Avonda sevdiğiniz kalıcı parfümler

• Konu Sahibi Konu Sahibi ajdapekkankoliqimey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar,ben de avon temsilcisiyim,bayan parfümleri çok güzel,hemen hemen hepsinin kokusunu biliyorum,dönem dönem kullandım bir çok parfümünü...
görüşlerimi belirteyim:
far away: avonun en kalıcı ve en ağır parfümü,güzel bir koku ama çok yoğun...
surrender da kış kokusu,güzel,tatlı ve baharatlı koku..
rare gold da kalıcı,ama koklayınca tarif edemediğim,temizlik ürünleriyle ilgili birşeyler çağrıştırıyor bana..
rare pears'ü bir dönem ablam kullanmıştı,çok değişik bir koku ama orta yaş bayanlarına uygun görüyorum..
ben 18 yaşımdayken little black dress kullandım,baya bi kullandım,arkadaşlarım da çok beğenmişlerdi ama bir yıl sonra sıkıldım kokudan.
tomorrow da kalıcı,kış kokusu,ağır bir koku ama baymıyor..
treselle'e bayılıyorum,20li yaşlardan itibaren kullanılabilen romantik bir koku.
bond girl kalıcı mı bilmiyorum ama çok sofistike,feminen bir koku,sıradışı parfüm arayanlara şiddetle tavsiye ederim :)
timeless sakın almayın tütün kolonyası gibi :bbo:
little white dress de eşi olan kokuyu çağrıştırıyor ancak daha hafif, ben pek sevmedim
bu yaz incandessence kullandım,ve benim hayran olduğum hafif bir koku ama çok kalıcı değil,bu yüzden daha kalıcı birşeyler alcam, absynthe'i merak ediyorum ama testeri yok ve üzerime sıkmadan almak istemiyorum,bakalım,eğer emin olamazsam true glow alcam,o da güzel :)

Treselle, surrender rare gold ve true glow denemek istediklerim arasında..

evet %99 una katılıyorum..kaydirigubbakcemile5

celebre ve pur blanca arasında kaldım arkadaşlar hangisini önerirsiniz :uhm:

bnce pur blanca tavsiye ederm celebre daha böle çiçek kokusu ha çiçek kokusunu severm diosan ii al celebreyı ama o da brz uçucu gerçi pur da uçucu ama bn alcm bu ay her ikiside indrmde kaçırma derm: ))

celebre ve pur blanca arasında kaldım arkadaşlar hangisini önerirsiniz :uhm:

ten meselesi am abende celebre kalıcıdır. pur blunca kalmaz.. celebre daha cok seviorm...

Rare Gold u öneririm kesinlikle..

rare gold ve far away oldukça kalıcı.

Arkadaslar Wish of happiness turuncu'nun nasil koktugunu bileniniz var mi?

şekerimsi bi koku just p lay turuncu daha guzel bunu dusunuyorsan onu daha cok begenrsn bence

bende jet femme i tavsiye ediyorum kokusu güzel hemde kalıcı diğerlerine nazaran..20 yaş ve üstü kullanabilir sanırım biraz ağır çünkü

be sensual diye bi kokusu var...mis gibi temizlik hissi veren,saf temiz bebek gibi güzellerden hissettiren çok güzel bi parfüm

inanmıyorum neden :1shok:

Ben daha önce Little black dress i kulandım ama fazla kalıcı değildi dün avon dan aldığım parfün Wish of love kokusu çok hoş sabah test etmek için bir kez sıktım kokusu hala duruyor :)

celebre denedim bugün ilk sıktığımda acı acı gibi koktu tenimde sevmedm o yüzden
perceive de dün sıkmştım celebreden daha kalıcı ve kokusu daha güzel 30 ml olanından sipariş verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…