda hiç para almadığını söylemişti.. velhasıl ev bedavaya gitmiş oldu.. kayınpederim kasım 2007 de vefat etti geçen gün evini toparlarken devremülkü sattığı şahsın adına iki tane senet çıktı... biz bu senetteki parayı o kişiden tahsil edebilirmiyiz yada hukuken hakkımız arayabilirmiyiz. teşekkürler...
Cnm merhaba !..Benimde bir sorum olucak bu benim için çok önemli ben şuan 32 yaşındayım eşimden ayrıldım 13 yaşında bir kızım var.Yıllar evel annemin bağkura giri vardı 1 sene boyunca ödedi. Sonra vefat etti o zamnlar küçük oldugum için pek bişey yapamdık.Şimdi annemin bağkuruna geriye doğru borçlanıp ödeye bilirmiyim çünkü bildiğim kadarıyla hak sahibiyim ve sonunda bundan emekli olma gibi bir şansım varmı?..
Eğer beni bilgilendirseniz çok mutlu olurum Melekler hep sizinle olsun Şimdiden teşşekürler...
slm.benimde bir sorum olcak.icramemurları hacze geldiginde ev ve iş yerindeki mallara direkt haczedebilirmi?bildigim kadarıyula 4 eşit taksitle ödeme hakkı var borçlunun.veya bu anlaşma yolu avukatın insiyatifinemi kalmıştır.nasıl işine gelirsemi?.ister anlaşır ister haciz işleminmi yapar....aaydınlatırsanız çok sevinirim.tşkler
slm arkadaslar 21 senelik evliyim. ve bu zaman icinde esimle beraber edindigimiz mal varliklarimiz ve birikintilerimiz var yalniz hepsi esimin üzerine.szan esimden ayrilmak istiyorum yalniz mallar ve birikimler üzerine hicbir anlasmamiz yok.ayrildigimiz taktirde ben ne kadar hak sahibi oluyorum ayrica 3 de cocuk var.simdiden tesekkürler
merhaba ben 2002 yılında evlendim ve 2005 yılında bir oğlum oldu aylı yıl efecan5 aylıkken ayrıldım çalışmamasından dolayı....
ve boşanma davasını adresi olmadan açmak istemedim...
adresini yeni buldum..
durumum iyi olmadığı için dilekçeyi kendim yazmak isyiyorum...
bana dilekçeyi usulüne uygun şekilde yazmama yardım edermisiniz...