• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

avonun en güzel kokusu hangisi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ta şimdi gördüm yazdığını kaydirigubbakcemile3 nasıl memnun kaldın mı?
ben kokusuna bakabildim bunların arkadaştan acayip şekerli şu she diye bi parfüm varya ona benziyo ben de hiç sevmem öyle kokuları ama umarım senin hoşuna gitmiştir yerimseniben

sen şekerli koku seviyosan wish of happiness ve yeni çıkan aromadisiac da hoşuna gidecektir. bi de true glow.boshayallersmile

aromadisiac bildiğin anason yaaaa. seker kokusu ile alakası yok :uhm:

ben celebreyi çok begeniyorum keşke bu kadar uçucu bi koku olmasa benim kalıcı kokum olurdu.
ayrıca incandense nin kokusunu da merak ediyrm bi türlü alamadım

pur blanca ve kissable,ama kissable sanırım satıştan kaldırılmış

perceıve kullandm güzel ama çbk gidio kokusu..17 yaşndym bnde.. şimdi blue rush alıcam bakalm nasl =)

son parfümlerinden spotlight çok güzel bir de wish of happiness

fire me up pantene gibi kokmuyor mu ya?=)Ben bayılıyorum.Bide far away.Çok ağır diyolar bana öyle gelmiyor ama :P

[
avonun hiç bir ürününü almıyorum fransız malı

ermeni tasarısından dolayı bilmeyenlerde bilsin:oklava:

Fransız değil ABD malı.. hatta özür bile dilemişti bi site yanlşlık yaptığı için netten bakabilirsn..
boykot mu etmek istiosunz Carrefour'a gtmeyn veyatta LOreal kullnmayn Total bnzn ve tefal kulnmayın..

PUR BLANCA..!!
Celebre..
Far away (biraz ağır ama bence çok hoş şuan üstmde o var)
ben temslciyim avonda ittle black dress çok tutuluo sevilio ama bn hoşlaşmıorm pek..
TOMORROW (ya rababbm allhm o nasıl gzl bi kokudur) bi müstrme satmştm numunesnde o kadar gzl olduğu belli olmuodu bi sıktı bayıldm kokusuna..aklm kaldı alıcm ondn..

for away güzel koku ama ağır bence...
favorim treselle kesinlikle bayılıyorum bu kokuya....

Perceıve lıttle black pur blanca en cok sattıklarım ve bende cok begenıyorum

Bu muhteşemdi bence ama artık yok. Niye kaldırıldı anlamadım.benneyaptımki
nd.1584.jpg

Şimdi far away kullanıyorum herkes çok beğeniyor bende.bayanssulusmile

bayanssulusmile SOFT MUSK opuyorumnanaktan

Far away,rare gold,little black dress bir de perceive.

Back