- 15 Mart 2010
- 1.588
- 2
- Konu Sahibi xsxanslxixkxixz
elifyzc canım özel msj attım sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bütün sayfaları okuyamadım ama, avon ve oriflame artı amway gibi markalar sağlık bakanlığı değil tarım bakanlığı onaylılar. bu da demektirki sağlık bakanlığının onayı için gerekli koşulları yerine getirmiyorlar. bu durumda bu markaları kullanmaya devam etmek ne derece mantıklı bilemem
avondan takı alan ve memnun kalan varmı ?
oriflame yüz temizleme ürünlerini kullanan var mı ?
Hem avon temsilciliği yapmış hemde oriflame temsilciliği yapan biri olaraktan kesinlikte oriflame diyorum.oriflame ürünleri avona göre az da olsa biraz daha fiyatı yüksek oluyor ama içeriği bitkisel ürünler o yüzden oriflame tavsiye ediyorum .avonunda çok hoş ürünleri var ama kremleri cilt ürünleri haricinde ama oriflme öle değil losyonları kremleri bitkisel ürünler ve sorun yaşayan bir arkadaşıma rastlamadım ben kendimde kullanıyorm özellikle pudraları losyonları çok güzel herkesede tavsiye ederim.yeni parfümlerinin kokusuda çok hoş
arkadaslar 23 yasındayım karma bır cıldım var bunun ıcın oriflamedan karma cıltler ıcn tum yas gurubuna uygun krem aldım gece gunduz için bana yardım edın kullanmalımıyım bunları aklım cok karıstı lutfen cevap verın.dogal olarak cıldım nasıl nemlendırebılırım.bırde gul suyu gıbı gul kolanyası cılde faydalımı?