• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Avril'i Kendime Nasıl Uyarlarım ?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

s*e*l*i*n

Nirvana
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2007
365
8
621
..................................................................................................................

Son düzenleme:
avrillavigne19za0.jpg

kat olmayan dümdüz saç işte =)
ama siyahın üzerine lacivert yapma derim. lacivertin tutması için avrilin saçı kadar açıyolar saçı oryalle. saç maç kalmıyo siyahtan sarıya dönülünce.

avril saçlarını çıt çıtmı kullanıyo ne normalde onun saçlarının bu kadar gür olduğunu hatırlamıyorum

kızlar avrilin burda saçlarında gördüğünüz gibi hiç makaz izi yok yani hepsi düz kesim deil yani bide tel tel bunu yapmak için ustura veya jilet gibi bişile kesiyorlarmış yaptıran veya bilgisi olankafamçokkarıştıCADIARZU:1shok:

hepsi eşit uzunlukta deil

bide saçlarım ince telli gerçi enteleye başladım ve annem bile farketti saçların çok gürldi filn dio ama neyse sorun yapar mı bunun gibi bi model yapsam yani saçlarım dahada az gözükürmü

makas izi belli olmadıktan sonra dolgun durur bunun içnide makasla kestirme saçını katlarında kısa olmasın ama usturayla katı versin

ben saçlarımı kat kestirdim düz olmasına rağmen bazen uçları kalkabiliyor usturayla kalkmaz inşallah

Avrilin kafasının dip kısmına bak , saçları o kadar kalın telli ve gür görünmüyo , uçlar daha çok çünkü çıtçıt var artı usturayla çok fazla kat verilmiş , ve rasta havası kazandırılmış (artık neyle yaptılarsa)

nasıl böyle güzel saçlara sahip olabiliyor anlamıyorum doğrusu bizim ondan ne farkımız var bizde onunki gibi güzel saçlara sahip olabiliriz ama nasıl?*??**??napıyor saçlarına bi bilgisi bi tahmini olan?**

avril lavigne'in saçları çok yıpranmış ve çok işlem görmüş, o yüzden çok güzel ve sağlıklı saçları yok . ayrıca avril bir sanatçı ve bu yüzden güzel görünmek zorunda. eminim ki sen ondan çok daha güzelsin. avril'ın saç modeli katlı. kuaföre bunu "alt kısımları daha uzun, üst kısımları ise bombele katlı" diye anlatabilirsin.

kaynak bence de... ilk çıktığı zamanı hatırlıyorum gayet inceydi saçları fare gibi yerimseniben
sanırım ustura uçları kaldırıyodur avril düzleştirici kullanıyor zaten.

ozmn ben usturayla kestirmiyim çünkü şuan saçlarım düz katlar var onda bile uçları kalkıyo diğer yerler düz:Skestiren hiç yokmu yaw:S

benim saçlarım dümdüz ama usturayla kesilen yerlerin uçları kalkıyor ben uçlarını düzleştiriyorum.
zaten fönsüz de avrilin saçı gibi olmaz =)

benim saçlarım dümdüz ama usturayla kesilen yerlerin uçları kalkıyor ben uçlarını düzleştiriyorum.
zaten fönsüz de avrilin saçı gibi olmaz =)

canm ben şimdi uzatıcam avril kadar çok az önlerde saç bırakcam geri kalanını katsız sadece uclarını usturayla kestircem ozmn yine ucları kalkarmı sence çnkü uğraşmak istemiyorum pek
bide benden sana bi tavsiye benim saçlarım eskiden çok düzdü katlı kesim ve şampuanın etkisiyle dalgalandı ucları kalktı artk her banyodan sonra elidorun dolgunlarştırıcısını sürüyorum saçlarımı baş aşağı makineyle kurutuyorm hem şaçlarımda hacimlenmiş oluo hem düz oluo ne hikmetse ama düzden kurutsam saçlarımın uçları kalkıo:1shok:

Back