Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Treselle tekrar uretimde aldım ama stok sınırlıymısBir zamanlar treselle vardi bayilirdim kokusuna artik uretilmiyor ne yazikki birde little black dress cok guzel..
Evet sinirli sayida uretilmis keske devamli uretilse tekrar hala ayni kokumu peki degisiklik olmusmu kokuda?Treselle tekrar uretimde aldım ama stok sınırlıymıs
Eskisi gibi gelmedi kalıcılıgı sankiEvet sinirli sayida uretilmis keske devamli uretilse tekrar hala ayni kokumu peki degisiklik olmusmu kokuda?
Mutlaka degistirilmistir ya tekrar uretildi cunku uretimi durmustu bu parfumun.. ya kokusunda yada kaliciliginda mutlaka oynama olur eski kalitesi yoktur..Eskisi gibi gelmedi kalıcılıgı sanki
çok haklısınız aldım ve eski rahiyası yokMutlaka degistirilmistir ya tekrar uretildi cunku uretimi durmustu bu parfumun.. ya kokusunda yada kaliciliginda mutlaka oynama olur eski kalitesi yoktur..
Tahmin ediyodum az cok eskisi gibi olmadigini tekrar uretildigini duydum ama almaya cesaret edemedim ben avon temsilsici bi tanidigim bana alma eskisi gibi degil kokusu demisti.çok haklısınız aldım ve eski rahiyası yok