• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avonda sevdiğiniz kalıcı parfümler

• Konu Sahibi Konu Sahibi ajdapekkankoliqimey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben Avon Satış Temsilcisiyim Kampanya 9 da yani ağuststn eylüle kadr sürende parfüm almadıysan kampanya 10 da yani eylülde başlıycak oln da güzel indirimler var ...
Celebre 30 ytl
surrender 34 ytl
Far Away EDP+Cilt Yumuşatıcı+Sprey Deodrnt 3 ü berabr 39 ytl.
Far Away çok kalıcı ben pudrasını kullanıyorum kuzenmde kullandı çok memnun

surander bayan çok süper bende ondan asla vazgecemiomm

Perceive 5 senedir teklemedim bu kokudan :lepi:

absynthe nasıl.. onu almayı düşünüyorm

merhaba arkadaslar ben aranızda yeniyim=)

avonun 3 sene önce satış temsilciliğini yapmıstım en çok begendiğim ve kullandıgım parfümü pur blanca ve perceive olmustu.

Yalnız ben satış yaparken birkaç arkadastan aynı şikayeti duymustum avonun indirimdeki parfümlerinin kalıcılığının normal fiyatteyken satılan üründen çok daha az oldugunu söylemişlerdi.

arkadaşlar ben little black dress almayı düşünüyorum kokusunu bilmiyorum hiç ama internetteki yorumlarda herkez çok beğenmiş anlattıklarına göre bana göre bi koku.Kullananların düşüncelerini öğrenebilirmiyim. bide whis of happinies düşünüyorum pembe olanı güzel diyolar 19 yaşındayım yaşıma uygunmudur bunlar.

arkadaşlar ben little black dress almayı düşünüyorum kokusunu bilmiyorum hiç ama internetteki yorumlarda herkez çok beğenmiş anlattıklarına göre bana göre bi koku.Kullananların düşüncelerini öğrenebilirmiyim. bide whis of happinies düşünüyorum pembe olanı güzel diyolar 19 yaşındayım yaşıma uygunmudur bunlar.

Whis of love ... yani pembe şişeli olan bence yaşına çok uygun kaydirigubbakcemile5

Avonun çoğu parfümünü beğeniyorum ama en çok kullandığım Blue Rush :lepi:
Ferah bir koku tam benlik

avon temsilcisiyim aynı zman da temsilci olmadan da sürekli müşterisiyim :)

celebre
purblanca
treselle
perceive

en güsel kokuları bunlar bence
zemuszemus

kızlaaar bana acil fikirleriniz lazım!!! bende bi for away bide burbry britt var hangisinden başlasam karar veremedim..ikiside 50 lik.. burberry daha sonbaharlık koku diye ertelemiştim hep..ama for away de kışlık sayılcak bi koku aslında..hangisinden önce başlim acaba seçemedim galiba for awayden başlicak gibiyim? sizce hangisi daha uygun olur sıralamada

hiç bir kokusu kalıcı değil , LİTTLE BLACKGÜZEL , JET FEMME KALICI VE BU AY İNDİRİMDEYMİŞ .RARE GOLD TRUE GLOW EN İYİ VE KALICI OLANLARI

Whis of love ... yani pembe şişeli olan bence yaşına çok uygun kaydirigubbakcemile5

listemin başına aldım whis of happinies i. o kadar kararsız bi insanımki bide bunu parfum alırken düşünün işkence kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Rare gold ve rare pearls kesinlikle kalıcı ve çok çekici kokuyor

perceive
soft musk
little black

bunalrı seviyorum severek kullan ıyorum

for away bence çok kalıcı bir koku ama biraz ağır olduğu için kışın kullanmak daha uygun ben öyle yapıyorum

rare pearls ve for away kesinlikle vazgeçmem hem kalıcı hem de çok çekici

Back