Alacak davası olduğu için 10 yıl olandan yararlanılamıyo yani öylemi ?
Bunlar mal rejimine ilişkin alacak değil ki ev tapusunu babasının üstüne yapmışlar siz bunları boşanma sırasında neden belirtmediniz ki ben öğrenciyim henuz avukat değilim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alacak davası olduğu için 10 yıl olandan yararlanılamıyo yani öylemi ?
Belirtemedik çünkü beni çok tehdit etti alkol alıp evime çok geldi. Bir ara tazminattan bile vazgeçirecek konuma getirdi beni ama ben ev almak istediğim için vazgeçmedim.Zaten aldıgım tazminatlada şuan ev alamıyorum yetmiyor çünkü.Üstüne üstlük zorla ödediği tazminatı geri alabilmek için haksız yere bana dava açtı.Şuan ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.
Müşterek hesap değilse çok rahat kanıtlarsın hiç bi şey talep edemez hem evlilik sıradında kazandıgın para bile olsa mallarınız boşanmayla tasfiye edilmiştir senin hesabındaki paradan müşterek olduğunu ileri sürerek bir şey isteyemeZ
Canım teşekkür ederim.Evet müşterek hesap değil di.Benim birikimimdi evlilik boyunca ama dava açtıgım gün geldi beni darp etti.Tamamını istedi ertesi gün bankaya gittim çektim verdim ama hiç almamış gibi dava açtı.Banka kayıtları ortaya çıkınca darpten hemen 1 gün sonra paranın çekildiği açıga çıkıcaktır.Keşke korkup çekmeseydim evimide alabilirdim.Beni uğraştırmak için elinden geleni yapıyor.Peki ben tehditle elimden aldıgı için paramı geri talep edebilirmiyim.
Canım teşekkür ederim.Evet müşterek hesap değil di.Benim birikimimdi evlilik boyunca ama dava açtıgım gün geldi beni darp etti.Tamamını istedi ertesi gün bankaya gittim çektim verdim ama hiç almamış gibi dava açtı.Banka kayıtları ortaya çıkınca darpten hemen 1 gün sonra paranın çekildiği açıga çıkıcaktır.Keşke korkup çekmeseydim evimide alabilirdim.Beni uğraştırmak için elinden geleni yapıyor.Peki ben tehditle elimden aldıgı için paramı geri talep edebilirmiyim.
merhabalar umarım doğru yerden yazıyorumdur. avukat arkadaşlardan yardım istiyorum. eşime çekişmeli boşanma davası açmıştım.eşim bana baskı yaparak ve istediğim bazı şeyleri vermeyi kabul ederek anlaşmalı boşanmaya ikna etti ve gittik duruşma gününü hemen aynı gün aldık ve duruşma tutanağını boşanmaya karar verilmesi şeklinde imzaladık.fakat 17 aralık p.tesi günü gelin kararı imzalayın dediler. ama benim istediklerimden eşim vazgeçti. ve ben şimdi bu davayı tekrar çekişmeliye çevirebilirmiyim veya ne yapmam gerekir.yardımlarınızı bekliyorum.
hayırlı günler,ben 17 yaşındayım nişanlım ise 23 yaşında.Ailemle aramda birtakım sorunlar yuzunden cok bunaldım ve evden cıktım gıttım.nisanlıma söyledım sevıyorsan cık gel yanıma böyle eböyle oldu dedım. geldi o da ve 2 gun sonra meydana cıktık aılemın yanına geldım ve annem babam sıkayetcı degıller bende sıkayetcı degılım ustune nısanlım bana eve gotureyım senı gel dedı fakat ben ıstemedım gıtmeyı aıleler toplanır konusur dedı fakat aıleler toplanınca pek sakın konusamıolar annem babam sıkayetcı degıl bende sıkayetcı degılım kendı ıstegımle gıttım bınevı ben kaçırdım onu nısanlım bı ceza alırmı acıl yardım?
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.Şu an özel bir avukat tutma imkanım yok,zaten ne oluyorsa ondan oluyor,farkındayım ama bu geçici dönemi atlatana kadar neler yapabileceğim konusunda fikir sahibi olmuş oldum en azından sayenizde.Tekrar teşekkür ederim vakit ayırdığınız için.elinizdeki Mahkeme kararıyla icra dairesine başvurarak çoçuğunuzu görebilirsiniz. resmi işlemler yapılacak ve çoçuğunuzu görmenız gereken tarıhlerde memur eşliğinde gidip çoçuğunuzu alabıleceksınız.eğer kaçırır veya göstermezlerse şikayet edebıleceksınız
yalnız bır avukat arkadaşımızdan yardım almanızı öneririrm.
Arkadaşlar merhaba, kuzenim 7 yıldır aynı firmada çalışmakta fakat artık çalışma ortamından ve patronlarından memnun değil. Çıkmak istiyor ama tazminatını da yakmak istemiyor kolay değil yedi yıllık tazminatı var. Tazminatını alarak çıkabileceği başka bir yolu var mıdır acaba ?
Arkadaşlar merhaba, kuzenim 7 yıldır aynı firmada çalışmakta fakat artık çalışma ortamından ve patronlarından memnun değil. Çıkmak istiyor ama tazminatını da yakmak istemiyor kolay değil yedi yıllık tazminatı var. Tazminatını alarak çıkabileceği başka bir yolu var mıdır acaba ?