- 26 Nisan 2010
- 795
- 5
- 118
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar ben ilk kez sipariş verdim ve istediklerimin büyük bir kısmı gelmemiş ve sayfamda kredi kartımdan kalan ücret yazılı ve bir daha ki siparişte o fiyat düşücek aladığım kadarıyla ama ben sipariş vermeyi düşünmüyorum paramı nasıl alabilirim kızlar lütfen bana yardımcı olur musunuz
bu firmanın çok stok sorunu var ki istediğin hiçbişeyi bulamıyosun sonrada habire kampanyamız var diye msj atıp duruyolar
Cardin Hakkında KENDİ İŞİNİZİN SAHİBİ OLMAK İSTER MİSİNİZ?
Hepimizin ihtiyacı olan başta Pierre Cardin bayan ince külotlu çorap ve taytları, Bunun yanında son derece kaliteli ve çok uygun fiyatlı şık gecelikler, babydoll’ler, pijamalar, sütyenler, külotlar, atletler ve korseler ile erkek ve çocuk iç giyim ürünleri katalogdan satarak para kazanmaya ne dersiniz?
Kullanıcı adı ve şifrenizle sisteme girip, istediğiniz ürünleri renk ve bedenlerine göre sipariş edebilirsiniz. Sipariş alt limiti 50 TL'dir. 50 TL ve üzerindeki siparişlerinizin kargo ücreti tarafımızdan karşılanacak olup, sizlerden herhangi bir kargo ücreti talep edilmemektedir.
Ürün Teslimatı;
Avrupa Networking PTT kargo ile çalışmakta olup; kasaba ve köyler dahil olmak ü Siparişlerinizin kaydı alındıktan en geç 2 iş günü içerisinde kargoya verilmektedir.
Ödeme;
Verdiğiniz siparişlerin ödemesi 3 şekilde yapılmaktadır.
1. Kredi kartı ile ödeme,
2. Banka havalesi,
3. Kargo teslimatında, elden odemek uye olmek isteyenler bana mesaj atabılırlr
Avrupa networking ptt kargoyla anlaşmalı değildir lütfen yanlış bilgi vermiyelim;YURTİÇİ KARGOYLA ANLAŞMALIDIR
bu ürünü tekrar soksalar stoğa yaa o zaman çok satmıştım soruyolar ama yokEki Görüntüle 311421 Eki Görüntüle 311426 Eki Görüntüle 311427
001-018222
kodlu gecelik ürün likralı saten tavsiye ederim :)
meraba kızlar Dün netten üyelik formunu doldurdum fakat hala şifrem gelmedi telefonuma ne zaman açılır kaydım bilen var mı ? :26:
Bir de geliş fiyatlarını nerden görebiliriz acaba katalogla birlikte geliş fiyatları yazan bir broşür geliyor mu ?:44:
Hanımlar Ankara'dan birileri var mı burada?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.