• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Avril'i Kendime Nasıl Uyarlarım ?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
peki kızlar saçlarıma kat yapmadan hacmini arttıramazmıyım?kat yapmak istemiyorum çünkü yaptım çok kötü oldu uçları kalktı filn kötü oldu açıkcası sizce ne yapayım?

avrilin kendi sacinin bu kadar uzun oldugunu sanmiyorum bir cok sanatci hatta hepsi sac kullaniyolar cit cit diil ama kafaya dikileni fln var ondan kullandigindan uclari oyle gorunuyodur. kuaforune avrilin fotolarini gotur sor o daha bilir a.s.

peki kızlar saçlarıma kat yapmadan hacmini arttıramazmıyım?kat yapmak istemiyorum çünkü yaptım çok kötü oldu uçları kalktı filn kötü oldu açıkcası sizce ne yapayım?

saclarını düzlestir.. sac spreyinide kullanıp sac aralarına krep at.. sık dişli tarakla saclarının üst kısımları yani gçrünen kısımları hariç iç kısımlarına yaparsan hacimli görünür yerimsenibenyerimseniben

kızlar resme nasıl baktınız siz yaaa saç iki kattan oluşuyor ama makas izi kalmamış tabi bu fönlü hali ayrıcada postiş veya çıtçıt kullanma ihtimali yüksek .......:1closedeyes:
sen saçına bunu uygulamak istiyorsan işini çok iyi bilen bir kuaföre git bence ama avrilin saçları iki kat kesilmiş .........:1closedeyes:

walla bence sacını öne eğ...cok ince dişli tarakla krepemsi bişi yap .. ama üstten görünmicek sekilde.. sonra basını kaldır düzelt saclarını azcık.. üstünden fırcayla yapıklı olan yerleri düzelt.. spreyle.. oh mis

keğer saçlarını jiletle kestrrsenn saçların daha çok ince gözükürr avril bu saçını bence vaksla yapıooo bnmde saçlarım böleydi eskiden vaksla tek tek drması için uğraşıyordumm sıkkıntı geldii farklı kestrdimm bugünde gidiorum saçlarımııı kestrmeyeee bakalım bu sefer nasıl bi modell yaptrcam:teytey:

yaa nedir bu genclerin awril merakı anlamıs değilim.. al yurdum insanını.. awrilin gectiği boyama bakım vs vs işlemlerinden gecir.. ona bin basar bence.. degerinizi bilin...

not: awrilin ünlü olmadan önceki halini görsen gülerdin bu arada=))

lülülülülülüayyyyy çekin şunu gözümün önünden kocam evlenmeden hastasıymış bu kızın

kızlar avrilin burda saçlarında gördüğünüz gibi hiç makaz izi yok yani hepsi düz kesim deil yani bide tel tel bunu yapmak için ustura veya jilet gibi bişile kesiyorlarmış yaptıran veya bilgisi olankafamçokkarıştıCADIARZU:1shok:

hepsi eşit uzunlukta deil

evet bunu usturayla kesiyolar

Ben de saçlarım biraz daha uzayınca bu şekilde kestireceğim. Şu an çok küt saç uçlarım, beğenmiyorum bu halini... Ama ustura kullanılsın istemiyorum, ustura saç uçlarını kırıyor. Sadece ara makasla olur mu ki bu model?

Bu arada katsız düz kesim saç değil bu, uçlarında kat var. Katsız düz kesim saç böyle olur:

$db_019.jpg

Back