Avonda sevdiğiniz kalıcı parfümler

• Konu Sahibi Konu Sahibi ajdapekkankoliqimey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben şuanda avonuh pur blanka parfümünü kullanıyrm çokda gzl hiçde gitmiyor kokusu çok hoş bi koku bence

little black dress,perceive ve de women of earth. aslında ben blue kullanıyordum ama goremedım avon kataloglarında.cok kuul kokuyor mafoldumben

:umursamaz:ben değenmiyorum avon un parfümlerini

ben treselle kullanıyorum kokusu çok hoş ve hafif

Pur blanca,blue rush ve wish of peace avonda severek kullandığım parfümler kaydirigubbakcemile5

Bu Ağustosta Rare Pearls 30 lira. ben anneler gününde anneme almıştım geçen bir süreyim dedim, 3 gün sonra kardeşim sende sürüp durma şu parfümü bitireceksin dedi, oysaki 3 gün önceki parfüm bulüzümde kalmış. Varın siz düşünün. Ben bu ay Rare Pearls alıyorum kesinlikle tavsiye ederim.

ewtt bu ay baya parfm ındırımdee.. bende foraway sıparıs ettım...

3 senedir pur blanca ve pur blanca blush kullanıyorum yurtta oda arkadaşım avoncuydu :1hug: kulakları çınlasın ondan almıştım

bende far away ve rare pearls kullanıyorum bence kalıcıda yanlız far away daha ağır olduğu için rare pearls günlük kullanım için daha iyi

uzun zamandır avonun parfümlerini kullanmıyorum ama önceden women of eart diye bi parfümünü kullanıyodum,hafif ve kalıcı bi parfümdü..hala var mı bilemiyorum:uhm:

ben 5 yıldır perceive kullanıyorum ve bana has bir koku haline geldi ,beni artık kokumdan tanıyorlar :))
treselle ara sıra kullanırım onu da severim..

bu ay wish of love ve wish of happiness indirimde 19.90 tl
sonra rare gold ve rare pearls indirimde yarı fiyatına.
brazil beat indirimde 19
soft musk da 22 tl

ben kırmızıyla işaretlediklerimi kullandım hepsini tavsiye edebilirim.
rare gold ve soft musk daha çok kışlık ama brazil beat tam yaz kokusu süper bi koku

rare gold süper bir parfüm ve diğerlerine oaranla daha kalıcı

wish of love-
pur plance
percieve
pare gold
flower by gynthia rowley kızlar bunlarda hangisini tavsiye edrsiniz bunlar bu ay indiirmde herhangi birini almak istiyorum kullanlar yorum yaparlarsa sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…