• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

avonun en güzel kokusu hangisi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ıncandessence 'nin küçüklerinden aldım oda güzel bi koku .avonun tek sevemediğim kokusu far away çok ağır bi kokusu var

Little Black Dress Kullanıyorum ben de ve çok da memnunum. (: Kalıcı değil, ama bu kalıcılık olayı tenden tene değişiyor zaten.

bencede percieve ve soft musk tabi benim favorim,Edt olanlar kıyafette daha kalıcı oluyorlar,edp ler ise tende daha kalıcı oluyor .bayanssulusmile

soft musk en güzeli bence. yıllarca onu kullandım sonra ck euphoria kullandım vazgeçemedim zemuszemus

Bluerush

Blue+Rush+Feminino+Col&

Bluerush'ı da arkadaşım tavsiye etmişti.Hafif yaz ayları için ideal.Ben zaten hafif ağır olmayan kokuları sevdiğim için bunu da deneyeceğim bakalım. (:

Bluerush'ı da arkadaşım tavsiye etmişti.Hafif yaz ayları için ideal.Ben zaten hafif ağır olmayan kokuları sevdiğim için bunu da deneyeceğim bakalım. (:

kokusu cok hosuma gıdıyor ztn bır bluerush, bır de davıdoff kullanıyorum.
keske kokusu kalıcı olsa idi.
omur boyu kullanırdım dıyebılırdım o zaman :asigim:

hafif, fresh kokuları sevenler için bluerush, mistik kokulardan hoşlananlar içinse far away güzel tercihler...bond girl de fena değil, ama benim kokum Incandessence..bayanssulusmile

Eklentiler

• $avonIncandessence.jpg
    $avonIncandessence.jpg
    7 KB · Görüntüleme: 114
Son düzenleme:
rare pearls kesinlikle tavsite ederim inanın süper kalıcı bir koku. mutlaka her gittiğiniz ortamda parfümünüzün adı soruluyor süper...

kırmızı uzun şişeli bir "surrender"adlı parfümü vardı harika bir kokusu vardı hala var mı bilmiyorum,avon kullanmıyorum uzun zamandır...

Son düzenleme:
kırmızı uzun şişeli bir "surrender"adlı parfümü vardı harika bir kokusu vardı hala var mı bilmiyorum,avon kullanmıyorum uzun zamandır...

ewt hala var o parfüm satıyorum bnde oradan biliorm :) bnde little black dress'e bitiyorum saçlarıma sıkıyorum rüzgarda harika kokuyor:)

cnm öğrendim ki çilek kokulu bişeymiş bende çilek kokusunu çok sevdiğim için bu katalogta sipariş etiim bi deneyelim bakalım belki beğenirim bayanssulusmile

canım ta şimdi gördüm yazdığını kaydirigubbakcemile3 nasıl memnun kaldın mı?
ben kokusuna bakabildim bunların arkadaştan acayip şekerli şu she diye bi parfüm varya ona benziyo ben de hiç sevmem öyle kokuları ama umarım senin hoşuna gitmiştir yerimseniben

sen şekerli koku seviyosan wish of happiness ve yeni çıkan aromadisiac da hoşuna gidecektir. bi de true glow.boshayallersmile

Perceive güzel..Şu anda little black dress var bende o da çok hoş
sevgilimle aksam yemegine çıktıgımda direk little black dress'imi sıkıyorum bayanssulusmile

Back