2 sene önce evlendim. çocuk sahibi olmaya çalışıyordum.doktora gittim doktor sorun olmadığını belirtti eşimi çağırdı eşim gitmek istemedi ve neden oldugunu sorunca bana gerceği söyledi meğer eşim kısırmış testisleri yokmuş testis yerine protez taktırmış.neye uğradıgımı şaşırmıştım.ne yapacağımı bilemedim. doktorlarla konuştum.eşim bana karın boşlugunda bir testis oldugunu fakat bulunamadıgını söylemişti. doktorlarda bu durumda eşimin kanser olma ihtimali var dediler. korktum eşimle tedavisi için ankaraya gittim. ne yapacagıma karar veremiyordum ayrılmaya korkuyordum ama bi yandanda yalan beni kemiriyordu.ben düşünürken eşim ayrılmak istediğini belirtti. sebep ben olanları ailemle paylaşmışım onun onuruyla oynamışım.yaptıgım hatayı anladım boşuna acımışım ben.şimdi beni sıkıştırıyor hemen gerekeni yap davayı aç diye.şimdi ben dava açarsan tazminat isteme hakkım olurmu.yoksa karsı tarafın dava açmasınımı beklemeliyim. ne yapacagım bilmiyoorum.ayrıca yeni ev almıştık 100 bn tl kredi borcum var ev benm üzerime, bide araba var eşimn üzerine ama benm altınlarım ile alınmıştı. beni madur ettiler hayatımla oynadılar hala da magdur etmeye çalışıyorlar. kaynanam ve kayınbabamda benden bu durumu sakladıgı için onlara manevi tazminat davası açabilirmiyim.lütfen yardım edin cevaplarınızı bekliyorum.