• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

avonun en güzel kokusu hangisi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben beyaz tenlıyım benım tenımde soft musk harıka kokuyor pur blancada sevıyorum ama kullanan arkadasımdakı gıbı bende kokmuyor arkadasın dedıgı dogru kokular tene gorede degısık kokabılıyor treselle alacaktım esmer kokusu dıye tavsıye etmedıler...

Elimde Soft musk parfüm ve sprey deodorant var ikisini 25 tl ye veriorum.ilgilenen varsa bana ulaşabilirmi? bayanssulusmile

Son düzenleme:
little black. yaz için biraz ağır kaçıyor ama kışın beğendiğim bi koku

wish of love ama hiç kalıcı deil.

far a way en güzel parfümü bence sonrasında surrender,little black dress,fire me up,wish of love ama kalıcı değiller malesef far a wayde bir yerden sonra sıkıyor şimdi elimde kaldı bir şişe hiç kullanmadım :(

bluerush harika bir koku mavi şişesi var umarım adını yanlış yazmamışımdır.tavsiye ederim mükemmel bir koku...

Far awayi yıllardır kullanıyorum tenime çok yakıştırıyorum ..

pur blanca çok güzel bir koku tavsiye ederim :)
bi ara kullanmıştım :)))

surreal vardı ben bayılarak kullanıyodum ama yıllardır üretilmiyo keşke yeniden üretseler o kokuyu

Çoğu güzel parfümü kaldırdılar zaten herkes bayılıyor tam bundan sonra bunu kullanıcam diyor bi bakıyoruz satıştan kalmış

bende avon'un sadece ıncandessence yi beğeniyorum...hoş ve kalıcı..kokusu portakal çiçeğini andırıyor..şiddetle de tavsiye ederim bayanssulusmile

Son düzenleme:
benim avondan en beğendiğim today , annem çok beğendi ona da aldım, artık annemin parfümü oldu:lepi: avondan başka little black dress i severek kullanıyorum, bunların dışında bazı günlerde ara ara women of earth, far away ve treselle yi kullanıyorum.

bende avon'un sadece İncandessence yi beğeniyorum...hoş ve kalıcı..kokusu portakal çiçeğini andırıyor..şiddetle de tavsiye ederim bayanssulusmile

dediğin böyle yuvarlak şişede olan mı? ben onu kullanmıştım.Adınu unuttum.Herkes o kokuyu sürdüğüm zaman soruyordu.

kesinlikle for away kendimden geçiyorum ama biraz ağır

perceive, bluerush, purblanca, kissable bu kokulara bayılırım bayanssulusmile

Back