Avonda sevdiğiniz kalıcı parfümler

• Konu Sahibi Konu Sahibi ajdapekkankoliqimey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

ajdapekkankoliqimey

Ziyaretçi
Bende bugün parfüm almayı düşünüyorum

a for awayı alcam kesinlikle ama birde size sorayım..

Böyle sıktığında üzerinizden gitmeyen bir parfüm var mı

avon un parfümleri çok kalıcı değil ama kokuları çok güzel.
en kalıcı bulduklarım far away- rare gold - percieve

bu arada blue rush ı çok beğeniyorum çok ferah ama çok kalıcı değil.

soft musk edt ama bence çok kalıcı.

ağustosta brazil beat ve wish of love indirimde ben de onları alacağım
kendim kullanmadım ama little black dress de kalıcıymış

peki kalıcı olarak hangi parfümü önerirsiniz.Birde fiyatı 40-50 geçmesin..

çok saolun

far away başka kalıcı parfümü yok avonun , yeni çıkan çok fazla parfümü var ama kalıcı değil .küçük cc li parfümlerinide almayın az esanslı çok alkol_su karışımı oluo ayrıca pahalıdır dikkat ederseniz. bir bilgi daha piyasadaki bütün rujlardan daha sağlıklı rujaları vardır kurşun oranı sıfır olan elinize sürün avon ruju olanlar bir tarafada diğer marka ruj sürün sonra altın bir yüzüğü rujun üstüne bolca sürün aradaki farkı görün siyahlaşanlar bol kurşunlu yani zaralı olanlardır. ama en pahalı este louder yada diğer bütün kalitelş rujları deneyebilirsiniz ben denedim.. neyse çok konuştum far away ucuzdurda.. 25-30 arası eğer temsilci tanıdığınız varsa.. sevgiler..

temsilci yok ki

LıTTLE BLACK DRESS !!! üstüne tanımam

fiyatı ne kadar

ben de şimdi blue rush kullanıyorum, ferah koku seversen. Gittigidiyordan falan bakabilirsin, ben ordan 13 liraya almıştım, kargo da 6.5 falan tuttu, 20ye halletmiş oldum:)

Little black dress öle ferah sportif bi koku değil yalnız canım. Daha ağır hoş bir koku. Normalde 60 mlyn ama geçen ay fırsat wardı 2 tanesi 45 Tl di. indirime girince bakarsın canm gne

eed far away kaLıcı bi parfüm ama biraz aqir yaa...ben wish of lowe'den wazqecemiorumm

wish of love ben de çok çoksevdim ama ben de garip bi durum oluştu. şimdi ben bunu çokseverim de avon da yarın öbür gün satıştan kaldırır diye almıyorum yani bağımlılk yapar da sonra bulamam diye.
çünkü avon belli başlı bir kaç parfümü dışında çoğu parfümünü ya dönemsel ya da tamamen satıştan kaldırıyor çok sinir bozucu. gerçi benimki de saçma bir takıntı ama işte öle.

kışın for away yazın perceive ikiside kalıcıdır

saolunda fiyatları neler

pur blanca süper 6 yıldır kullanıyorum.çokta memnunum tende duruşu da çok hoş.normal fiyatı 49 civarı olmalı ama ben indirime girince alıyorum indirimli fiyatı 24tl canım.

nomalde 60 civarı far away indirimde en fazla 30 a alırsın canım yarı yarıya düşün.
bazen bir alana 2 bedava kampanyalar da oluyor çok nadir de olsa. öyle olursa tanesi 20 ye bile gelir.

avon soft musk
tek gecerım
bıldıgınız bebek poposu kokorr :ecrin_bebek:

canım bence hiç kalıcı değil parfümleri
arkadaşların önerdikleride bana göre ağır sen severmisin bilemicem
özellikle for away ve soft musk aldığımda ağlamıştım kaydirigubbakcemile3

neysem konunun dışına çıkıyorumm genel olarak avon parfümleri kalıcı değil

avonun sitesine girip orada online katalog var bakabilirsin cnm ve sana tavsiyem avondan alma ç
nkü kalıcı değiller ama hoş kokuları var mesela treselle ve tomorrow benim favorimdr fakat sıkarsın yarım saat kalıo anca üstünde

eed far away kaLıcı bi parfüm ama biraz aqir yaa...ben wish of lowe'den wazqecemiorumm

Aynen canım bende onu çok beğeniyorm çok tatlı bi kokusu var. O bitti little black aldım bu sefer
Canımcım sende mesaj atmışsın dediğim gibi indirimde değil suan little black dress 58 TL. fiyatı wish of lowe de suan indirimde değil oda 49 TL. uyguna almak istiyorsan bir dahaki katalogta bu parfümlerden biri indirime girer belki kaydirigubbakcemile3

Soft musk'ı tek geçerim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…