• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

avonun üretimden kalkan şu muhteşem 2 parfümü

Lyrical ve Surrender
kızlar elinde olan var mı?
ya da başka nerden bulabilirim?

tatlım Surrender nerde bulabilirsin bilmeme ama onun aynısı bi koku tavsiye edebilirim sana Thierry Mugler'ın
Angel kokusu...koku hemen hemen aynı diyebilirim hatta bunu daha çok sevebilirsin kanımca:4: pahalı gelirse şayet açık parfüm satan yerlerdede bulabilirsin kolaylıkla

tatlım Surrender nerde bulabilirsin bilmeme ama onun aynısı bi koku tavsiye edebilirim sana Thierry Mugler'ın
Angel kokusu...koku hemen hemen aynı diyebilirim hatta bunu daha çok sevebilirsin kanımca:4: pahalı gelirse şayet açık parfüm satan yerlerdede bulabilirsin kolaylıkla

surrender ı çok yakın bir arkadaşım için istemiştim canım ama söylerim ona teşekkür ederim tavsiye için:)

surrender çok güzeldi nasıl kaldırırlar anlamıyorum. çok eskiden wink vardı onu da çok beğenirdim uzun zamandır o da yok. Pur blanca ve perceive de çok beğeniyorum inşallah onlar kalkmaz.

kızlar surrender ı buldum aynısı değil ama... koku aynı! ankara da yaşıyorum ben meşrutiyet caddesinde açık parfüm satan bir dükkan var dükkan d&p tarzı bir şey full yeşil rafları var içerisinde ismini unuttum yabancı bir şeydi sanırım. meşrutiyet in bulvar tarafından girince solda kalıyor... sordum denedim önce acı bir koku geldi alakasız dedim ama 5-10 dk sonra canım surenderımla aynı kokuydu akşam gitmiştim yatana kadar koku kaldı üzerimde... fiyata gelince diğer açık parfümcüler gibi 1 alana 1 bedavası varmış 60ml 2 tanesi 20tl dedi sanırım. 75 mliklerde vardı ben beğendim kızlar gidin bir deneyin

surrender, bende bir kez aldım ama çok sevmiştim gerçekten,, kalktığına inanamadım,, şu ara bende üretimden kalkan bi göz kalemini arıyorum fellik fellik,, yok yok yok..

Back
X