Avon ve Oriflame ürünleri hakkında kullanıcı tecrübeleri

avonun parfümlerinden, duş jellerinden, rujlarından ve rimellerinden çok memnunum. ama söylemek zorundayım ki solitions markalı ürünlerinden memnun kalmadım solitions nemlendirici jel aldım yüzümde kızarıklık doldu sivilce oldu resmen yüzüm şuan çok kötü bi halde ki benim yüzümde hiç sivilce çıkmaz ayda yılda 1tane çıkar diyeyim. çok şaşırdım bugüne kadar hiç olumsuz bi etkisini görmedim ürünlerinin ama bu marka mahvetti yüzümü şimdi nasıl geçircem hiç bilmiyorum :s inanın care serisi bile bunun yanında süper kalıyo ben ona tercih ederim bunu yani hiç alerji falan yapmadı bugüne kadar care serisi. solitions mu asla!!!! 5liralık gözkalemlerini de gözünüzün içine sürmeyin kesinlikle bulanık görüyosunuz çünkü gözkapağınıza kullanabilirsiniz. şampuanlarından da memnun kalmadım saçımı kepek yaptı. bunun dışında vazgeçmeyeceğim ürünleri ruj,parfüm,rimel,duş jelidir onun dışında kremini falan kullanmam artık :KK47:

arkadaşlar bu oriflame kataloglarına internetten nerden bakabiliriz.
oriflame in kendi sayfasında eski katalog var .
ya da süürekli güncellenen bir oriflame katalofları başlıgı acabilirmiyiz acaba

avonun parfümlerinden, duş jellerinden, rujlarından ve rimellerinden çok memnunum. ama söylemek zorundayım ki solitions markalı ürünlerinden memnun kalmadım solitions nemlendirici jel aldım yüzümde kızarıklık doldu sivilce oldu resmen yüzüm şuan çok kötü bi halde ki benim yüzümde hiç sivilce çıkmaz ayda yılda 1tane çıkar diyeyim. çok şaşırdım bugüne kadar hiç olumsuz bi etkisini görmedim ürünlerinin ama bu marka mahvetti yüzümü şimdi nasıl geçircem hiç bilmiyorum :s inanın care serisi bile bunun yanında süper kalıyo ben ona tercih ederim bunu yani hiç alerji falan yapmadı bugüne kadar care serisi. solitions mu asla!!!! 5liralık gözkalemlerini de gözünüzün içine sürmeyin kesinlikle bulanık görüyosunuz çünkü gözkapağınıza kullanabilirsiniz. şampuanlarından da memnun kalmadım saçımı kepek yaptı. bunun dışında vazgeçmeyeceğim ürünleri ruj,parfüm,rimel,duş jelidir onun dışında kremini falan kullanmam artık :KK47:

Çok haklısın. Avondan cilt bakım ürünleri,kremler,şampuanlar vs alınmaz çok kötü :KK43:

arkadaşlar bu oriflame kataloglarına internetten nerden bakabiliriz.
oriflame in kendi sayfasında eski katalog var .
ya da süürekli güncellenen bir oriflame katalofları başlıgı acabilirmiyiz acaba

bluemel, oriflame nin web sayfasındaki son katalog linkinde güncel olarak görebilirsin.

2 ay önce bi zamandı sanırım avonun bende ruj ve parfümünü kullandım memnundum yüz için temizleme jelim toniğim falan bitmek üzereydi yine avon katoloğunu incelerken gördüm 3 lü serisi vardı alim dedim neyse uyguladım yüzüme ertesi gün bi uyandım yüzüm pul pul olmuş tenim bi tuaf sivilceler basmış aynaya baktığımda sanki 10 yaş yaşlanmışım gibi cildim ilerleyen saatlerdede sağ gözüme kan oturdu hemen akşam gittim eczaye anlattım durumu krem verdi bana şükür olsun ki iii geldi 1 hafta uyguladım o kremi avonun sitesine durumu anlattım yüzüme böyle oldu die insan bi cvp bekliyor ne bilim alerji yapmıştır hemen bırakın falan die ama baktım ki yorumumu silmişler siteden bu dahada kötü saygısızlık resmen bedavaya almıyorsun onları

oriflame nin foaming cleanser makyaj temizleyicisini ve yeşil kapaklı bir vücut kremi var onu kullanıyorum ikisindende çok memnunum özellikle makyaj temizleyici süper temizliyor çok kaliteli

ne kadar olduğuna dikkat etmezsen çok büyük gözüken bir ürün küçük gelebiliyor ve avonun sağlık bakanlığından onayı olmadığı için çevremdeki birçok kişi kullanmaktan vazgeçti artık

ben oriflame de temsilcilik yaptım avonu da bir süre kullandım iki markanın da parfüm ve takıları dışında hiç bir ürününü kullanma taraftarı değilim ...oriflame den aldığım bi çok ürün ya elimde kırıldı yada çöpe atmak zorunda kaldım aldığım rimellerin fırçası ya çok farklı çıktı yada içi boş çıktı... harcadığım paralarda doğal olarak çöpe...

ben de eskiden avonun fondötenini kullanıyordum biraz bekleyince üstte 2parmak yağ biriktiğini fark ettim zaten yararı da yok kullanma daha iyi

oriflame essentials fairness sabun kullananlar yorumlarınızı alabilir miyim :) zararlı madde içeriyor mu?

canım oriflame ürünleri cok az kimyasal içeriyor, hiç içermiyor demek yalan olur, cilde zarar vermeyecek kadar az içeriyor demek daha uygundur
ben oriflame temsilcisiyim, çoğu ürününü güvenle kullanıyorum, kullandıklarımın da çoğundan memnunum
bahsettigin ürünü kullanmadım, ama cilt rengini açıyormuş diye duydum, yani cilde ferahlık hissi veriyor, aydınlatıyormuş

canım oriflame ürünleri cok az kimyasal içeriyor, hiç içermiyor demek yalan olur, cilde zarar vermeyecek kadar az içeriyor demek daha uygundur
ben oriflame temsilcisiyim, çoğu ürününü güvenle kullanıyorum, kullandıklarımın da çoğundan memnunum
bahsettigin ürünü kullanmadım, ama cilt rengini açıyormuş diye duydum, yani cilde ferahlık hissi veriyor, aydınlatıyormuş

teşekkür ederim canım :)

bende bir zamanlar hem avon hemde oriflame temsilciği yaptım ürünleri hem kullandım hem sattım. satanbilir kutuların içinden katalokla birlikte içindekileri yazan 2-3 yapraklı bir kağıt çıkar.
birgün dikkatimi çekti şu ürünlerin ne oldugunu araştırayım dedim oturdum internetin başına.aman allahım okudukça tepemden kaynar sular döküldü. azbikimyasal içerdiğini savunan ben içindekiler bölümündekileri araştırdıkça neredeyse doğal olan hiç bir şey bulamadım.
hele 40 yaş üstü ürünlerde üzellikle kremlerde sperm kullanıldığını gördüm
amacım markayı kötülemek değil yanlış onlamayın ama lütfen ürünleri satarken ve alırken biraz daha bilinçli olalım.ben bu olaydan sonra temsilcilği bıraktım tabi benim içimin almadığı ürünleri kimseye satamazdım.
bu olaydan sonra özellikle kremlerde kendi yaptığım ürünleri kullanıyırum makyaj malzemesine gelince artık daha bi dikkatliyim.
kızlar lütfen aldıgınız ürünlerin içeriklerine nelerden yapıldıklarına dikkat edin

kızlar sıze bı tavsiye .oriflamnın bı rımelı var mukemmel bısey kırmızı bı kutusu var ucu tarak gibi benarkdasmdan siparis vermıstım ındrmdeyken almstım 7 tlye suan ybı tane aldııma cok pısmanım.ben satıcı falan degim hatta hıc anlamam avon falan .sadce arkdasmın kırpklerne hyran kalmstım bana bunu kullandıını sylemstı onun tavsyesı uzerne almıstım pısman olmazsınız suan n kdrdır bi fkrim yok

kozmetiğin içinde olmama rağmen ne oriflame ne avon nede hunca falan hepsi hikaye..sadece para tuzağı olduğunu düşünüyorum.gerçek ürünler sdece dermokozmetik ürünlerin bazılarında var bence.artık kandırılmayın..zamanında çk para yatırdım bunlara ama şimdi çook pişmanım.keşke almasaymısım birikim yapsaymısım.

X