Merhabalar hiç bir yakınımız olmayan fakat hayatına şahit olduğumuz mazlum bir ailenin boşanma davasına şahit yazıldık ve istemedende olsa böyle durumlarda şahitlik etmek istemesekde gerçekler için kabul ettik.. şimdi görüşemesekde geçmiş yıllarda yediğimiz içtiğimiz aynı, yaşantısına tanıklık ettiğimiz ve tamamen duydugumuz gördüğümüz kadarıyla gerçek şahitlik yaptık hiç bir yalan eklemeden ..eşim bu sırada beyefendiyle aynı işte çalışıyordu geçmişte duydugu iş sorunlarındanda bahsetmiş boşanma davası açan beyin ve biz bayan tarafından şahidiz zamanında ikiside aynı derecede yakın arkadaşlarımız olmasına ragmen mağdur olanın bayan olduğu için ikisinin hayatında bayana şahitlik yaptık .zamanında şehir efsanesi gibi duyulan ,birçok insanın bildiği alengerli işlerindende mahkemede eşim bahsedince sonrasında hakkımıza dava açilmiş bu sebeple yalancı şahitlik yapılmış diye ..kendimizden eminiz tamamen doğrudur herşey..kendi amacının boşanma davasında az tazminat odemek için herşeyi kullanmak istediğini düşünüyoruz ve davayı uzatmak istediğini.bu durumda biz şahit olarak ne yapmalıyız ..ayrıca kendi iddiasını gerçekleri söylediğimiz için çürüteceğiz tabii ama devamında bizde tazminat davası açabilirmiyiz ...yalancı şahit olmadığımız halde kendi çıkarları için bizide yalancı şahitleriyle magdur etmek için uğraşıyor ..eşimin işi yogun olduğu için ve çokda maddi bütçemiz olmadığı için beni düşündürüyor ..nasıl hareket etmeliyiz.. bizimdemi dava açmamız gerekli ..gerçekten artık hakettiğini kanun önünde bulmasını istiyorum adaletin gücüne inanarak ....saygılar.. BURAYI GÖRMEDİĞİM İÇİN BUNUN İÇİN AYRICA KONUDA AÇMIŞTIM ..KOPYALADIM KONUYU