zaten onlar cekmışler ıhtarı neyı beklıyorsunuz. hemen cevabı bır ıhtarname cekın. akabınde işçi alacağı davası açın. dıkkat edın bu ıhtarı "işe gelmedığı için tazmınatsız olarak ısten çıkardık" demek için yasa karşısında haklı görunmek için yapıyorlar zaman kaybetmeyın
selamlar avukat bey kart aıdatımla ılgılı tuketıcı mahkemesı heyetine muracat ettım ve davada paramın ıadesıne karar verıldı sımdı bankaya gıdıyorum bız elden para odemeyız deyıp terslıyorlar soru su paramı kımden ve nasıl alıcam
merhaba
benim 38 aylık bir oğlum var. kendim de devlet memuruyum. eşimle ayrılma durumumuz var. boşanma durumunda oğlumun velayetini almam durumunda babanın ayda görüş süresi ne olur. Ben çalıştığım için evde akşam 19:00 gibi oluyorum. haftasonları babada kalacak olursa hafta içi gece sadece 2 saat mi geçirebileceğim. bu durumda ben oğlumla çok çok daha az zaman geçiriyor olacağım. acaba bu haftasonunun tamamı olayı anne çalışıyorsa değişebiliyor mu?
teşekkürler...
genelde verilen karar " her ayın 1. ve 3. hafta sonu saat 10:00'dan ertesi gün saat 17:00'ye kadar, dini bayramların 2. günü saat 10:00'dan 3. günü saat 16:00'ya kadar ve babalar gününde saat 09:00'dan 17:00'ye kadar babasında kalması "şeklindedir. Eğer taraflara uymazsa anlaşılarak değiştirilebilir.
rica ederim canım sen de sağol.
bana acil bir cevap gerekmektedir sayın avukat arkadaşlar....babamın aylardır maaşının komşusu tarafından çekildiğini babamın akıl sağlığının yerinde olmamasından fadalanılarak onun adına kredi çekildiğini ve maaşını ellinden aldıklarını öğrendik .banka müdürü bizi arıyarak suç duyurusunda bulunulursa şayet görüntülerin verileceğini söyledi...şu an beklemekte olduğumuz bir de veraset durumu var babamın ciddi akıl sağlığını yürütmede problewmleri var (unutkanlık hastalığı ) bunun dr.lar tarafından raporunu beklediğimiz bu aylarda bir de böyle bir sorun ile karşı karşıya kalmış bulunuyoruz...bu konuda nasıl bir yol izlemeliyiz ..............
peki hangi bölüme başvurmalıyız ? biz kişiyi de biliyoruz bu arada ,kendisinin uygunsuz yaşam tarzı da herkesçe biliniyorHemen savcılığa gidin ve sahtecilik ve dolandırıcılık şikayetinde bulunun. Savcılıktan bankanın kamera kayıtlarınında istenmesini talep edin.Kişi tespit edildiğinde hukuki yollara da başvurursunuz.
merhaba,avukat arkadaşlara benimde bir sorum olacak...evimi satacağım kişi kredi ile almak istiyor...bende güvenemiyorum çünkü kredinin çıkması için önce satışın verilmesi gerekiyormuş...
yada para sahte olursa gibi korkularım var ilk defa ev satıcamda..tapu verdiğim anda parayı almanın başka yolu varmıdır yada bu sırada satıcıyı koruyan bi düzenleme varmıdır...
teşekkürler...
rica ederim canım sen de sağol.
bir bankacı olarak sorunuzu ben cevaplasam bir sorun olmaz sanırım.kredi onaylanır tapu evrakları alıcıya teslim edilir.alıcı ve satıcı aynı zamanda bankanın yetki verdiği kişi tapuda aynı anda hem alım satımı hem de ipotek koyma işlemini yapar.alıcı ipotek evrağı ve yeni tapuyla bankaya gelir ve ödeme direk satıcı hesabına ya da bizzat satıcıya nakden yapılır.konut kredileri direk krediyi çeken kişiye ödenmez.
zaten bazı bankalar parayı kredi evraklarını imzalatıp tapu işlemlerinden önce alıcı hesabına geçip blokeye alır.tapu işlemi bitince de paranın blokesi kalkar ve ödeme yapılır.
kısacası mağdur olmazsınız merak etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?