Avon ve Oriflame ürünleri hakkında kullanıcı tecrübeleri

Merhaba kızlar ben avonun 12.katalogundan bazı şeyler şipariş ettim ama şüpheye düştüm gerçektende
Acaba içinizde 12.katalogdan alışveriş yapanlar yada önerebileceğiniz ürünler varmı??yardım ederseniz çok sevinirim sizin önerilerinize göre ürünleri alıp yada iptal edicem....

Aldığım ürünler:

Ultra Color Rich Sheer (sheer sangria) rengini aldım..

Uplifting Mackara (kİrpiklere kalkık ve kıvrım veren mascara)brown-black

Likit eyeliner -jet black

benim aldıklarım bunlar önerilerinizi bekliyorum sevgili arkadaşlar...

ben de genelde avonunun sadece parfumlerini kullaniyorum. ama hic kalici degiller daha dun yatarken bilegime far away siktim ama tuvalete kalktigimda yoktu bile. tabii indirimden almistim. hic oriflame kullanmadim.

avonun yalnızca parfümlerini kullanıyorum geçen ay benim kullandığım parfüm indirime girmiş foreway şişesi değişikti ama o kokuyu sevdiğim için aldım hiççç memnun kalmadım öncekini kokusuyla bunun arasında çok fark var onu 1-2 kez sıkcam 2 gün yetiyordu bana agır bir koku olduğu için bunu günde 4-5 kez sıkıyorum ben bile alamuyorum kokusunu dışarda satılan kokulardan da adi hale getirmişler bence avona hiç yakışmayan bir haraket bu iade etme şansımda yokmuş malesef ben tavsiye etmiyorum avon ürünlerini

bende avonun parümlerini çok beğeniyorum kesinlikle hiçbir şeye değişmem
ama oriflame nin fondotenleri rımelleri de bir başka yani her ikisini de kullanıyorum

bende arkadaslarin dedigi gibi bencede avonun sadece parfumleri iyi ama oriflame icinde sagliksiz oldugunu duymustum kullandiktan sonra

Bende avon ürünlerini çok kullandım ama hiç memnun kalmadım sadece parfümleri ve göz kalemleri güzel oriflaymın temizlik ürününü kullanıyoruz ve çok memnunum a.s

arkadaşlar ben 2 markadanda alışveriş yaptım ve memnun kalmadım hiçç en son oriflaymdan göz makyaj temizleyicisi aldım ama gözlerimi inanılmaz yaktı kullanamıyorummmmmm:eek:klava:

bende avon kullanıyorum ve çok memnunum.ama kendi cilt yapınızı tanımalısınız.sadece rimeli ve fondotenini kullanmıyorum, diğer ürünlerinden çok memnunum.22 yaşımdan beri gözaltı kremini ve cilt nemlendiricisini kullanıyorum ve cildimde gözaltımda tek bi kaz ayağı çizgi falan yok,27 yaşındayım herkez 17-18 sanıyor.

avonun vücut bakım ürünleri bende alerji yaptı ya,sürünce kızarıp kaşıntı yapıyor,aslında en güzeli doğal bakım,hiç kimyasalla buluşturmayacaksın cildini...

canım ben bir ara avon satıcılığı da yaptım.Cilt ürünlerinden hiç memnun kalmadım.O nedenle satıcılığını bıraktım.Yalnız bayan parfümlerinden for away ve purblancenin kokularını ayrıca erkek parfümlerinden essence yi çok beğeniyorum. Oriflame ürünlerini kullanmadım

Ben de avon kullandım. parfüm vs. Satışını yapan arkadaşım bile cilt bakım ürünlerini fondöten pudra gibi yüze sürülecek şeylerini asla almamamı söylüyordu. Oriflamin kalitesini duymuştum. Şuan hem satışını yapıyorum hem kendim kullanıyorum. Ürün sattığım kişilerin de herhangi bi memnuniyetsizliğini duymadım. Herkese tavsiye ederim.

özellikle avon un krem tipi şeylerini kullanmayın cidden kızlar tüylenme ve özellikle göz altlarında yağ torbacıkları yapıyor.ben bunu 3 tane nemlendiricisi okadar pahalıya aldıktan sonra öğrendim duruyor öyle.(gözümle gördüm yağ torbacıklarını iki arkadaşımda)makyaj ürünleride çok dandk akıyor falan.okadar ucuzda değil hem onun yerine alix avien tavsiye ederim.

Ayy bende Avon kullanıyorum şu an,ondanmı yağ bezesi oldu cildimde acaba:uhm:

bende yüzüme asla bu markaları sürmem.dermokozmetik ürünleri tercih ediyorum.kokularını begenmiyorum.sadece el kremi ayak kremi gibi ürünlerini alıyorum.yanlız şu var oriflame nin %100 dogal serileri var farklı ciltler için onlardan çay ağacı yağlı temizleyicisini tek gecerim gerçekten doğal ve faydasını gördüm.

X