• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Avril'i Kendime Nasıl Uyarlarım ?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Benim usturalı saçım, saçım dümdüz zaten de

usturayla uçları evet böyle, yıpranmış gibi gözküyo, kıvrılma yok bende :S hem neden kalksınki :S

zaten ben hep usturayla kestriyrum daha hoş duruyo ben ce hem sen tepeleri kısa olan bi model arıyodun fikrinmi degişti D tatlicadiarzu

ustura her saç tipine gitmiyo mesela benim usturayla kestiklerinde uçları tiftik tiftik oluyo böyle tıpranmış gibi hele duştan sonra amman allahım kafamçokkarıştı bence seni tanıyan sıksık gittiğin bir kuaförse ona sor derim .. avril mesela bu fotografların hepsinde saçları fonlü yapılmış birde fonsüz hali nasıldır .. yani sende devamlı bakım yapabileceksen usturayla kestir .. makas saçı fazla yıpranmış göstermiyo .. karar senin kullanışlı bi şekilde kestir en iyisi ;)

şimdi benim saçlarım ince telli olduğu için kat kestirdim bu sefer düzlüğü gitti kuaför kurbanı oldum bende böle bi model düşünüyorum şimdi böyle kessem saçlarım daha da az hazimlimi olur bilmiyorum hacimlensin diye kat yaptık bu seferde dalgalandı...sizce böyle kesim benim saçlarımın olmayan hacminide alır mı?

Son düzenleme:
hergun Fon Yada Bir Gun Fon Geride Kalan Uc Gun De Duzlestirici Kullanarak Duz Saclari Herzamn Koruyabilirsin Avrilin Saclari Dumduzz Katsiz Falan Uzun Bir Sac Kat Attirma Duz Tut Olsun Bitsizn Ince Telli Gibi Duruyor Onun Saclari Seninkilerde Oyleyse Rahatca Uygularsin

selin Bu Arada Sunu Soyleyeeyim Bu Yaz Kate Moss Kahkulu Coook Moda Ve Bence Avrilin Mdelinden Cokk Daha Guzel Bence Onu Denemelisin Sahsen Ben Oyle Dusunuyorum Avrilinkinde Gercekten Hicbir Numara Yok Ki Yaw Dumduz Sac Iste Be Canim

2751881ym7.jpg

2751871mj1.jpg

dediğin bu galiba canım ama benm alnım küçük olduğu için yapamam benm istediğim saç uzun, düz ve modelli olcak we kat olmucak kat olunca uçları kalkıyor:D

benim saçım avril modeli işte aynı.belime geliyo ama yıprandığı için kestirmek istiyorum izin vermiyolar :(

bende usturayla kestirdim maalesef sakın ketirmeyin ustura saçı kabartıyoo..
saçlarınızı seviyosanız kestirmeyınnn ileride saçın çatallaşmasına sebeb oluyo
kaforunuze söylediginizde dümdüz makas izleri olmıcak şekilde olmasın yani makas izleri istemiorum derseniz o yapar ama benden tavsiye yaptırmayın..

bende bi ara jiletle kestiriyodum. gerçekten makas izi olmuyo hemde saçları daha az gösteriyo.ama saçlar zamanlar inceliyo ve çabuk kırılıyo. bende bıraktım artık makas la kestiriyorum ama iz olmasın diyorum.şuan da uzatmakla meşgulüm :D

avril saçlarını çıt çıtmı kullanıyo ne normalde onun saçlarının bu kadar gür olduğunu hatırlamıyorum

Evet çıt çıt kullanıyor,ben daha önce de farketmiştim,bazı resimlerde özellikle çok belli oluyor çıt çıt kullandığı :kahve: bu çıt çıtlar iyi oldu istediğin zaman 10 dakikada uzuyor saçlar :tomato:

nasıl böyle güzel saçlara sahip olabiliyor anlamıyorum doğrusu bizim ondan ne farkımız var bizde onunki gibi güzel saçlara sahip olabiliriz ama nasıl?*??**??napıyor saçlarına bi bilgisi bi tahmini olan?**

kimsnein kimseden bi farkı yok sadece iş paraya bakıyo. kız o kadar yol katetmiş eh saçları da gusel olsun az laelaelaelaelae

arkadasların dedigi gibi tek cıtcıta git 20-30 milyon ver. bikaç tane al. kullan bakayım senin saclar nasıl fıstık gibi olmuyomuş. en azından şimdilik çıtçıt.

benim saçlar gür kalın telli ama uzun değil işte:S uzatayım avril de kimmiş:P ukalalık yapmayım da bende düşünüyorum çıtçıtlanmayı :icecream:

Back