• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

avonun en güzel kokusu hangisi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
parfümlerin kokusu kişiden kişiye değişebiliyo her tende aynı kokmaz herkesin zevki de farklıdır ayrıca bayanssulusmile

teşekkürler kızlar tavsiyeler için.peki kızlar bu kokulardan en kalıcı olanları hangileri?:uhm:

ben beyaz tenlıyım benım tenımde soft musk harıka kokuyor pur blancada sevıyorum ama kullanan arkadasımdakı gıbı bende kokmuyor arkadasın dedıgı dogru kokular tene gorede degısık kokabılıyor treselle alacaktım esmer kokusu dıye tavsıye etmedıler...

rare gold.............sattıklarımın içinde 10 adet değişik aldım kulandım ama en kalıcı ve kışa uygun olanı sadece bence aslında bazıları anne kokusu diyor ama her tende farklı koktuğu için ben ve eşim çevremdekiler beğeniyor tavsiye ediyorum hemde ısrarla...

ben beyaz tenlıyım benım tenımde soft musk harıka kokuyor pur blancada sevıyorum ama kullanan arkadasımdakı gıbı bende kokmuyor arkadasın dedıgı dogru kokular tene gorede degısık kokabılıyor treselle alacaktım esmer kokusu dıye tavsıye etmedıler...

tatlım o esmer tenli olmak ya da beyaz tenli olmaktan ziyada vücut kimyası ve salgıladığı ten kokusu ile ilgili bir durum.bir de cildin yağlı ya da kuru olması parfümün kalıcılığını etkiliyor. sen denesen belki sanada yakışırdı çünkü ten kokunla bütünleştiğinde ortaya çıkan koku herkeste farklı oluyor.

vereliniortak

pur blanca, rare pearls, be kissable (ki kaldırdılar güzel olan herşei kaldırmakla ünlü bu avon) bide en son aldığım make me wonder zemuszemusbayanssulusmile

perceive bana çok ağır geliyo..
bence little black dress fena değil far away de guzel ama bunlar yazın ağir kaçar..

güsel kokan bir sürü parfümü war ama çok kalıcı deiller yaaaklinialirimsmile

bence pur blanca ve women of earth güzel perceive güzel değil pur blancannın blush diye bir türü var onuda sevmedim ayrıca ıssey mıyake de güzel oavonun değil ama CK IN 2 U her de var bende bi arkadaşım free shoptan hediye almış kış için güzel deneyinbayanssulusmile

Merhabalar ben de Avon temsilcisi oldum anck bir farkla tüm ürünlerimde katalog fiyatı üzerinden %10 ile %20 arası indirim yapıyorum ürün kısıtlaması yok indirimler her bir ürün için söz konusu örnek vermek gerekirse katalog fiyatı 60 tl olan bir parfümün bendeki fiyatı 48 lira kar oranımı düsürüp bunu size indirim olarak gönderiyorum amacım sürümden kazanmak :) ilgilenir ve arkadaslarınıza tavsiye ederseniz cok sevnirim katalog fiyatlarını teyid etmek icin A V O N - Yarına Merhaba adresini ziyaret edbilir ihtiyacınız olan Avon ürününün katalogtan cok daha indirmli fiyatını öğrenmek için özel mesaj atabilirsiniz mesajınız 24 saat içinde cevaplnacaktır mesajımı okuma zahmetinde bulunduğunuz için siz KKnın cici kızları sağolun..(KARGO NE OLACAK DıYENLERE:KARGO ÜCRETıNı EKLEDıĞıNıZ TAKDıRDE BıLE YANIBASINIZDAKı AVON TEMSıLCıSıNDEN DUYACAGINIZ FıYATTAN DAHA ıNDıRıMLı BıR FıYATA ÜRÜNÜNÜZE KAVUŞACAKSINIZ)ÖNCE ÜRÜN GÖNDERıMı YAPIYORUM SONRA ÖDEME YAPIYORSUNUZ ÜRÜNÜ BEGENMEZSENıZ ıADE EDEBıLıYORSUNUZ

Back