Avon ve Oriflame ürünleri hakkında kullanıcı tecrübeleri

ben 5 senedir avon besleyıcı göz makyaj temizleyicisini kullanıyorum çokta memnunum hatta en ıyı göz makyajımı avon çıkarıyor dıyebılırım.cildimiz çok onemlı oyuzden ezbere veya tavsiye ıle krem kullanmak bence sakıncalı.bana ıyı gelen bır krem baskasına ıyı gelmeyebılır. avon da oriflame de bence aynı her ıkı urunude cılt için kullanmak yanlış çunku gormeden yazılanlara gore ve tavsıyeye gore alıyoruz sonuç olarakta herkes farklı etkılerını goruyor..herseyden once cıldımızı cok ıyı tanımalıyız uygun bır krem kullanmadıktan sonra ıstersenız en pahalı ve en kalıtelı bır urunu kullanın onun bıle yan etkılerı olur..avon parfumlerıne gelınce ındırımdekı parfumler ucuz oldugu için gercekten guzel kokmuyor.bazı parfumlerın vücut kremlerı çok hoş ve kalıcı bence.

aman kıslar avondan uzak durun:1no2:.özellikla bi köpük fondeteni var sürme daha ii:kızgın: ama parfümlerine diyeceğim yokyerimseniben

canım avonun cilt bakım ürünleri bir arkadaşımın yüzünün gözeneklerini açtı ...cilt doktoru kullanma demiş
ben sadece parfüm ruj o tarz şeylerini kullanıyorum yani direk yüzüne uyguladığın ürünlerde bunları tercih etme bence

ben avonun makyaj ürünlerini kullanıyorum. son aldığım perfect wear krem far çok güzeldi. far delisi olduğum için 5 rengini de aldım. geçenlerde rimelini aldım ama çok memnun kalmadım. yıllardır max factor kullanıcısıyım ama en son aldığım meybellinne rimele hayran kaldım. son çıkan ürünü.

bende avon urunlerı kullandım ve cok memnunun arkadaslarımda kullanıyo onlarda çok memnun oldugunu soyluyo. sımdı akneye meyilli ciltler için-arındırıcı sıkılaştırıcı tonik
yaglı gorunumu matlaştıran nemlendırıcı
mikro tanecıkler içeren temizleyici vecolor trend crystal clear :kirpik ve kaş jeli ve celebre setını sıparıs verdım memnun kalırsam yazarım buraya.. orıflame den kendıme tuy dokucu krem ve anneme goz kenarı kırısıklıkları ıçın 6 kucuk tup krem aldık ve hıçbır ıse yaramadı ayrıca avona gore daha pahalı bız memnun kalmadık ama avon guzel bence..

ark bende 2 yıldır avon ürünleri satıyorum belki inanmıycaksınz ama parfümlerden toplam 3 haftada 35 tane parfüm siparişi aldım madem bu parümler kalıcı değil neden ben hep aynı insanlardan parfüm siparişi alıyorumkremlere gelince 40 yaş üstü sattım bi şikayet almadım ayak kremlerinden topuk yumuşatıcı sattım şikayet almadım en çok satığım kremler avon care serisi yüz kremi el kremi losyonları yüz kreminden ayağımda pişik meydana gelmişti size yeminle söylüyorum geçirdi aynı şekilde arkadaşmda uygulamış geçirmiş kendinize uygun ürün alın şu bi gerçek temsilci olarak kazanıyomusun çok fazla değil kazancı yok o bi gerçek ama beğeniyorum güzel olmayana değil derim mesela tırnak güçlendirici satım beğenilmedi bende kısa bi dönem kullandım beğenmedim sonra celebre parfümünü beğenmiyorum diğerleri süper rare gold ve tomowrow tek kelimeyle süper sizler ne derseniz deyin yinede avon daha çok satıyo:dance:göz kalemleri fondetenleri benim arkadaşım max faktörden avona döndü:teytey:nazar:

arkadaşlar doktorun bile verdiği bi ilaç yan etki gösteriyo kozmetikdemi göstermesin ben sivilce ilacı almıştım doktor vermişti hem cildimde kabarma yaptı hemde sivilcelerim geçmedi ben çok ii bi satıcıyım die bilirim nazar değmesin ii müşteri potansiyerimde var beni oriflameye de geçirmek isteyen var amwaya da var ama bunlar ürünleri çok ii die değil sadece kendi çıkarları için bi parfüm alırken önce ten rengine bak sarışınmısın meyva çiçek kokuları kulln esmersen eğer ağaç kokuları ben 4 yıldır kulanıyorum 2 yıldır temsilcilik yapıyorum beğeniyorum kendi adıma söyleyim amway ın bi şampuanını aldım 4 sene önce 22 milyona beni ii dolanırdılar neden katologta fiyat yok ayrı bi broşürde var fiyatları o kdr para verdim o zmn bi fayda görmedim şimdide diş macununu övdüler aldım birdahada kesinlikle almam bitkiselmiş anlamadığım birde ilaç satması yok kilo aldırma ilacıymış zayıflama ilacıymış yahu bu insanlar bi ton para döküyo zayıflamak için o zmn o kdr para vermeye gerek yok gitsinle amwydan alsınlar böle bi saçmalıkmı olur oriflameye gelince hiç bişeyini kullanmadım ama bi kaç arkadaşımdan duydum sadece tırnak ürünleri ii die birde amwayda 5 yıl sonra kaç kişi toplarsan grubuna emekli oluyomuşsun bence şöyle yapalım biler hiç birimiz gece gündüz çalışmayalım hepimiz birbirimizi üye yapak oturduğumuz yerde emekli olalım bu insanlar boşuna okuyo o zmn bi göz kalemi 20 milyon valla ben almam avonda milyon missss gibi kulanıyoum kötü olsa kendim neden kullanayım kendime neden zarar vereyim kendinize uygun ürün alın derim

merhaba arkadaşlar burda konu olduğu için tekrar açmadım;
ben avonun Planet spa serisinden meyve asitleri içeren yüz peelingini kullanan arkadaşların ürün hakkındaki düşünceleri öğrenmek istiyorum...
cvplar için şimdiden teşekkürler.

hiç işe yaramıyo..çok şeyini kullandım.rimel,temizleme köpügü,arındırıcılarını,peglinğini,rimelini,kremlerini kullanmadığım hiç birsey yapmıyo..selülit kremide işe yaramıyo..sakın selülit kremine para bayılmayın..temizleme jeli hele hiç işe yaramadı..başka ürün daha iyi ..tavsiye ederim..loreal pur zone daha iyi.biraz pahalı ama çok güzel..

ben avonun yuz temızleyıcı jelını aldım aldıgım kısı sıvılcılere ii geldıgını soyledı zaten 2-3 tane sıvılcem vardı ama bır hafta sonra yuzum sıvılceden gorulmez oldu orıflamenın rımelını kullanıyorum ondan memnunum dıger urunlerde ii sayılır el kremlerı gıbı ama bence avonu yuzunuze denemeyınnnn

hiç işe yaramıyo..çok şeyini kullandım.rimel,temizleme köpügü,arındırıcılarını,peglinğini,rimelini,kremlerini kullanmadığım hiç birsey yapmıyo..selülit kremide işe yaramıyo..sakın selülit kremine para bayılmayın..temizleme jeli hele hiç işe yaramadı..başka ürün daha iyi ..tavsiye ederim..loreal pur zone daha iyi.biraz pahalı ama çok güzel..

Arkadaşlar ben avonun krem ve makyaj malzemelerini uzun süredir kullanıyorum.
Yüz kremleri gerçekten bana çok iyi geldi. Cildim eskiye nazaran daha sağlık lı görünüyor.
Karın bölgesi için krem aldım o da çok güzel sonuç verdi.
Makyaj malzemelerinden de memnunum. Far, rimel, ruj hatta fondeteni çok güzel.
Bence böyle genelleyerek firmayı kötülemeyin.
Cildinize yanlış ürün kullanırsanız ne marka olursa olsun sonuç alamazsınız.

arkadaşlar benim gözlerim hassastı. avonun göz kalemini kullandım az daha kör oluyordum çok kötü alerji yaptı. hassas olan bünyelerde kötü etkisini hemen gösteriyor. hassas olmayan bünyelerde de zamanla gösteriyor. bir iki senelik bir süreçten daha fazla zamanda kötü etkiler görülüyor. oriflame in iyi olduğunu bildiğim için satış temsilcisiyim. arkadaşım avon temsilcisiydi çok uğraştı beni de üye yapmak için ama zararlı etkisini bildiğim ve kendimde test ettiğim için ben bir oriflame temsilcisiyim. herkese de sorunsuz her ürünü tavsiye ederim. aynı zamanda kendi dolabım oriflame ürünleri dolu. şimdiye kadar tek şikayet almadım (kendim dahil). herkese sevgiler...(oriflame konusunda yardımcı olabilirim)

ya zaten unutmayın ki bir firmayı kötüleyen biri varsa rakip firmada çalışıyodur.. ya da herhangi ufacık ta olsa bi çıkarı vardır... Ama çok ayıp böyle şeyler kötülemeler falan, Ayrıca çocukçaa :KK70::KK70:

fiatlaraaldanp kulllanmayın sacma sapan ürünler avon dan bahsedıyorum orıflameyi kullanmadm bılemem hele cilt ürünlerini hic denemeyin

ben kac senedir avonun vucut sikilastirici kremini kullaniyorum cokta memnunum ayrica glserinli el kremi ve surunder mukemmel bence bu kadar kotulemeyelim kizlar

ben uzun bir süre oriflame'in satış danışmanlığımı yapmış olamama rağmen-ki artık yapmıyorum .... yalnızca rujlarının kalıcı ve renklerinin güzel olduğunu söyleyebilirim.. parfümlerini beğenmem.... avonun da ojelerini ve rujlarını beğeniyorum... ama uzun zamandır ikisini de kullanmadım...

X