- 13 Haziran 2011
- 12.640
- 7.664
arkadaşlar bi süredir net üzerinden elemeklerimi satıyorumsipariş alıp yapıyorum emeğimi paraya çeviriyorum akmasada damlıyor evime katkı oluyor zor zamanlarda...bir kişi benden 300 liralık ürün istedi beğendi şöyle olsun böyle olsun tamam anlaştık şubat ayında verdi siparişini ve eylül ayındayız hala paramı vermedi tam 9 kere şugün yolluyorum bugün yolluyorum diye beni oyaladı ben en başından bu yana hep kibarlıkla iyi niyetle yaklaştım ve paramı istedim ama ciddi şekilde emeğimin karşılığını paramı isteyince bana birsürü hakaretler tehditler yağdırdı.facebook profilimde ettiği hakaretleri falan hep resimleyip paylaştım bende arkadaşlar dikkat edin bu kişi dolandırıcıdır alışveriş etmeyin diye ondan sonra gene devam etti hakaretleri engelledim sonra kendisini sonrada kardeşinin facesinden birsürü küfür hakaret tehdit mesajları geldi kapıma gelirmiş kaldırmazsam onları yiyosa kaldırmayacakmışım daha ağzıma alamadığım küfürler bunların hepsini resimledim belgeledim.şimdi ben bu kişiye hakaret tehdit küfürden dava açmak istiyorum aynı zamandada bana verdiği sipariş için aldığım malzemeler verdiğim emek ve onun sipairşlerini yaparken başka siparişlerime engel olması bana zarar ettirdi bu durumda ne yapabilirim.elime ne geçer mahkeme kimin leyhine sonuçlanır.bide aile içi bir tartışmadan dolayı geçtiğimiz yıl mahkeme para cezası vermişti bana ama sabıka olmayışı sicilin temizliği nedeniyle ödemedim parayı şimdi dava açarsam onuda etkilermi bu dava ? acil bilgiye ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirm pazartesi işlemlere başlamak istiyorum o yüzden acil
tehdit sebebiyle Savcılığa suç duyururunda bulunun
alacağınız sebebiyle senet veya fatura vs elinizde olmadığı için 7 ornek dediğimiz yolla icra emri gönderebilirsiniz. ancak borca itiraz ederse dava açıp borcu ispatlamak zorunda kalırsınız
sizin davacı olmanız geçmiş ertelenen cezanıızı etkilemez. herhengi bir sbepten oturu ceza almış olmanız gerekir Mahkemeden etkilemesi için