avuç içi kadar mutluluk

yexsxxsxim

*dışı buz içi b@l’ım*
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
968
1
Şu sıralar dilimde hep şu şarkı

Her zaman az veren candan verirmiş
Bana biraz sevgi biraz ümit ver
Kim demiş sevenler çok şey istermiş
Avuç içi kadar mutluluk yeter:sm_cool:

Sormak istediğim sizin avuç içi kadar mutluğunuz ne olabilir?
En son ufacıkta olsa sizi mutlu eden ne oldu hayatınızda?a.s.

aslında biz kadınları küçük bir hareket, güzel bir söz, güzel bir bakış bile mutlu etmeye yeter...kadın ruhundan anlayan bir erkek küçük şeylerlede karşısındakini mutlu edebilir. ve ben kendimi bu konuda şanslı hissediyorum. evet bazen kafasını kırasım geliyor ama yinede beni hoş tutmasını bilen bir eşim var.

ve en önemlisi çok şker bir kızım var. benim mutluluğum bunlar. sağlıklıyım, yuvamda huzurluyum. bir aileye sahibim. sevdiklerim yanımda. ben asıl servete sahibim galiba.
maddiyatımın daha iyi olması ise benim ekstra mutluluğum olabilir sadece...binlerce şükür olsun...

Kimilerine göre lüks kimilerine göre olağan belki..
Evim.. Birtanem...:asigim:
Tam bir ev aşığıyım..
Sahip olduğum için her gün kaç defa şükrettiğimi bilmiyorum inanın
Huzur bulduğum tek mekan.:asigim:

En son mutluluğum nişan elbisemi bulmak oldu..
Ben çok basit birşey bile arasam bir türlü denk gelmez,günlerce uğraştırır beni..
Nişan kıyafeti konusunda da çok kaygılıydım ama geçenlerde nişanlımla girdiğimiz ilk mağazada rüya gibi bir elbise bulduk..
İkimiz de çocuklar gibi sevinerek eve geldik..
İçimizde büyük bir kaygıydı bu konu,halloldu çok şükür..

benim mutluluklarım şu an tam bir avuç
sabahları daha küçük oldukları için vaklamak yerine cikliyerek beni uyandıran ördekçiklerimmm:dance:

ama bazen heryeri pisletip beni deli ediyorlar,bi de evimiz artık kümes gibi kokuyo:mymeka:

benim mutluluğum oğlumun sağlık ve sıhhati
ama bu avuç içi kadar mı bilemiyorum

kuşum sultan papağanım onu öpünce cikleyince nasıl mutlu oluyorum bi görsenizzz eşim bile kıskanıyorr

belki her seferinde bunu söylüyorum ama benim tek mutluluğum eşim ve kızım....ama bu mutluluk avuç içi kadar değil...

eşim - kızlarım- ailem bunlar zaten mutluluk kaynaklarım
ama çalışmak kadar beni mutlu eden birşey düşünemiyorum çalışmayı üretmeyi çok seviyorum ve mutlu ediyor beni
eşime işinde destek vermek ve onun gözünde verdiğim desteğe teşekkür ışıltısı dünyaya bedel
tabi kızlarım eskiden çalışıyorum diye isyandaydı fakat şimdi ne olduğunun farkına varınca onlarda desteğe destekle ailece mutluluk yaşıyoruz anlayacağın

eşim ailem işim sevdiklerim gamyoncuiremsu bayanları herşey mutlu etmeye yetiyo kaydirigubbakcemile3 yeterkı olumlu bakmasını bilelim ama benı en çok sabahları uyandıgım zaman ilk onu görmek benı çok mutlu ediyor:CüvCüv:

benım mutluluğum esım,onu çok seviyorum.bana sevgi dolu gözleriyle bakıp sevdiğini söylediği an bütün dünyalar benim oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…